Teraz jest 30 kwi 2025, o 01:15

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

THL W8 MTK 6589 w marcu

THL W8 będzie miał 5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 720HD 1280 x 720 a nie w pełnej HD. Istnieje kilka korzyści z niższej rozdzielczości ekranu, jedna to cena, inna to mniejsze zużycie energii.

Obrazek

Procesor to najnowszy czterordzeniowy układ Mediatek działa na 1.2GHz, wspomagany przez 1 GB pamięci RAM, która ponownie zaoszczędzi energię ale popsuła wyniki Antutu bo telefon osiągnął tylko 12998 pkt w benchmarku!

Obrazek
Inne funkcje toDUAL SIM, lepszy niż przeciętny aparat 3,2 ...
Czytaj więcej : THL W8 MTK 6589 w marcu | Wyświetlone : 1700 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

[ ROOT] Root telefonu no-name 109A Android 4.0.9 nic go nie

Witam,
temat poruszyłem tez na forum androdia ale niestety po wielu próbach nic tego telefonu nie rusza...
chodzi mi o PEŁNY Root, bo wymianę plików mam opanowaną przez program my phone explorer.
Z obserwacji wydaję mi sie że Chińczycy pozmieniali dośc mocno system żeby działał dual sim, i są pozmieniane ścieżki dostępu, i brak jest dostępu do niektórych plików.

mam taki telefon NO-NAME próbowałem zrobić roota, i tak:
1. uruchomiłem wymiane plików za pomocą programy ...
Czytaj więcej : [ ROOT] Root telefonu no-name 109A Android 4.0.9 nic go nie | Wyświetlone : 1960 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Serwis chińskich telefonów

Szykuje sie z zamiarem otwarcia serwisu a przy okazji sprzedazy i skupu telefonów, tabletów z chin. Ze wzgledu na to ze Wy jestescie w temacie bardziej zorientowani niz ja to napiszcie czy jest wogole sens zabierania sie za to?
Czytaj więcej : Serwis chińskich telefonów | Wyświetlone : 2486 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[android] Android market/Google play. Jak to jest w chińczyk

Witajcie, mam do was pytanie. Czy w chinafonach z andkiem jest dostęp do android marketu/Google play? Pytam, ponieważ znajomy ma jakiś chiński tablet i nie ma sklepu z aplikacjami. A swoją drogą jaki chiński telefon polecacie do 500zl?
Czytaj więcej : [android] Android market/Google play. Jak to jest w chińczyk | Wyświetlone : 1868 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Problem zamówiłem telefon którego nie ma?

Witajcie
Otóż ostatnio zamówiłem telefon:
http://www.aliexpress.com/item/Freeship ... 14174.html
zapłaciłem za niego.
A dziś dostałem wiadomość:
Hello friend the goods have stop on the market pls change to some other models
thanks very much for ur support
Regards
Chopin

Co mam w tej sprawie począć? Aby nie nabić się w butelkę
Napisałem do sprzedawcy:
Hello Friend
But i payed for this phone, and now it's not avaible?
If i can't ...
Czytaj więcej : Problem zamówiłem telefon którego nie ma? | Wyświetlone : 1569 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Klon Samsung Galaxy Note 3 5,7-cala Quad-core MTK6589

Samsung Galaxy Note 3 nie został jeszcze uruchomiony, ale to nie przeszkodziło Chińczykom aby wypuścić klona z procesorem quad-core MT6589 .

Obrazek

Sprzedawany jest jako Note 3 , wygląda bardzo podobnie do konstrukcji GooPhone N2, ale wykorzystuje bardziej wydajny czterordzeniowy chip Mediatek MT6589 .

Obrazek
W Note 3 ekran ma 5,7-calowy wyświetlacz 720p w technologi IPS, ma 5 megapikselowy aparat z przodu i 8 mega pikseli z tyłu, 1GB RAM wspomaga 4-rdzeniowy procesor ...
Czytaj więcej : Klon Samsung Galaxy Note 3 5,7-cala Quad-core MTK6589 | Wyświetlone : 4135 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Gorilla Glass 2 - które nie jest gorillą

Stało się... upadek mojego Jiayu G2 z 30cm na terakotę spowodował pęknięcie po długości szybki ekranu. Chińczyk przed moim zakupem twierdził że jest 100% przekonany że telefon posiada Gorilla Glass 2. W jaki s posób mogę teraz próbować reklamować telefon żeby zostało to uznane przez chińczyka? Zdaję zobie sprawę że to uszkodzenie mechaniczne powstałe z winy użyszkodnika, ale moment... kupowałem przecież Gorilla Glass 2. Wszyscy dobrze wiemy z YouTube jak wyglądają testy GG2, czyli upadek ...
Czytaj więcej : Gorilla Glass 2 - które nie jest gorillą | Wyświetlone : 2249 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[chin] Wasze opinje

Witam jakiś czas temu zaczęły interesować mnie telefony z chin i tak trafiłem na waszą stronkę zamierzam kupić konkretny telefon gdzie kolorki będą wyraźne spory wyświetlacz i nie popsuje się po miesiącu używania jak na razie najbardziej podoba mi się Star N9589 co wy o nim myślicie wie może ktoś gdzie znajdę jakiś test a może ma ktoś lepszy pomysł w podobnej cenie.

Dodam ze teraz znalazłem telefon UMI X2
Czytaj więcej : [chin] Wasze opinje | Wyświetlone : 1707 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Uchwyt do samochodu dla smartphona

http://www.aliexpress.com/item/For-ipho ... 35048.html
Polecam, bo bardzo dobry. Kupiłem na tej aukcji i jestem zadowolony. Bardzo dobre trzymanie i blokada. Do tego uniwerslny.
Czytaj więcej : Uchwyt do samochodu dla smartphona | Wyświetlone : 1411 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wgrywanie nr IMEI?

Witajcie
Otóż mam takie pytanie ponieważ mam problem z pxphone I9300 ponieważ sięć gms go odnajduję lecz nie mogę dzwonić ani smsować...
Wiem powiem temat
http://telchina.pl/android-telefon-i930 ... vt2215.htm
Lecz chciałbym zapytać jak to wygląda na pxphone, ponieważ sprzedawca mi napisał abym wcisnął *#06# i wyskoczy mi nr IMEI i prosili mnie aby nadpisał nr IMEI o co w tym chodzi?
Czytaj więcej : Wgrywanie nr IMEI? | Wyświetlone : 1667 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570