Teraz jest 21 gru 2025, o 10:07

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Który LeEco wybrac: Le 2 vs Le S3 vs Cool1 vs Le 3 Pro

Pierwsze dwa w granicy 70$, pozostałe w granicy 100$
Czy warto dopłacać do mocniejszych modeli i dlaczego?
Który będzie miał najbardziej stabilny soft i najbardziej aktualny?

Najbardziej skłaniam się do Cool1 jednak dzisiaj porównałem pozostałą 3 i już sam nie wiem. Nie gram - potrzebuje telefonu ze stabilnie działającym softem, dobrym gps i żeby fajne fotki robił.
Czytaj więcej : Który LeEco wybrac: Le 2 vs Le S3 vs Cool1 vs Le 3 Pro | Wyświetlone : 2512 | Odpowiedzi : 9 | Dział : LeTV LeEco

Axon 7 Pomocy z zmiana wersji

Witam serdecznie gb odeslalo mi mojego axona 7 z gwarancji naprawionego, lecz na chinskiej wersji i pytanie brzmi: co teraz ?
Czy da sie zmienic oprogramowanie z chinczyka na globala/euro jesli tak to prosze o jakis poradnik lub czy pisac ponownie do gb ze zepsuli
Czytaj więcej : Axon 7 Pomocy z zmiana wersji | Wyświetlone : 3288 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ZTE

Lenovo Moto Z3 z obsługą łączności 5G

W zeszłym miesiącu Firma Lenovo wypuściła telefon Moto Z3 Play, na swój debiut czeka jeszcze flagowy Moto Z3. Spekuluje się, że debiut nastąpi 2 sierpnia.

Obrazek

Czytaj Dalej
Motorola Moto Z3 z obsługą łączności 5G
Czytaj więcej : Lenovo Moto Z3 z obsługą łączności 5G | Wyświetlone : 1944 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Przenośne klimatyzatory

Czy polecacie coś z Chin na te upały.
Czytaj więcej : Przenośne klimatyzatory | Wyświetlone : 1942 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Doogee S55 - Mocny i potężny

cześć

Jestem tutaj z nowootwartym Doogee S55 po sukcesie Doogee S60.
Sprawdźmy funkcje telefonu:

Jest wyposażony w 5,5-calowy wyświetlacz HD +, ośmiordzeniowy procesor MTK6750T, 4 GB RAM, 64 GB ROM, rozszerzalną pamięć do 128 GB, podwójną tylną kamerę 13 + 8MP, przedni aparat 5MP, 4G: FDD (B1 / 3/7/8/20) , Czujnik odcisków palców, Android Oreo, wszystkie ważne czujniki, akumulator 5500 mAh z szybką ładowarką i więcej szczegółów pod linkiem

Kliknij, jeżeli film nie działa

bądź na bieżąco, aby uzyskać ...
Czytaj więcej : Doogee S55 - Mocny i potężny | Wyświetlone : 3433 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

POPTEL P10 - Pancerniak z obsługą NFC

Kilka tygodni temu, Poptel wypościł na rynek swój pierwszy model telefonu pancernego. Jak widać nie spoczywają na laurach i szykują kolejny model, również pancerny ale tym razem z bardzo ciekawym designem.

Obrazek

Poptel P10 będzie posiadał ośmio-rdzeniowy procesor MediaTek Helio P23 (MT6763) oraz układem graficznym Mail-G71, nie podano jeszcze rozmiaru ekranu, ale wiadomo że bedzie on wykonany w technologi HD+ (18:9). Telefon będzie pracował po wyjęciu z pudełka na Android 8.1. Procesor wspierać będzie 4GB ...
Czytaj więcej : POPTEL P10 - Pancerniak z obsługą NFC | Wyświetlone : 2207 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Soundbar blitzwolf

Czy ktoś słyszał, ma porównanie np jbl bar studio?
Warto kupić?
Czytaj więcej : Soundbar blitzwolf | Wyświetlone : 3471 | Odpowiedzi : 0 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Odtwarzacze HiFi bezstratne FLAC, DAC, DSD

Czy ktoś już miał to z Chin w rękach:

https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... Text=xduoo
https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... t=shanling

Jak to się sprawuje? Odtwarzają najwyższej jakości muzykę i mają wbudowanego DAC`a.
Chce wypróbować coś w cenie do 100$.
Markowym odpowiednikiem tego jest FiiO.

Aparat fotograficzny do 500 zł

Witam
Szukam taniego aparatu fotograficznego - wstępnie do 500 zł, w porywach może ciut droższego, ale ze wskazaniem im tańszy tym lepiej.
Najważniejsze by był w miarę trwały i robił czytelne zdjęcia w tym z bliska. Zależy mi na zdjęciach z automatycznych ustawień. Nikt nie będzie nim bawił się i eksperymentował.
Aparat musi być na fakturę. Najlepiej z popularnego krajowego sklepu.
Doradzicie jakiś model.
Czytaj więcej : Aparat fotograficzny do 500 zł | Wyświetlone : 1994 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Meizu m2 mini - telefon nie przesyła danych tylko sie ładuje

Witam. Jak podałem w temacie, mam problem, z przesyłem danych między telefonem, a komputerem (PC, Windows 7 64bit). Może napisze, co już zrobiłem, żeby sie tego problemu pozbyć. Dodam, że jest od nie dawna, wcześniej działał.

Telefon był sprawdzany na 3 kablach usb i był podpinany do 7 gniazd usb. Za każdym razem to samo. Żadnego komunikatu, ani nic, tylko ładowanie. Dodam, że na innych telefonach (starszych), wszystko działa.
Tryb debuggingu: włączony.
Ustawione są połączenia ...
Czytaj więcej : Meizu m2 mini - telefon nie przesyła danych tylko sie ładuje | Wyświetlone : 3380 | Odpowiedzi : 7 | Dział : MEIZU

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591