Teraz jest 11 paź 2025, o 17:40

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Huawei P30 i P30 Pro na renderach (4 kamery z tyłu)

Huawei zaprezentował rendery Huawei P30 i P30 Pro , czy tak będą wyglądały telefony w 2019r
Obrazek

Czytaj dalej
Huawei P30 Pro ma 4 kamery z tyłu!
Czytaj więcej : Huawei P30 i P30 Pro na renderach (4 kamery z tyłu) | Wyświetlone : 1969 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi mi8 wymiana wyświetlacza Warszawa

Witam, czy ktoś orientuje się na temat wymiany wyświetlacza Xiaomi Mi8 czarny w Warszawie, najlepiej od ręki?
Czytaj więcej : Xiaomi mi8 wymiana wyświetlacza Warszawa | Wyświetlone : 2333 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

LeTv LeEco s3 x626

Witam
Po resecie telefonu, telefon nie reaguje na nic świeci sie tylko zielona dioda, dodam ze przed resetem nie czytalo mojego odcisku palca
Czytaj więcej : LeTv LeEco s3 x626 | Wyświetlone : 1932 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

MEDIATEK HELIO P90 z lepszą sztuczna inteligencją

Firma MediaTek zaprezentowała nowy procesor średniej klasy Helio P90,który zbudowany jest w 12-nanometrowym procesie produkcyjnym TSF TSMC . Układ ma ośmiordzeniowy procesor, wbudowany procesor APU i lepszą wydajność grafiki z 50% wzrostem w porównaniu do Helio P70.
Obrazek

Czytaj dalej
MediaTek Helio P90 zaprezentowany
Czytaj więcej : MEDIATEK HELIO P90 z lepszą sztuczna inteligencją | Wyświetlone : 1872 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL U25 Pro z 4GB RAM i 64GB ROM

Kolejny telefon tej marki, tym razem wizualnie ma uderzać gdzieś w kierunku Huawei P20. Choć z całej specyfikacji to raczej najbliżej mu będzie w kolorystyce ;).

Obrazek
Telefon faktycznie wizualnie prezentuje się całkiem przyjemnie. Co do samej specyfikacji, powierdzono iż będzie posiadał ekran 5.5 cala FHD (1920*1080p), będzie to wyświetlacz LG, pokryty Asahi glass, Ma posiadać 8-rdzeniowy procesor, wsparty 64GB pamięci ROM oraz 4 GB pamięci RAM. Będzie też wersja bez PRO, czyli U25, która ...
Czytaj więcej : OUKITEL U25 Pro z 4GB RAM i 64GB ROM | Wyświetlone : 2229 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Nie mogę zapisać ustawień APN

Witam.

Mam telefon Meizu M6 Note z Flyme 7.1.0.0G i nie mogę zapisać ustawień APN przez co nie mogę korzystać z danych komórkowych proszę o pomoc.

Błąd pokazany na filmie https://streamable.com/db6sr
Czytaj więcej : Nie mogę zapisać ustawień APN | Wyświetlone : 1810 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pomoc techniczna

Najnowsze romy do LeTv x600

Witam, od jakiegoś czasu nie działa rosyjskie forum. Mam pytanko. Czy ma ktoś jakąś inną stronkę z najnowszymi systemami do LeTv x600? Głównie chodzi mi o najnowszą wersję MIUI. Pozdrawiam
Czytaj więcej : Najnowsze romy do LeTv x600 | Wyświetlone : 1750 | Odpowiedzi : 7 | Dział : ROM'y i modyfikacje

Perfumy do polecenia i strony do zakupu

Cześć

Szukam strony gdzie mógłbym kupić markowe perfumy typu Chanel, mogą być testery po kilka ml. Znacie dobre miejsce gdzie mogę takie kupić?

Szukam telefonów z wysyłką z Niemiec.

Witam szukam telefonów z wysyłką z Niemiec na geatbest lub innych stronach telefon do ok 450 zl

nie wlacza sie redmi 4a

Witam po wymianie digitizera oraz lcd moje redmi 4a wlacza sie, swieci sie logo i po 30s od nowa. Gasnie i zaświeca się logo. Gdy wybieram fastbot to od razu po podlaczeniu kabla slysze dzwiek w komputerze ze polaczono z tel i tel sie wylacza. Gdy jest podpiety pod ladowarke takze nie chce sie wlaczyc. Recovery nie zadzialalo. Jakies porady ?

Z góry dziękuję.
Czytaj więcej : nie wlacza sie redmi 4a | Wyświetlone : 1586 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165058 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583