Teraz jest 9 paź 2025, o 04:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

SMARTFON VORDON 3,5 cala P5 Piano

Cześć,

Nie wiem gdzie umieścić ten temat więc umieszczam tutaj. W wyszukiwarce nic nie znalazłem.

Vordon wypuszcza sporo Tabletów i Nawigacji. Wyszukując ten telefon w google natknąłem się na markę Dignity które jest chyba tym samym co Vordon i też na ich stronie znajduje się ten telefon. Albo to jest marka Dignity, a telefon nazywa sie Vordon. Nie wiem.

Co sądzicie o tym telefonie? Zastanawiam się nad kupnem z polskiego magazynu.

Gość na YT nagrał ...
Czytaj więcej : SMARTFON VORDON 3,5 cala P5 Piano | Wyświetlone : 5016 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi M3 w połowie 2013

Pogłoski mówią że Xiaomi M3 będzie wyposażony w najnowsze chip Nvidii czterordzeniowy Tegra 4 z obsługą LTE zdolny do pracy w częstotliwościach od 1,8 -. 2.0GHz Poza danymi na temat procesora, jest również wiadome że M3 otrzyma większy 4,5-calowy japoński wyświetlacz w wysokiej rozdzielczości.
Spodziewać się też idzie aparatu 12 MP z tyłu, a około 2-2.5GB RAM, jak również najnowszej wersji MIUI (android 4,2).
Czytaj więcej : Xiaomi M3 w połowie 2013 | Wyświetlone : 2482 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

[konfiguracja] Iphone 3G blad1015

witam mam iphone trzy g wczoraj robilem restore ios i ciach i tunes wywalil blad 1015 prubowalem wszystkiego chyba Ireb Tinny umbrela i Sn0wa terz da sie kurna wyjsc z trybu recovery?
Czytaj więcej : [konfiguracja] Iphone 3G blad1015 | Wyświetlone : 2057 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oppo Find 5 wchodzi na rynki światowe.

Oppo Find 5 to chiński tabfon , producenta znanego z najcieńszego smartfona który mierzy zaledwie 6.65 mm grubości który stal się znakiem rozpoznawczym firmy. Producent szykuje się do wejścia na światowe rynki, a grubość to nie jedyny atut telefonów OPPO
Obrazek

Oppo to firma znana w produkcji odtwarzaczy mp3, odtwarzaczy Blu-Ray, sprzętu audio i telefonów komórkowych.
Nabywca Oppo Find 5 otrzyma 5 calowy wyświetlacz zabezpieczony szkłem Gorilla Glass 2, z obrazem w rozdzielczości 1920x1080 ...
Czytaj więcej : Oppo Find 5 wchodzi na rynki światowe. | Wyświetlone : 3256 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

i9300 MTK 6588

Witam wszystkich. Od niedawna zupełnie przypadkowo zainteresowałem się chińskimi clonami a w szczególności i9300 MTK 6588,który jest clonem drogiego ale bardzo dobrego SG SIII. Mam więc pytanie szczególnie do osób, które miały już telefony produkcji chińskiej i mogły by coś konkretnego powiedzieć na ich temat. Chodzi mi o wytrzymałość, parametry itp.
Czytaj więcej : i9300 MTK 6588 | Wyświetlone : 2808 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

[ dwie karty SIM] i9300 mt6225

Witam

posiadam właśnie taką podróbke s3 i9300 który chyba posiada tylko 120kb własnej pamięci i mam pytanie czy wogóle da się mu zmienić soft na jakiś i czy da się klawiaturę inna wgrać bo ta za mała jest i irytuje bardzo. i jaką przeglądarke da się odpalić by mi net normalnie działał.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : [ dwie karty SIM] i9300 mt6225 | Wyświetlone : 2718 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dual SIM

Spolszczenie Androida

Witam serdecznie mam prośbę kupiłem z ali HTC ONE X... Nie mam w nim PL ;/ Moja wina bo nie doczytałem, ale miałem nadzieję że more locale 2 mi pomoże niestety spolszczył tylko sklep! Dane jakie mi pokazuje telefon to
android 4.1.9
baseband version 4.o
kernel 1.28.708.10
builid 4.12

a czy Miui można dograć z PL nakładka?

to mój pierwszy telefon z androidem więc z góry dzięki za pomoc i zrozumienie...

pozdrawiam!

[ Dodano: 2012-11-23, ...
Czytaj więcej : Spolszczenie Androida | Wyświetlone : 2516 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[dualsim] HAIPAI X720d

Witam,

jestem tu nowy ale chciałbym zapytać czy ktoś już może testował / miał w rękach taki telefon:

Code: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/New-MTK6577-Mobile-Phone-dual-core-Android-4-0-phone-really-4-7-inch-multi-touch/641668524.html

czy warto kupić? jaka jakość połączeń (chodzi o to czy jest w miare głośny)?

czy da się zrobić root'a w takim telefonie?

no i język polski, czy za pomocą aplikacji MoreLocale2 da się go jakoś spolszczyć? :)

dzięki za wszystkie informację, uwagi, opinie.

pozdrawiam.
Czytaj więcej : [dualsim] HAIPAI X720d | Wyświetlone : 2042 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[android] chinski iphone 4s

Witam

Mój pierwszy post wiec odrazu mówię Hello

Jestem aktualnie w Chinach i kupilem sobie Iphone 4s za 800yuanow

Telefon dostałem w orgianlnym opakowaniu Ip4s , z numerami itd

Telefon ma klapke tylnia orginal z 4s i wyglada jak orginal(przy włączaniu tel wyskakuje iphone4s i logo )

ale nie wiem jak sprawdzić czy to jest sophone czy gophone czy cos innego
nie mam polskiego języka
systeem to android 5.7.3(4.0.9)
Model number mt6515_6626_bg2

oczywiscie latka z ...
Czytaj więcej : [android] chinski iphone 4s | Wyświetlone : 2501 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

[android] Samsung GT-i9220

Hej,
Nie jestem pewna czy umieszczam ten temat w dobrym miejscu, jeśli nie to przepraszam (jestem trochę zielona w temacie) i proszę o przeniesienie.

Dostałam chińskiego Samsunga GT-i9220, o ile zdążyłam się zorientować jest to podróbka galaxy n7000. Problemy jakie z nim mam (do tej pory):
1. komputer nie wykrywa go przez USB
2. przestało działać autoobracanie ekranu
3. część aplikacji jest chińska - słyszałam, że można wgrać europejską wersję Androida (?) - na zagranicznych ...
Czytaj więcej : [android] Samsung GT-i9220 | Wyświetlone : 2206 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165055 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39583