Teraz jest 5 maja 2025, o 21:21

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Dzień Singla w Chinach , czyli 11.11

Dzień Singla, czyli 11.11 za tydzień ale pierwsze akcje już od jutra .
Obrazek
W trakcie tych kilku dni poprzedzających święto i tuż po nim sprzedaż wzrasta kilkukrotnie.

GearBest przedstawił założenia tegorocznej akcji związanej z 11.11

https://www.gearbest.com/promotion-11.1 ... d=16959060

Od 5 listopada do 14 listopada GearBest zaproponuje nam kilka akcji promocyjnych.

5 - 10 listopada

Deszcz kuponów

To gra w której będziemy łapać spadające kupony. Promocją będzie trwała od ...
Czytaj więcej : Dzień Singla w Chinach , czyli 11.11 | Wyświetlone : 1798 | Odpowiedzi : 1 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

roborock s50 gdzie najtaniej

Witam poszukuję odkurzacza takiego jak w tytule . Szukam na gearbest i zastanawia mnie jaka jest różnica między to ofertą :
https://www.gearbest.com/robot-vacuum/p ... oodsDetail
a to:
https://www.gearbest.com/robot-vacuum/p ... oodsDetail

niby tylko w polu size jest napis eu, to co tu chodzi tylko o wtyczkę do gniazdka?
Czytaj więcej : roborock s50 gdzie najtaniej | Wyświetlone : 1887 | Odpowiedzi : 6 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Redmi Note 4X przechodzi w tryb oszczędzania energii

Witam
Problem mój polega na tym ,że Redmi Note 4x Global siec a2mobile przy stracie zasięgu automatycznie przechodzi w preferowany tryb sieci "Tylko sieci 2G(oszczędza baterię).
Jest to bardzo uciążliwe bo potem trzeba ręcznie ustawić preferowany LTE.
Czy ktoś też tak ma ?Jak temu zaradzić. Może to wina sieci?
Czytaj więcej : Redmi Note 4X przechodzi w tryb oszczędzania energii | Wyświetlone : 1469 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pomoc techniczna

Redmi note 5 problem z wifi

Mam problem ze swoim redmi note 5 4/64. Nie wyszukuje żadnej sieci wifi. Wygląda to tak jakby moduł wifi się zawieszał. Po udostępnieniu sieci z innego smartphona wyszukuje wszystkie wifi i można połączyć się z routerem, ale bez tej operacji jest ślepy i nic nie widzi.
Czytaj więcej : Redmi note 5 problem z wifi | Wyświetlone : 2080 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

11.11 2018. Prawdziwe przeceny! Nie daj się oszukać.

Obrazek

Jak wiadomo ceny już idą w górę aby 11.11 sprzedawcy mogli obniżyć ceny. Często produkty po przecenie będą droższe niż jeszcze 2 miesiące temu. Ale będą też prawdziwe okazje i nimi właśnie będziemy się tu wspólnie dzielić. Każdy może dodać dowolną ilość okazji (prawdziwych) . Można już dodawać wpisy z okazjami na 11.11.

Parownica z Chin? Czy jak to się zwie...

Witajcie

Wpadłem na szatański pomysł ułatwienia sobie życia w zakresie prasowania koszul i tu pytanie- czy ktoś kojarzy jakąś dobrą parownicę (czy jak się to ustrojstwo nazywa...) od naszych braci z Chin? Mam nadzieję, że odpowiednio jasno określiłem o co mi chodzi :mrgreen:. Nie pogardzę również jakąś podpowiedzią w PL jeśli w ChRL nic nie ma.

T.
Czytaj więcej : Parownica z Chin? Czy jak to się zwie... | Wyświetlone : 2843 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Smartwatch kompatybilny z Samsung J7

Witam. Szukam zegarka dla znajomego listonosza. Jego wymagania to kompatybilność z Samsung Galaxy J7. Musi wyświetlać poprawnie ok 2500 kontaktów. Inne bajery są zbędne tak naprawdę. Cena do 200 zł chyba, że nie zmieścimy się w tych pieniądzach to może coś dołożyć. Z góry dziękuję za pomoc. :)
Czytaj więcej : Smartwatch kompatybilny z Samsung J7 | Wyświetlone : 3341 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Ekran startowy LeTv 2 x526, uceglony czy do odratowania?

Przy instalowaniu TWRP, niestety coś zepsułem i to nieźle, zresetowałem telefon i po ponownym uruchomieniu stoi na ekranie startowym...
Jak wchodzę w RECOVERY i robie czyszczenie data i cachce dalej to samo. Po podłączeniu pod komp pokazuje w innych urządzeniach 3x Android ale z błędem, tak jakby go nie czytało.
Da się coś z tym zrobić czy niestety kosz?
Czytaj więcej : Ekran startowy LeTv 2 x526, uceglony czy do odratowania? | Wyświetlone : 3566 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Pomoc techniczna

Dobra ładowarka bezprzewodowa

Ktoś ma jakiś pomysł? Czy po prostu iść w Blitzwolfa? Jeśli tak, to widział ktoś jakieś fajne promo? Z góry dzięki za pomoc.

T.
Czytaj więcej : Dobra ładowarka bezprzewodowa | Wyświetlone : 3371 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Akcesoria

Laptop Teclast F7 czy gdzieś w podobnej cenie bez VAT ?

Poszukuje zbliżonej oferty ale z dostawą bez VAT

https://pl.aliexpress.com/item/Teclast- ... 91e77584e1

Tutaj niestety dostawa DHL'em wiec zapewne doliczą podatek

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571