Teraz jest 25 kwi 2025, o 19:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Dziadek do Orzechów

http://www.youtube.com/watch?v=9nJcO-kekS4

Generalnie nikogo nie namawiam do testowania tego w domu, bo to może źle się skończyć dla waszego telefonu :)
Czytaj więcej : Dziadek do Orzechów | Wyświetlone : 3490 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Humor

Ustawienie dzwonka/ wibracji.

Telefon jak w profilu ale to raczej dotyczy większości telefonów z dual sim.
Mam dwie karty sim, chciałbym by pierwsza karta miała tylko wibrację (i/lub inny dzwonek niż drugi slot) a druga włączony dźwięk. Da się tak?
Czytaj więcej : Ustawienie dzwonka/ wibracji. | Wyświetlone : 912 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zopo ZP780

Zopo ZP780 to średniej klasy czterordzeniowy smartfon ,ale czy będzie konkurencją dla telefonów takich jak Huawei Honor 3C i Xiaomi Hongmi?

Obrazek

Specyfikacja obejmuje 5-calowy wyświetlacz qHD, czterordzeniowy procesor MT6582 1,3 GHz, 1 GB pamięci RAM, 4 GB pamięci, 3G, WiFi, OTG oraz Androida 4.2.
Aparaty maja mniejszą rozdzielczość od tych oferowanych w Huawei i Xiaomi bo z tyłu jest tylko 8MP a przedni ma 5MP.
Telefon jest dostępny w przedsprzedaży w kolorach srebrnym, niebieskim ...
Czytaj więcej : Zopo ZP780 | Wyświetlone : 8124 | Odpowiedzi : 30 | Dział : Nowości

Najlepszy aparat

Witam, który Waszym zdaniem z oferowanych przez chińczyków telefonów ma najlepszy, najbardziej zaawansowany aparat. Oczywiście chodzi mi tutaj o kwestię jakości wykonywanych zdjęć. Wiem, że po telefonach cudów nie ma się co spodziewać jednak mimo wszystko - który z nich robi zdecydowanie najładniejsze fotki i filmy? Pytam, bo dość często używam aparatu w telefonie i w zasadzie wystarcza mi ten sposób na tyle, aby nie myśleć o aparatach kompaktowych czy lustrzankach.
Czytaj więcej : Najlepszy aparat | Wyświetlone : 938 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Mediatek MT6589

Witam sedrecznie, chciałem zapytać czy są jakiekolwiek szanse na wgranie oprogramowania do mediateka z POZIOMU TELEFONU , np przez mobileuncle , jak sprawdzić czy jest root ( z poziomu telefonu ) proszę o szybką odpowiedź. System jako plik img, screen . Takie coś muszę wgrać z poziomu telefonu , gdyż komputer nie wykrywa telefonu we FlashToolu.
Czytaj więcej : Mediatek MT6589 | Wyświetlone : 1192 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

Zakupy w aliexpress

Myślę nad zakupem nowego telefonu, wybór padł na HTC One X. Rozglądając się na Allegro większość sprzedawców oferuje wysyłkę z Chin. Pomyślałem, że sam mogę przecież kupić na Aliexpress.

http://www.aliexpress.com/item/S720e-Un ... 96938.html

Chciałbym zapytać kogoś doświadczonego, żeby nie popełnić błędu. Czy warto zaufać temu sprzedawcy, czy może być podróbka czy raczej oryginał?

Bardzo dziękuje za pomoc, jeżeli zły dział to przepraszam.
Czytaj więcej : Zakupy w aliexpress | Wyświetlone : 1652 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Dobre ładowarki USB idzie kupić w Chinach ?

Ja już 2 telefony kupiłem i zawsze ładowarka się spaliła.
Może mam pecha :) lub szczęście bo telefony przeżyły.
U kolegi podobnie. Też szybko padły.
Jakoś nie wydaje mi się żeby sytuacja się zmieniła jak kupię 3 fon.
Zastanawiam się czy idzie kupić chińską ładowarkę w dobrej jakości i oczywiście dobrej cenie.
Wiem że cena ładowarek usb jest minimalna w porównaniu z telefonem ale ciekawi mnie to :)
Czytaj więcej : Dobre ładowarki USB idzie kupić w Chinach ? | Wyświetlone : 1704 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Folia na ekran 4,5' zte v965-gdzie kupić

Cześć! Chciałbym dokupić na zapas folie do mojego zte v965, niestety wszystkie uniwersalne rozmiary 4'5 są zbyt krótkie na mój telefon. Znacie jakiegoś sprzedawcę (allegro) itp. gdzie kupię folię ciętą na wymiar?
Czytaj więcej : Folia na ekran 4,5' zte v965-gdzie kupić | Wyświetlone : 1534 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans

Ciekaw jestem opini osób która porównał ajkośc tych butów, ja testuje intensywnie Salomony i na razie bardzo dobrze sie spisują.
Ciekawi mnie czy ktoś miał kilka "marek z chin" i porównał ich jakość wykonania.
podobno nike zdarzają się przeciętnej jakości, może to wynika z popytu na markę i wciskania klientom co popadnia?

Popularne wyszukiwania:

Adidas: Adi Brand
Jordan Jordan, Jordan shoes, basketball shoes
New ...
Czytaj więcej : BUTY Salomon, nike, nevbalance, convers, vans | Wyświetlone : 305336 | Odpowiedzi : 1790 | Dział : Odzież, obuwie i galanteria Z Chin

Dziwne paski podczas uruchamiania telefonu

Kupiłem na Ali telefon Amoi A862W.

Podczas uruchamiania telefonu pojawiają mi się paski dziwne paski, tak, jakby ekran miał wtedy problemy z odświeżaniem. Po zablokowaniu i odblokowaniu ekranu (ekran się wyłączy) sytuacja wraca do normy i na ekranie nie ma już więcej tych pasków.
Zdjęcia ukazujące problem:
przed zablokowaniem ekranu: http://i.imgur.com/z4ZPTV4.jpgv i http://i.imgur.com/HZzxOTp.jpg (proszę o oglądanie w 100% rozmiarze)
po zablokowaniu i odblokowaniu: ...
Czytaj więcej : Dziwne paski podczas uruchamiania telefonu | Wyświetlone : 893 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165492 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39569