Teraz jest 8 sie 2025, o 15:55

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Chiński sklep internetowy

Witam , zapoznałem się z chińskim sklepem z jego asortymentem jeśli chodzi o telefony

http://www.dhgate.com

a głównie chodzi o podróbkę S III

http://www.dhgate.com/mtk6575-dual-core ... 94c0f.html

widziałem , że ludzie pisali , że wysyłka jest za free ? wie ktoś może o tym ? gdzie kliknęłem BUY NOW , wyskoczyła mi tabela do uzupełnienia swoich danych , to co wpiszę swoje dane ...
Czytaj więcej : Chiński sklep internetowy | Wyświetlone : 2591 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Korea Płd

Ktoś się orientuje czy na wzór chińskich sklepów są też koreańskie? Chciałbym kupić cyfrówkę Samsunga. Polskę olał całkowicie i aparaty są raczej trudno dostępne.
Czytaj więcej : Korea Płd | Wyświetlone : 1831 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

[android] Android4.0.4

Witam wszystkich zakupilem chiński telefon podróbke SAMSUNG GALAXY S3 moj model to N9300 parametry : procesor 1GHz dual core+ 200 MHz na grafike, ram 512, wyswietlacz 4,7",system androoid 4.0.4. Na telefonie nie mam IMEI pisze ze niedostepny, dzialaja tylko aplikacje z Google Play ( market ), a jak sciagam gry ze stron np ( phone mobile9 ) to gra sie instaluje a jak sie juz zaintaluje i chce ja otworzyc to ja telefonik zamyka i ...
Czytaj więcej : [android] Android4.0.4 | Wyświetlone : 2343 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Chińczycy się starają?

Witam, po krótkiej nieobecności, nie wiem czy Wasze zainteresowanie chińskimi telefonami tak drastycznie spadło, czy nie wywarło na Was to większego szału. Mianowicie popatrzcie na allegro, na telefony typu U920, N8000, Star V12, I9300 SIII, I9220, Star N9880 jest tego na prawdę wiele, telefony z procesorami 1Ghz (tak przynajmniej mówią dane techniczne) z wyświetlaczami po 5 cali, pojemnościowe 5 punktowe dotyki, wifi, gps, dual sim i to wszystko na androidzie 4,0 w cenie od ok ...
Czytaj więcej : Chińczycy się starają? | Wyświetlone : 3520 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Nowości

Apple wydało Iphona 5 chińczycy zrobili to szybciej :)

Nie ma niespodzianki. Zaprezentowany dziś iPhone 5 wygląda dokładnie tak, jak prototypy, których zdjęcia pojawiały się w sieci przez całe wakacje. Czy to będzie jednak dobry telefon? Zapowiada się bardzo dobrze.

iPhone 5, który jest tak naprawdę iPhone szóstej generacji, przyniósł kolejną rewolucję do świata iOS. Zgodnie z nieoficjalnymi informacjami jakie docierały do nas od kilku tygodni, ma on większy ekran od swoich poprzedników. Wyświetlacz w iPhone 5 ma 4 cale, proporcje 16:9 i rozdzielczość ...
Czytaj więcej : Apple wydało Iphona 5 chińczycy zrobili to szybciej :) | Wyświetlone : 2995 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

[android] SMARTPHONE L621

http://www.ahappydeal.com/product-74987.html
oto on
Problem polega na tym że na nim uzywam adw launcher więc odinstalowałem oryginalne menu
Wszystko dobrze działało ale gdy go sformatowałem poprzez recowery mode nie chce sie włonczyć :cry: pisze tylko napis android?? :evil:
Moze ktos pomoże i da jakiegoś linka
Czytaj więcej : [android] SMARTPHONE L621 | Wyświetlone : 2461 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Plan organizacja Forum ;)

Witam ;)

Co do organizacji to dobry dział ;)

Chciał bym zaproponować kilka zmian które można było By wprowadzić w życie :
Po:
1. Co sądzi administracja o Wprowadzeniu możliwości wypowiedzi osobom nie zarejestrowanym(Gościom) ? Taki gość mógł by się wypowiedzieć w działach technicznych ale nie zakładać nowych tematów.
Powód takiej propozycji:Nie każdy ma chęć na rejestracje a przegląda nasze forum mając taką opcję może wyrazić opinię a za czym idzie wzrośnie aktywność naszego forum. ...
Czytaj więcej : Plan organizacja Forum ;) | Wyświetlone : 8202 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Tylko u mnie Gry Java Android I nie tylko

Zapraszam do mojego chomika:

www.chomikuj.pl/jajko213

Znajdziecie tam Mnóstwo gier ponad 100 w formatach java
Mnóstwo gier Android
Mnóstwo Plików na IOS
Oraz gry PC piosenki filmy itp.
Czytaj więcej : Tylko u mnie Gry Java Android I nie tylko | Wyświetlone : 2261 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Podrobiony iPhone 5 już na chińskim rynku

Chińscy producenci sprzętu, jak zwykle, nie czekają na oficjalną premierę urządzenia od Steve'a Jobsa.

Chińskie władze zapowiedziały na początku tygodnia, że chcą walczyć z podrobionymi sklepami Apple'a, które ich zdaniem szkodzą innym sprzedawcom. Azjatycki rynek słynie jednak również z podróbek samych urządzeń, o których z pewnością wielokrotnie jeszcze usłyszymy.

Jak poinformował Reuters, na chiński rynek trafiło urządzenie hiPhone 5, którego nazwa nieprzypadkowo nawiązuje do nowego urządzenia od Apple'a. Design telefonu nawiązuje do iPhone'a, a całość ...
Czytaj więcej : Podrobiony iPhone 5 już na chińskim rynku | Wyświetlone : 2420 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Chińskie podróbki znanych urządzeń

Chińczycy, którzy są w stanie podrobić niemal dowolny produkt, zaczynają… ulepszać oryginalne projekty. CHIP prześledził, ile czasu mija, zanim podróbka trafi z chińskiej fabryki na polskie aukcje internetowe

Zobacz więcej: http://www.chip.pl/artykuly/trendy/2008 ... z24HgNjA1c

Na zdjęciu w ofercie iPod. W opisie: odtwarzacz MP4 jak iPod. Takie urządzenie znaleźliśmy na Allegro. Czym się różni od prawdziwego iPoda? Ma wbudowane radio, obsługuje karty microSD, do tego ma aparat (rozdzielczość 2 Mpix) oraz ...
Czytaj więcej : Chińskie podróbki znanych urządzeń | Wyświetlone : 2617 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579