Teraz jest 30 kwi 2025, o 03:05

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Ranking chińskich smartfonów LUTY

Ranking chińskich telefonów MARZEC 13

Proszę użytkowników aby oddawać głosy na najlepszy chiński telefon.
Proszę też wpisywać propozycję telefonów do dodania do listy.
Głosujemy na 3 propozycje
Czytaj więcej : Ranking chińskich smartfonów LUTY | Wyświetlone : 8319 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Sondy

MOGU S1 najtańszy 5 calowy smartfon z androidem za 48$

Chiński producent telefonów Mogu ogłosił, że planuje wyprodukować najtańszy na świecie 5-calowy smartfon z androidem za 48 dolarów.

W chinach wielu producentów oferuje tanie 5 calowe telefony, ale Mogu dzięki S1 wyznaczył nowe standardy cenowe.

Obrazek

Oparty na projekcie Samsunga Galaxy, S1 będzie miał 5-calowy wyświetlacz WVGA 800 x 480 , jednordzeniowy procesor 1 GHz prawdopodobnie MTK6573 z 256 MB pamięci RAM, aparat z tyłu ma mieć 2 miliony pikseli ,a z przodu VGA, ...
Czytaj więcej : MOGU S1 najtańszy 5 calowy smartfon z androidem za 48$ | Wyświetlone : 2238 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

[chin] Telefon - dokładna kopia Note I

Witam. Czy istnieje chińska dokładna kopia Samsunga Note I? Chodzi mi tu o pełen design, jak najlepsze wykonanie i głównie o bebechy. Chciał bym, aby telefon odpalał romy pod Note'a i nie było żadnych problemów z niezgodnością sprzętu. Jakieś pomysły Koledzy?
Czytaj więcej : [chin] Telefon - dokładna kopia Note I | Wyświetlone : 1859 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Y9300 po roocie BRAK ANDROID MARKET JAKI ROM?

Witam serdecznie

Niedawno za 70 dolarów kupiłem z Chin telefon poprzez Ebaya. Ogólnie jestem zadowolony ale brak miejsca mi doskwierał i postanowiłem zrobić roota. Po kilku godzinach zrobiłem go czytając portugalskie fora. Jednak przez przypadek usunąłem Android Market i nie mam pojęcia jak to naprawić, oczywiście aplikację wgrałem ponownie jednak wyświetla się jakiś błąd.

Najlepiej wgrałbym jakis nowy rom, polecicie jakiś>?

Specyfikacja telefonu: Type: Touch screen phone
Color: Black
CPU: Smdk4012 1GHz ...
Czytaj więcej : Y9300 po roocie BRAK ANDROID MARKET JAKI ROM? | Wyświetlone : 1722 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

HDC I9300

Hej,
ostatnio zastanawiałem się czy nie da się wgrać Romu z oryginalnego S3 do HDC tą metodą za pomocą odina czy on w ogóle będzie widział telefon? Kies odpada ale może uda się tym?
Poradnik wiem że jest oryginalny SG
Czytaj więcej : HDC I9300 | Wyświetlone : 1984 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Zegarki z chin firmy Jaragar

Ostatnio zamówiłem tak z ciekawosci zegarek firmy Jaragar. Gdy otworzyłem paczke ,oczy mi zabłysły. Pieknie wykonany, z największa precyzja. Mówię sobie, no dobra, ale jak dokłądnie chodzi i czy wszystko działa.
Po tygodniu testów okazało sie ze zegarek działa rewelacyjnie. Błąd wskazania to zaledwie kilka sekund na dobę , co w automatach jest standardem. Wszystkie funkcje działają, zadnej imitacji.
Niestety był z paskiem bo kupiłem z ciekawosci i na sprzedaż a z bransoleta były ciut ...
Czytaj więcej : Zegarki z chin firmy Jaragar | Wyświetlone : 5949 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

[android] Kalibracja ekranu

Ze względu na różnorodność zastosowanych ekranów występuje duży rozrzut wyświetlania obrazu chciałbym spróbować skorygować parametry wyświetlania. Czy jest możliwość bezproblemowego ustawienia jasności, temperatury i ostrości ekranu? Jaki program użyć do tego najlepiej?
Czytaj więcej : [android] Kalibracja ekranu | Wyświetlone : 2129 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Jak długo czekałeś na zwrot pieniędzy od Aliexpress??

Witam moje pytanie tak jak w temacie.

Ile czekaliście najwięcej na zwrot pieniędzy od Aliexpress ja już czekam od 31.01.2013 r. i dziś już jest 06.02.2013 r. pieniędzy nie mam nadal .... martwię się że starce pieniądze to jest 470 zł i myślę że i dla was ta suma coś by znaczyła nie chce aby mi przepadły te pieniądze. Płaciłem przez VISA konto mBank. A anulowałem zakup po przez Buy wrong products. Czekam i czekam ...
Czytaj więcej : Jak długo czekałeś na zwrot pieniędzy od Aliexpress?? | Wyświetlone : 64554 | Odpowiedzi : 205 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

ZTE V987 Budżetowy Grand S za jedyne 272 dolary

Chiński koncern ZTE zapowiedział kolejny już smartfon wyposażony w 5-calowy wyświetlacz –ZTE V987, który wygląda tak samo jak flagowy Grand S zaprezentowany podczas targów CES 2013. Będzie to już trzeci podobnie wyglądający telefon , wcześniej ZTE U956.
Obrazek
Smartfon napędzany będzie 4-rdzeniowym procesorem MT6589 dostarczonym przez koncern MediaTek, o częstotliwości taktowania 1.2 GHz, oparty o architekturę ARM Cortex-A7 z chipem graficznym PowerVR SGX544. Obraz ma być prezentowany w rozdzielczości HD (1280 x 720 ...
Czytaj więcej : ZTE V987 Budżetowy Grand S za jedyne 272 dolary | Wyświetlone : 3487 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

[android] połączenie zakończone

Witam wszystkich i bardzo proszę o jak najszybszą pomoc.
Mam telefon STAR n9330 i w nim 2 karty SIM Heyah i Virgin. Posiadam Andka 4.1.1 Wczoraj bawiłem się coś w ustawieniach kart/sieci i nie mogę wykonać żadnego połączenia z heyah (od razu kończy połączenie). Tak samo jest jak włożę inna kartę heyah czy t-mobile. Z virgin dzwoni bez problemu. Oprócz tego przy napisie Virgin jest strzałka do góry (tak jakbym tylko za pomocą tej sieci ...
Czytaj więcej : [android] połączenie zakończone | Wyświetlone : 3033 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570