Teraz jest 11 paź 2025, o 23:13

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

x526 nie chce się włączyć

Dwa dni temu przyszedł telefon z Bangood. wczoraj naładowałem i wrzuciłem MIUI 9. Działało o.k. ale dziś telefon się wyłączył i nie chce wystartować. Po podłączeniu do ładowarki miga tylko pomarańczowa dioda. Co teraz z nim mogę zrobić?
Czytaj więcej : x526 nie chce się włączyć | Wyświetlone : 1947 | Odpowiedzi : 1 | Dział : LeTV LeEco

Nubia M2 bateria

Witam . Od jakiegoś czasu przy około 50 - 40% bateria zaczyna spadać do zera w ciągu kilku minut.
Czy to już koniec baterii ? Czy jest jakiś sposób żeby to sprawdzić ?
Czytaj więcej : Nubia M2 bateria | Wyświetlone : 2821 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ZTE

ZTE NUBIA M2- twrp, root problem

Witam.
Próbuje odblokować mój telefon wg tego poradnika:
https://forum.gizchina.it/index.php?/to ... -nubia-m2/
Niestety mam problem z SuperSU. Zgrywam zip'a na kartę SD, następnie włączam telefon ON z Vol + wybieram wgranie z karty SD. Następnie wybieram SuperSU.zip, pokazuje mi się logo Nubia UI 4.0, rozpakowuje się do ok.13% i stop, jest błąd.
Aha, próbowałem też z Magisk i sytuacja jest dokładnie ta sama....
Czytaj więcej : ZTE NUBIA M2- twrp, root problem | Wyświetlone : 2972 | Odpowiedzi : 2 | Dział : ZTE

Który rejestrator jazdy wybrać?

Ja się zastanawiam którą bo jest tego od cholery. Kiedyś Xiaomi była 1 YI i 1 Mijia. Teraz jest po 4-5...
Którą wybrać:
1. Xiaomi Mijia 5 inch smart rearview mirrora car dvr - 82.99$
2.70mai dash cam pro 1944p Hd Car dvr with gps - 78.99$
3. 70mai intelignet recorder pro inteligent driving recored reversing image electronic dog - 74.09$
4. Xiaomi Mijia 1080p car dvr - 70.39$
5. Xiaomi 1S car dvr recored ...
Czytaj więcej : Który rejestrator jazdy wybrać? | Wyświetlone : 3315 | Odpowiedzi : 4 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

rejestrator jazdy z kamerka do przodu

witam czy w związku z 11.11 sa jakieś fajne z dobrym trybem nocnym rejestratory z kamerka, która bym zamontował na przód auta.
Czytaj więcej : rejestrator jazdy z kamerka do przodu | Wyświetlone : 2287 | Odpowiedzi : 8 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Xiaomi do 1100zł

Witam szukam jakiegoś xiaomi bo moje poprzednie już pada mowa o mi5 mam ją bez mała dwa lata i bateria trzyma z 5-6h oszczędnej pracy .Chciałbym coś teraz głównie z dobrą i wytrzymałą baterią rozważam głownie xiaomi ale jeśli ktoś mam coś ciekawego w tych granicach proszę o propozycję :D
Cena to max jaki chcę wydać .Głównie bateria ale nie pogardzę też dobrym aparatem .
Czytaj więcej : Xiaomi do 1100zł | Wyświetlone : 4334 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Xiaomi

Smartwatch puls, cisnienie, karta sd

Witam czy może ktoś widział smartwatcha, który ma funkcje pomiaru pulsu, ciśnienia a do tego wejście na kartę pamięci? Tak do 150zł
Czytaj więcej : Smartwatch puls, cisnienie, karta sd | Wyświetlone : 2879 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Inteligentne opaski i zegarki SmartWatch

Zwrot towaru do chin

Witam, chciałaby się poradzić. zrobiłam zakupy na Ali i przyszedł mi trefny towar. Nie nadawał się do użytku a byl wart ok 20 $. Otworzyłam spór ale Ali nie chce oddać części kasy a całość w zamian za wysłanie zwrotu. Jak to zrobić i na czyj koszt ?
Czytaj więcej : Zwrot towaru do chin | Wyświetlone : 1961 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Oczyszczacz Xiaomi Air Purifier 2s

Witajcie,
Poszukuję kodów i promocji na oczyszczacz xiaomi air purifier 2s. Najlepiej z obejściem VATu.
Czytaj więcej : Oczyszczacz Xiaomi Air Purifier 2s | Wyświetlone : 2433 | Odpowiedzi : 10 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Redmi Note 5 3/32GB Global gdzie najtaniej z wysyłką z Polsk

Witam.
Poszukuję najtanszej oferty z pewnego sklepu z wysylką z magazynu w PL, telefonu Redmi Note 5 Global 3/32GB.

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165058 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583