Teraz jest 8 paź 2025, o 23:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

N8000 - Pytanie: "Jak?"

Witam,
kupiliśmy z dziewczyną telefon N8000 - wszystko ładnie, ale...
Czy ktoś z zaawansowanych użytkowników mógł by pomóc:

1) TV analogowa odbiera totalnie źle, nie da się ręcznie ustawić kanałów.
Ktoś wie jak można na to zaradzić? Zmienić system/jakąć modyfikację programową, lub sprzętową? Ew jakoś ręcznie ustwić?

2) nie bardzo wiemy jak po podłączeniu telefonu przez usb do komputera zrobić, aby komputer widział kartę/telefon.

3) możecie polecić jakieś modyfikacje/rom'y/itp. dla tego telefonu? oraz jakieś wskazówki ...
Czytaj więcej : N8000 - Pytanie: "Jak?" | Wyświetlone : 2399 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

[ dwie karty SIM] pomoc

witam jestem tu nowy nie wiem jak za bardzo się poruszać tu
szukam pomocy kupiłem szrot ta chińskiego MTK MT6235 PODOBNY JAK Iphone 4
mam problem z włączeniem WIFI wyskakuje napis --- NOT AVAILABLE UNDRE GSM ONLY MODE ---- co to jest proszę o pomoc bardzo dziękuje
Czytaj więcej : [ dwie karty SIM] pomoc | Wyświetlone : 2545 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

[dual Sim] N9 nie włącza się

Witam mam te chińskie N9 ki dzis mi p[rzyszły 3 telefony , jeden wystawiłem na aukcję ale pozostałe dwa nie reagują na przycisk włącznika nic się nie dzieje, podpiąłem jeden pod ładowarkę przez 5 min pokazywał w rogu ładowanie , po czym zgasło i przycisk nadal nie reaguje.... czy co ?? rozwalone ??

jeden telefon podłączony do ładowarki po naciśnięciu włącznika , zapala się ekran z paskiem ładowania miga dwa ...
Czytaj więcej : [dual Sim] N9 nie włącza się | Wyświetlone : 7286 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Dual SIM

Podrobka iphona

Witam!
Mam zamiar kupic w USA podróbek telefonu Apple.prosze o doradzenie czy to dobra podrobka i czy nie zepsuje sie odrazu.Wydaje mi sie iż wszystkie rzeczy sprzedawane na Amerykę nawet te podrobki są lepsze niż na Polskę
Link do telefonu :
http://www.ebay.com/itm/3-5-OEM-touch-u ... 2a1a8438a6
Czytaj więcej : Podrobka iphona | Wyświetlone : 4829 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Doładowanie konta za 5zł za free

Witajcie znalazłem strone dzieki której doładujecie swoje konto kwotą 5zł za darmo bez oglądania głupich reklam!

http://doladujtelefona.yoyo.pl/sv4bvstbc7w8v4.html
działa 100%polecam
Czytaj więcej : Doładowanie konta za 5zł za free | Wyświetlone : 2658 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Mody do GTA SA

Ten temat jest poświęcony modom do gry znanej a mianowicie Grand Theft Auto San Andreans.
Prosiłbym o krótki opis i link, ew. zdjęcia+link
Czytaj więcej : Mody do GTA SA | Wyświetlone : 2125 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[dual Sim] N9 problem pamięć

Witam od niedawna jestem posiadaczem telefonu N9 Dual sim. Działa na nim 2 karty aktywne plus karta pamięci, wszystko ładnie pięknie , ale np w wifi , wejdę na 3 strony i wyskakuje mi jakiś błąd z pamięcią , wejde w odtwarzacz muzyczny i nie mogę odtworzyć piosenek przez niego , odpalając z pliku gra.. wygląda tam jak by telefon nie mial , żadnej pamięci wbudowanej nawet do otwierania pliku , przy uruchomieniu aplikacji z ...
Czytaj więcej : [dual Sim] N9 problem pamięć | Wyświetlone : 3937 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dual SIM

Wysyłka Pilne ;)

Mam pytanko, na stronie polskiej poczty, do śledzenia telefonu wyskoczył mi dzisiaj komunikat. Jak myślicie ile jeszcze będzie szedł telefon(mieszkam koło Gdańska) :) Z góry thanks ;]

06-06-2012 16:49
WER Warszawa (00900) Wysłanie z ładunkiem
Czytaj więcej : Wysyłka Pilne ;) | Wyświetlone : 2463 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[dual Sim] Dual sim e71 Brak Polskiego języka

Witam!
Mam problem z telefonem dual sim e71 mianowicie na aukcji było napisane że ma Polskie menu lecz gdy telefon przyszedł okazało się że w ustawieniach telefonu nie ma takiego języka.
I tu jest moje pytanie czy da się jakoś wgrać do tego telefonu Polski język a jeśli tak to jak??
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Dworek

A oto link do aukcji telefonu http://allegro.pl/show_user.php?uid=250 ... _recvd_neg
Czytaj więcej : [dual Sim] Dual sim e71 Brak Polskiego języka | Wyświetlone : 3237 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dual SIM

[podróbka] STAR A8

Warto kupić ten telefon?
Proszę pisać argumenty za i przeciw...

Czy ta aukcja jest zaufana:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2321274890

Proszę o szybką odpowiedz ;)
Czytaj więcej : [podróbka] STAR A8 | Wyświetlone : 3301 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583