Teraz jest 7 lis 2025, o 18:38

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

InFocus M310 -Ruszyły zapisy !!

Pamiętacie prezentowanego niedawno kolejnego rywala Xiaomi Red Rice/Hongmi InFocus M310 ?
w takim razie mam dla was dobrą wiadomość - ruszyły właśnie zapisy na nowy model tego producenta !
Obrazek
przypomnijmy podstawowe dane tego smartfonu : wyświetlacz 1280x720 4,7",cpu NTK 6589T, 1GB RAM, 4GB ROM, apart tył 8MP i przód 1,3MP, bateria 2450mAh oraz Android 42.2 na pokładzie. Smartfon kosztuje jedyne 132$ i przeznaczony jest tylko na rynki światowe i tylko w wersji WCDMA ! ...
Czytaj więcej : InFocus M310 -Ruszyły zapisy !! | Wyświetlone : 1352 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Soft/aplikacja/smartfon z aplikacjami w tym samym czasie

Czy są na rynku jakieś smartfony jak seria Note Samsunga, które umożliwiają uruchomienie paru aplikacji na raz? Mam na myśli np:
uruchomiony film, i na tym samym ekranie otwarty notatnik, albo strona internetowa oraz dialer w tym samym czasie.
To kwestia softu, hardware? Może jest do tego jakaś aplikacja?
Gdyby nie ten brak, to mógłbym w dużej mierze zrezygnować z PC, a przenieść się na tablet.
Czytaj więcej : Soft/aplikacja/smartfon z aplikacjami w tym samym czasie | Wyświetlone : 1147 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

Telefon z chin thl t100s (dhl)

Witam, po raz pierwszy zamawiałem telefon z chin, spodobał mi się thl t100s, więc go zamówiłem z sklepu (antelife).
Telefon został zamówiony kurierem dhl, mam pytanie jaka jest szansa na złapanie celnej?
Pytanie numer 2, czemu niemcy (przesyłka awizowana w punkcie tranzytowym - LEIPZIG - GERMANY) i co to znaczy, ?
Za ile się mogę spodziewać przesyłki?
Czytaj więcej : Telefon z chin thl t100s (dhl) | Wyświetlone : 3702 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Pytania, problemy

smart z dual(Aero2) lub single, ekran 4,3 max 4,5" do 160USD

Jaki możecie polecić, najlepiej aby był już sprawdzony organoleptycznie :)
Założenia:
1. najlepiej z dual sim obsługujący Areo2 może być również single sim
2. ekran 4,3 do 4,5" ten warunek musi spełniać najlepiej z IPS gorilla...
3. cena do 150-160 USD
Z moich poszukiwań wyłania się:
a. Jiayu G2F prawie idealny tylko nie sprawdzony....
b. Lenovo a820 /pożera baterię...
c. ?
Czytaj więcej : smart z dual(Aero2) lub single, ekran 4,3 max 4,5" do 160USD | Wyświetlone : 6081 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dual SIM

Smartisan OS - zabójca iOS zdobył finansowanie !

CEO Smartisan OS Lou Yonghao poinformował że ich tzw. "zabójca iOS" - Smartisan OS otrzymał wsparcie finansowe od Shanghajskiej firmy inwestycyjnej Buttonwood Capital w wysokości 70 milonów Yuanów - czyli 11,5 milona $ !
Obrazek

Smartisan OS to kolejny customizowany Android - podobnie jak Cyanogen Mod czy MIUI. W chinach od jakiegoś czasu panuje wielki "hype" którego obiektem jest Smartisan OS - głównie z powodu samego Lou Yonghao który jest w Chinach populerną gwiazdą internetu, ...
Czytaj więcej : Smartisan OS - zabójca iOS zdobył finansowanie ! | Wyświetlone : 2702 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

Limitowana edycja OPPO N1 Pepsi Edition w sprzedaży !

OPPO wprowadza do sprzedaży limitowaną edycję swojego flagowca przygotowaną we współpracy z PEPSI !
Obrazek

Limitowana edycja pojawi się w sklepach w czasie Chińskiego Nowego Roku i zawierać będzie specjalną wersję WCDMA najnowszego flagowca OPPO.

Źródło : Gizchina
Czytaj więcej : Limitowana edycja OPPO N1 Pepsi Edition w sprzedaży ! | Wyświetlone : 1324 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

VIVO Xplay 3s - Pierwsze Rendery !

Do sieci wyciekły pierwsze rendery nowego flagowca VIVO !
ObrazekObrazek
Obrazek

Różnią się one znacznie od wcześniejszych zapowiedzi - m.in szklanej obudowy i obracanego aparaty. Jak na smartfon "next generation" wyglądają zbyt... zwyczajnie ! Ale też nie odbiegają designem od wcześniejszych produktów VIVO. Ostateczny wygląd nowego flagowca VIVO zostanie ujawniony dziś w czasie jego premiery w Pekińskim klubie WaterCube.

Dodatkowo ujawniono informację że VIVO przygotowuje do sprzedarzy odnowioną wersję modelu 3S(nie mylić z Xplay 3S), ...
Czytaj więcej : VIVO Xplay 3s - Pierwsze Rendery ! | Wyświetlone : 1505 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Antelife - program partnerski, drobne zniżki

http://www.antelife.com/affiliates/

Przeglądając Antelife znalazłem coś takiego jak ich program partnerski. Za dołączenie do niego dostaje się dostęp do ich banerów reklamowych wraz z trackerami w nich, mają one za zadanie sprawdzenie z którego miejsca dany użytkownik wszedł na sklep i coś zamówił.

Każdy kto dokonałby zakupu z tego linka dostałby zniżkę w wysokości 5$ na każdy jeden zakupiony przedmiot, a biorąc pod uwagę popularność sklepu tutaj to myślę że ...
Czytaj więcej : Antelife - program partnerski, drobne zniżki | Wyświetlone : 2875 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Retro słuchawka

Cześć, moja koleżanka jest fanką wszystkich gadżetów, jeżeli chodzi o telefony komórkowe dlatego pomyślałem, że w prezencie kupię jej http://www.takapaka.pl/Produkt/1231/zes ... kowy_retro oryginalną słuchawkę do telefonu :D Myślicie, że to dobry pomysł i się jej spodoba? :)
Czytaj więcej : Retro słuchawka | Wyświetlone : 1612 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Zewnetrzny odbiornik GPS na bluetooth.

Czy ktos może przerabiała temat i wie ?

Duzo uzywam GPS w telefonie. Mam ZTE v970 (LewaOS 5). Wczoraj było zachmurzenie i lekka mrzawka i zlapanie fixa na otwartym terenie było problemem, a w lesie to juz szkoda mówić. Rozwiązaniem byłby zewnetrzny odbiornik GPS na bluetooth. Posiadam takowy, Pantagram ktory bardzo dobrze wspolpracował z ZTE Blade a z V970 juz nie chce. Uzyskuje polaczenie przez bluetooth, ale kiedy uruchamiam Locus i wybieram zewnetrzny odbiornik GPS, ...
Czytaj więcej : Zewnetrzny odbiornik GPS na bluetooth. | Wyświetlone : 1223 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165105 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39589