Teraz jest 2 lis 2025, o 00:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[android] SMARTPHONE L621

http://www.ahappydeal.com/product-74987.html
oto on
Problem polega na tym że na nim uzywam adw launcher więc odinstalowałem oryginalne menu
Wszystko dobrze działało ale gdy go sformatowałem poprzez recowery mode nie chce sie włonczyć :cry: pisze tylko napis android?? :evil:
Moze ktos pomoże i da jakiegoś linka
Czytaj więcej : [android] SMARTPHONE L621 | Wyświetlone : 2523 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Plan organizacja Forum ;)

Witam ;)

Co do organizacji to dobry dział ;)

Chciał bym zaproponować kilka zmian które można było By wprowadzić w życie :
Po:
1. Co sądzi administracja o Wprowadzeniu możliwości wypowiedzi osobom nie zarejestrowanym(Gościom) ? Taki gość mógł by się wypowiedzieć w działach technicznych ale nie zakładać nowych tematów.
Powód takiej propozycji:Nie każdy ma chęć na rejestracje a przegląda nasze forum mając taką opcję może wyrazić opinię a za czym idzie wzrośnie aktywność naszego forum. ...
Czytaj więcej : Plan organizacja Forum ;) | Wyświetlone : 8261 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Tylko u mnie Gry Java Android I nie tylko

Zapraszam do mojego chomika:

www.chomikuj.pl/jajko213

Znajdziecie tam Mnóstwo gier ponad 100 w formatach java
Mnóstwo gier Android
Mnóstwo Plików na IOS
Oraz gry PC piosenki filmy itp.
Czytaj więcej : Tylko u mnie Gry Java Android I nie tylko | Wyświetlone : 2333 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Podrobiony iPhone 5 już na chińskim rynku

Chińscy producenci sprzętu, jak zwykle, nie czekają na oficjalną premierę urządzenia od Steve'a Jobsa.

Chińskie władze zapowiedziały na początku tygodnia, że chcą walczyć z podrobionymi sklepami Apple'a, które ich zdaniem szkodzą innym sprzedawcom. Azjatycki rynek słynie jednak również z podróbek samych urządzeń, o których z pewnością wielokrotnie jeszcze usłyszymy.

Jak poinformował Reuters, na chiński rynek trafiło urządzenie hiPhone 5, którego nazwa nieprzypadkowo nawiązuje do nowego urządzenia od Apple'a. Design telefonu nawiązuje do iPhone'a, a całość ...
Czytaj więcej : Podrobiony iPhone 5 już na chińskim rynku | Wyświetlone : 2488 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Chińskie podróbki znanych urządzeń

Chińczycy, którzy są w stanie podrobić niemal dowolny produkt, zaczynają… ulepszać oryginalne projekty. CHIP prześledził, ile czasu mija, zanim podróbka trafi z chińskiej fabryki na polskie aukcje internetowe

Zobacz więcej: http://www.chip.pl/artykuly/trendy/2008 ... z24HgNjA1c

Na zdjęciu w ofercie iPod. W opisie: odtwarzacz MP4 jak iPod. Takie urządzenie znaleźliśmy na Allegro. Czym się różni od prawdziwego iPoda? Ma wbudowane radio, obsługuje karty microSD, do tego ma aparat (rozdzielczość 2 Mpix) oraz ...
Czytaj więcej : Chińskie podróbki znanych urządzeń | Wyświetlone : 2681 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Chińskie podróbki w amerykańskim sprzęcie wojskowym @ BBC N

Według BBC News, komisja senacka podaje, że ogromna ilość podrabianych chińskich elementów elektronicznych wykorzystywana jest w amerykańskim sprzęcie wojskowym. Roczne dochodzenie wykryło 1 800 przypadków użycia fałszywych części w amerykańskich samolotach bojowych.
Szacuje się, że ponad 70% z miliona podejrzanych części pochodzi z Chin, podaje raport
Obwinia się głównie wadliwy amerykański łańcuch dostaw oraz niepowodzenie Chin w kwestii ograniczenia rynku fałszerzy
Brak kluczowego elementu może stanowić ryzyko oraz zagrożenie dla bezpieczeństwa narodowego i doprowadzić do ...
Czytaj więcej : Chińskie podróbki w amerykańskim sprzęcie wojskowym @ BBC N | Wyświetlone : 2170 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Nokia N9 za 200 złotych. Mistrzowie podróbek atakują!

Taobao po prostu zabija śmiechem. Ten chiński odpowiednik Allegro słynie z ciekawych ofert spod lady. Najnowszy przebój? Klon Nokii N9.:D

Na Taobao można między innymi kupić klona iPhona 4 z Androidem. Ostatnio pojawiły się tam nieco "inne" Nokie N9.

Smartfon wygląda jak Nokia N9 - co do tego nie mamy żadnych wątpliwości. Niestety na tym kończy się podobieństwo. 3,8-calowy wyświetlacz, to tani rezystancyjny ekran LCD (240x400). Zamiast 8 Mpx aparatu, użytkownik dostaje 1,3 Mpx. Do ...
Czytaj więcej : Nokia N9 za 200 złotych. Mistrzowie podróbek atakują! | Wyświetlone : 3251 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

chiński SG II I9100 mt6573

Witam

Ostatnio zakupiłem sobie ten telefon:
http://us.aliexpress.com/snapshot/11082 ... rect=false

Nie dam rady wgrać do niego roota
Próbowałem SuperOneClickiem i program się zawiesza
Macie jakieś sposoby? Zależy mi na tym, aby wgrać język polski
Może da się wgrac spolszczenie bez roota ?
Z góry bardzo dziękuję
Czytaj więcej : chiński SG II I9100 mt6573 | Wyświetlone : 3191 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Zarabiajcie realne pieniądze!!

Maypal.pl to najlepsza strona na której zarabiacie pieniądze za wypełnianie ankiet itp.
podobne do przeczytamwszystkich.pl otineo.pl itp.
pełna satysfakcja sam mam 90zł w 2 tyg na godzinkę pracy przy ankietach około 7zł

Tak działa Mypay.pl
1.
Zarejestruj się za darmo i bez zobowiązań

Żeby zacząć zarabiać pieniądze musisz się zarejestrować na Mypay.pl. Twoja rejestracja jest oczywiście darmowa i bez zobowiązań. Nie ma żadnych kosztów. Możesz także kontrolować swoje dane. Wszystkie dane są poufne i nie ...
Czytaj więcej : Zarabiajcie realne pieniądze!! | Wyświetlone : 2243 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[android] SMARTPHONE L621 jak zrotować??

Oto ten tel http://allegro.pl/l621-bialy-wifi-tv-sm ... 78288.html
tu jeszcze jeden link http://www.ahappydeal.com/product-74987.html
Mam go i nie wiem jak zrotować używałem już z4root gingerbreak przez komputer superoneclick gdy używam z4root i gingerbreak nic sie nie dzieje cały czas sie ładuje a w superoneclick nie wykrywa tel miałem włączony tryb debugowania USB

Nic sie niedzieje :cry:

Może ktoś ...
Czytaj więcej : [android] SMARTPHONE L621 jak zrotować?? | Wyświetlone : 2378 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165091 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39587