Teraz jest 5 maja 2025, o 09:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut

Hejka!
Posiadam Jiayu S3 z ROMem Pavlika (KitKat). Aplikacja Revolut nie obsługuje tej wersji systemu i nie mogę zamówić karty fizycznej ani wirtualnej, bo pojawia się błąd "niestety coś poszło nie tak, proszę spróbować później" (potrzeba co najmniej Android 5.0 Lollipop, helpdesk twierdzi, że nie obsługują Kit Kat). Czy ktoś miał taki sam kłopot? Jaki ROM (co najmniej Android 5.0 Lollipop) lub rozwiązanie polecacie?
Czytaj więcej : Jiayu S3 - jaki do aplikacji Revolut | Wyświetlone : 2780 | Odpowiedzi : 5 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Redmi Note 7 z aparatem 48MP i bez NFC

Redmi rozpoczyna działalność jako niezależna marka od silnego akcentu. Redmi Note 7 będzie najtańszym telefonem z aparatem 48 Mpix, a pozostała specyfikacja też jest zacna.

Obrazek

Debiut marki nie mógł przejść bez echa, Redmi Note 7 będzie przyciągać uwagę klientów za sprawą aparatu o rozdzielczości 48 Mpix (obiektyw z przysłoną f/1.8) sensor został dostarczony przez Samsunga i jest to ISOCELL GM1. Przednia kamera ma aparat 13 MP.
Obrazek

Czytaj Dalej
Redmi Note 7
Czytaj więcej : Redmi Note 7 z aparatem 48MP i bez NFC | Wyświetlone : 2432 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Telefon z dobrymi glośnikami wbudowanymi.

Szukam jakiegos dibrego telefonu mogacego zastapis swietnego , tak swietnego :-) alcatel idol 4s .
Kwota tak do 2500 pln.
Zalezy mi na swietnej jakosci dzwieku z glosnikow wbudowanych gdyz duzo youtuba ogladam i muzyka leci a do tego fajnie sie gada bez zestawu glosnomowiacego. Patrzylem na :
HTC U12+
ZTE AXON 9PRO slaba dostepnosc nie wiem czy bedzie u nas dzialal.

Co jesscze mozecie polecic ? ...
Czytaj więcej : Telefon z dobrymi glośnikami wbudowanymi. | Wyświetlone : 2383 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Jaki internet na kartę do telefonu, bez umowy?

Panowie i Panie. Z racji tego, że od poniedziałku moja Żona jest w szpitalu może się tak złożyć, że będzie tam jeszcze 4msc, a najkrócej 2msc to szukam dla niej jakiej taniej oferty z internetem z duzym szybkim pakietem.
W spitalu jest wifi zaklodkowane. Zona niestety nie posluchala i nie przedluzyla umowy i ma jakis stary abonament w Play z tylko 2GB internetu. A co za tym idzie net wolny w szpitalu, mimo ze 4G, ...
Czytaj więcej : Jaki internet na kartę do telefonu, bez umowy? | Wyświetlone : 2458 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Letv x 600 nie ładuje systemu ani twrp

Witam, mój letv x 600 ma problem z ładowaniem systemu (MIUI 8 OD VAZARGA). Po około 10 minutach telefon włącza się i działa prawidłowo. TWRP wogóle nie ładuje się tylko widnieje napis w dolnym lewym rogu fastboot. Moje pytanie brzmi. Co może być prawdopodobną przyczyną. Miał ktoś z forumowiczów podobny problem? Dodam jeszcze, że mam wrażenie jakby telefon nagrzewał się nadmiernie w momencie ładowania systemu. Proszę o pomoc. Pozdrawiam serdecznie
Czytaj więcej : Letv x 600 nie ładuje systemu ani twrp | Wyświetlone : 2399 | Odpowiedzi : 16 | Dział : Pomoc techniczna

Problem ze sportem w alliexpres co mam zrobic

Witam serdecznie mam taki problem to mój 1 spór na alliexpres i nie wiem co mam zrobić:
Zakupiłam telefon redmi note 5 u użytkownika Hong Kong Goldway- minęło prawie 2 miesiące od miesiąca telefon leży w UC w Przemyślu dostałam 2 pisma od nich - w ostatnich napisali że brak certyfikatów CE i odeślą do sprzedawcy do Chin. Otworzyłam spór bo zostało mi 3 dni napisałam tak :

Paczka wysłana przez sprzedawcę nie dotarła do ...
Czytaj więcej : Problem ze sportem w alliexpres co mam zrobic | Wyświetlone : 2310 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Redmi Note 5 - resetuje do recowery

Witam! Ostatnio mialem problem z mi4c a teraz telefon drugiej siostry RN5 odmawia psluszenstwa. Z relacji siostry wynika, ze nie zdazyla podlaczyc go do ladowarki i sie wylaczyl, nastepnie zresetowal do mirecowery i tylko tyle mozna zrobic. Da sie to jakos naprawic?
Czytaj więcej : Redmi Note 5 - resetuje do recowery | Wyświetlone : 1406 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Komputer nie widzi telefonu le leeco le max2

Witam mam nastepujacy problem komputer ni widzi urzadzenia trw jest poprawnie zainstalowane poniewaz instslowalem wczesniej oprogramowanie tylko przez pomylke wykasowalem wszystko z pamieci i nie wiem jak wrzucic soft przez kabel prosze o pomoc
Czytaj więcej : Komputer nie widzi telefonu le leeco le max2 | Wyświetlone : 1610 | Odpowiedzi : 8 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Redmi wyodrębnione od Xiaomi. Nowa submarka

3 stycznia Xiaomi wydało oświadczenie, mówiące że Redmi będzie niezależną marką. Oficjalny komunikat zostanie wydany 10 stycznia, wraz z zapowiedzią nowego smartfona z serii Redmi który będzie się nazywał "Redmi Pro 2"
Obrazek

W 2018 r. Chiński rynek smartfonów zwolnił , a wyniki rynkowe różnych producentów stały się bardziej zróżnicowane. Smartfony Xiaomi próbują dotrzymać kroku Huawei, Honor, Vivo, OPPO i innym chińskim markom. W Chinach nie brakowało takich którzy mówili, że Xiaomi umiera.
Xiaomi miało ...
Czytaj więcej : Redmi wyodrębnione od Xiaomi. Nowa submarka | Wyświetlone : 1702 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Komputer nie widzi telefonu le leeco le max2

Witam mam nastepujacy problem siostrzenica zablokowała totalnie telefon i jedyn wyjsciem było go sformatowanie włącznie z system i teraz nie mogę wrzucić paczki z system by moc zainstalowac nowy soft komputer nie widzi telefonu instalowałem sterowiki usb
Czytaj więcej : Komputer nie widzi telefonu le leeco le max2 | Wyświetlone : 2127 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571