Teraz jest 4 maja 2025, o 13:28

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Spór na Aliexpress, zwrot pieniędzy, dostawa towaru

Witam

Proszę o poradę co zrobić w następującej sprawie.
W maju zakupiłem towar na Aliexpress. Paczka została wysłana za pośrednictwem SF eParcel.
Gdy 60-dniowy okres ochrony dobiegał końca, sprzedający przedłużył ochronę o 20 dni.
Niestety do tego czasu przesyłka też nie przyszła. Na 1 dzień przed upływem okresu ochrony założyłem spór na Aliexpress wybierając jako powód Purchase Protection is running out, but package is still in transit. Po kilku dniach spór został uznany za zasadny ...
Czytaj więcej : Spór na Aliexpress, zwrot pieniędzy, dostawa towaru | Wyświetlone : 5751 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

(Cool1) Dziwne kreski wokół wyświetlacza

Hej,
Podpowiecie mi co się stało z wyświetlaczem w moim Cool1? Jest to widoczne dopiero w słońcu, więc nie wiem od jak dawna to u mnie występuje i czy się rozszerza.
Na telefonie jest szkło, ale te niby rysy są pod nim. Kreski są równe i dochodzą do określonego miejsca.
Ekran nie był wymieniany, a telefon nigdy nie zaliczył większego upadku. Skąd to się mogło wziąć? W przyszłości może mi paść cały ekran?

...
Czytaj więcej : (Cool1) Dziwne kreski wokół wyświetlacza | Wyświetlone : 2403 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Meizu Pro 6+ problem z działaniem playera TVN

Żona lubi czasem oglądać jakieś pierdoły, a tu sru... 4 minuty reklam, które działają, a potem komunikat, że urządzenie nie obsługuje vinewide modular. Da się jakoś ugryźć ten problem? O co w ogóle chodzi, bo w necie o tym ustrojstwie w powiązaniu z androidem piszą niewiele, wszystko co znalazłem odnosi się raczej do kompów.

T.
Czytaj więcej : Meizu Pro 6+ problem z działaniem playera TVN | Wyświetlone : 3166 | Odpowiedzi : 4 | Dział : MEIZU

Nowy Leree wyłącza się bez ładowarki

Dostałem nowy tel z BG niestety jak na filmie https://www.youtube.com/watch?v=Gkz7PlrApMc można to naprawić ? Dodam, że po podłączeniu ładowarki miga nie regularnie czerwona dioda i pokazuje się ładowanie baterii i wyłącza się w kółko, przy próbie włączęnia pokazuje się leree, wyłącza się i tak kilka razy aż zaskoczy. Potem ładuje się, dojdzie Maks do 89%, odlaczam ładowarkę i telefon się wyłącza. Znowu ten sam schemat, jak się uda włączyć ...
Czytaj więcej : Nowy Leree wyłącza się bez ładowarki | Wyświetlone : 2442 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Pomoc techniczna

OUKITEL C12 Pro z baterią 3300mAh

Według OUKITEL model C12 Pro ma pojawić się w sprzedaży już w tym miesiącu, oczywiście wygląd telefonu stylizowany jest na iPhone X (co nikogo nie zaskoczyło ;)..).
Obrazek

Video: https://youtu.be/6JHWJyIZu2k

C12 Pro posiadał bedzie wielki 6.18 - ekran (18:9, 2.5D), potwierdzono również że bateria która znajdziemy w środku, będzie posiadała pojemność 3300mAh. Co przy tym wyświetlaczu, powinno dać maksymalnie jeden dzien pracy na baterii.

Sercem telefonu będzie procesor MediaTek ...
Czytaj więcej : OUKITEL C12 Pro z baterią 3300mAh | Wyświetlone : 2802 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Oprogramowanie 1+3

Siemanko :) Zamówiłem 1+3 A3003 i teraz mam kilka pytań zanim do mnie dojdzie. Polecacie jakiś soft czy najlepiej zostać przy Oxygen OS? Zależy mi na płynności działania, dobrej jakości zdjęć oraz płatnośći NFC w ING. Recenzji sporo się naoglądałem i naczytałem ale o NFC nikt więcej nie pisze czy mówi czy działa bez problemu.
Czytaj więcej : Oprogramowanie 1+3 | Wyświetlone : 2899 | Odpowiedzi : 3 | Dział : OPPO, OnePlus

Nubia Z18 ma robić rewelacyjne zdjęcia !

Wczoraj w Pekinie ZTE zaprezentowało nowego flagowca - Nubia Z18. Telefon będzie dostępny w sprzedaży od 11 Września za 2 799 juanów (około 409 USD).

Obrazek

Czytaj dalej
Nubia Z18 od 11 września
Czytaj więcej : Nubia Z18 ma robić rewelacyjne zdjęcia ! | Wyświetlone : 1854 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Xiaomi Pocophone F1- temat ogólny

Aż się dziwię, że jeszcze nikt takiego nie założył :-). Co sądzicie o tym pomyśle Xiaomi? Do mnie przemówił on ze względu na fakt, że oprócz bazowych funkcji (dzwonienie, sms, mail) sporo gram na telefonie, a takiej wydajności i baterii w tej cenie nie znajdę nigdzie indziej. Długo walczyłem z wyborem między OP 6 a Pocoloco, ale ostatecznie doszedłem do wniosku, że prawie tysiąc zł drożej (przy ...
Czytaj więcej : Xiaomi Pocophone F1- temat ogólny | Wyświetlone : 12270 | Odpowiedzi : 33 | Dział : Xiaomi

W jakim banku macie konto

Mam aktualnie konto w NestBanku i walutowe w T-mobile. Opłaca się zmieniać? Nie jestem do końca zadowolony z NestBanku, mają za 0 zł konto ale jest problem że przelewy dochodzą z opóźnieniem. Możecie coś doradzić czy zostać tu gdzie jestem? :-)
Czytaj więcej : W jakim banku macie konto | Wyświetlone : 7407 | Odpowiedzi : 25 | Dział : HydePark

Czy jest sens kupić używany MI5 3/64GB

witajcie,

Co sądzicie za 550zł?

Czy jest to awaryjny model?
Czytaj więcej : Czy jest sens kupić używany MI5 3/64GB | Wyświetlone : 2165 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571