Teraz jest 7 lis 2025, o 07:15

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zegrek z Chin a UC

Witam,
chciałbym sobie zakupić na aliexpress zegarek np. taki: http://www.aliexpress.com/item/NEW-EF-5 ... 85680.html
Sądząć po cenie i zamazanym logo jest to podróbka. Chciałbym zapytać jak się ma sprawa zakupu takiego zegarka i wysyłki go do Polski. Czy Urząd Celny może zatrzymać paczkę i naliczyć dodatkowe opłaty (cło, vat) ? I czy jest się czego obawiać w związku z tym że chodzi tu o replikę, w sumie na zdjęciach z aukcji ...
Czytaj więcej : Zegrek z Chin a UC | Wyświetlone : 1983 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

M-HORSE 9500mini problem

witam

mam problem z takim telefonem M-HORSE 9500mini sc6820 (SPHS on Hsdroid) dokladny opis :http://dx.com/p/m-horse-9500mini-sphs-on-hsdroid-android-4-0-gsm-smartphone-w-3-5-screen-quad-band-and-wi-fi-221779#.UxRFR3xM9NE .dostalem go aby go reanimowac poniewaz nie chcial sie wlaczac ani ładowac,komputer tez go nie widział.przy uzyciu specjalnego kabla usb oraz programu research download wgrałem odpowiedni rom.wszystko poszlo elegancko bez zadnego bledu.problem jest w tym ze nie dziala przycisk power czyli nie moge go po prostu właczyc.pozostałe przyciski działają bez problemu,telefon jest wykrywany prze kompa jako spreadtrum phone bez żółtych ...
Czytaj więcej : M-HORSE 9500mini problem | Wyświetlone : 2395 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Oppo Find 7 z aparatem 50 MPx

Zaledwie 16 dni przed oficjalna premierą Oppo Find 7, pojawiła sie pogłoska że nowy telefon będzie miał 50 megapikselowy aparat z tyłu!

Obrazek

Nadal nie ma oficjalnego potwierdzenia od Oppo, ale szczegóły tego zdjęcia potwierdzają 50 mega pikseli! Zdjęcie powyżej jest zmniejszona wersją oryginału (który można pobrać tutaj ) 8160 x 6120 , które waży 9.7MB.
szystko się wyjaśni.

źródło:gizchina
Czytaj więcej : Oppo Find 7 z aparatem 50 MPx | Wyświetlone : 1453 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Pandawill HappyHour ktoś coś kupił?

Witam,
Komuś udało się kupić coś w tej promocji ? Czy raczej jest to nieosiągalne przy interesującym produkcie ? Z tego co wyczytałem to trzeba jak najszybciej dodać do koszyka i zapłacić, ale to jest warunek konieczny ale nie wystarczający do zakupu w okazyjnej cenie .. Ktoś miał sposobność coś kupić w tej promocji ?
P.S na próbę dodałem do koszyka telefon który właśnie był w promocji, zanim weszło do koszyka już cena się zmieniła ...
Czytaj więcej : Pandawill HappyHour ktoś coś kupił? | Wyświetlone : 1766 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Czy taka konfiguracja wystarczy?

Taka konfiguracja wystarczy do normalnego użytkowania?
CPU: MTK6572, Cortex A7 dual core, 1.2GHz
RAM: 512MB
GPU: Mali-400 MP

Normalnie użytkowanie czyli mam na myśli: Przeglądanie internetu, komunikatory GG, Skype, SMS'y, Dzwonienie, Sporadyczne korzystanie z nawigacji (AutoMapa) Wi-Fi
Zero gier, napewno nie żadne wymagające.. jak już to coś typu Angry Brids

Przy takim użytkowaniu nie będzie sie wieszał ani nic za bardzo?
Czytaj więcej : Czy taka konfiguracja wystarczy? | Wyświetlone : 1622 | Odpowiedzi : 10 | Dział : Pytania, problemy

działy Pentagram Overmax Goclever K&M ?

Czy na forum sa potrzebne nowe działy dla telefonów z logo Pentagram , Overmax, Goclever v, K&M ?
co o tym sądzicie?
Czytaj więcej : działy Pentagram Overmax Goclever K&M ? | Wyświetlone : 2809 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

OrientPhone N8800 8-rdzeniowy klon Note 3 za 190 $

Jak już wcześniej pisałem spadek cen telefonów z 8-rdzeniowymi procesorami postępuje szybciej niż miało to miejsce z poprzednimi układami MTK.
Ma na to wpływ polityka MediaTeka który swoje kolejne procesory projektuje w tych samych rozmiarach dzięki czemu można łatwo aktualizować starsze modele telefonów.

Obrazek

Doskonałym tego przykładem jest kolejny klon Galaxy Note 3 - OrientPhone N8800 za równowartość 580 zł.
5,5-calowy wyświetlacz oraz 1.7GHz Octacore procesor to główne cechy Orientphone N8800, posiada jeszcze kilka innych ...
Czytaj więcej : OrientPhone N8800 8-rdzeniowy klon Note 3 za 190 $ | Wyświetlone : 1351 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

DISCOVERY V5

Witam !

Mam pytanie odnośnie czujnika zbliżeniowego w mojej tel DISCOVERY V5. Podczas połączenia ekran wygasza się po dwóch sygnałach , natomiast po odsunięciu tel od twarzy ekran nadal pozostaje czarny. Problem jest taki ze po zakończeniu rozmowy muszę włączać albo boczny przycisk głośności lub przycisk górny włączający telefon w ten sposób pojawia mi sie rozmowa i dopiero mogę dać zakończ :(
nie wiem czy ten telefon ma taką wadę i nie posiada czujnika zbliżeniowego ...
Czytaj więcej : DISCOVERY V5 | Wyświetlone : 4054 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Alps s4 mini

witam mam problem mam klona s4 mini a dokladnie Telcom Alps android mini s4 (pelna nazwa z pudelka)
od kilku dni szwankuje mi dotyk tzn tak jakby ktos caly czas naciskal dotyk z lewej strony obok klawisza home po czym zawiesza sie dotyk i musze zrobic lock screen i znowu chwile dziala po czym w/w wymienionawaria czy to wina softu czy mechaniczna czy jest jakis serwis lub ktos kto moze mi z tym pomoc aha ...
Czytaj więcej : Alps s4 mini | Wyświetlone : 1476 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

XINO OCTA X5 - ośmiordzeniowy smartfon Modecomu nadchodzi?

Code: Zaznacz cały
http://pclab.pl/news56612.html

Obrazek
Całkiem niedawno, bo w styczniu tego roku, ruszyła przedsprzedaż jednego z pierwszych smartfonów w ofercie podwarszawskiej firmy Modecom - modelu XINO Z46 X4 a wiele wskazuje na to, że już niedługo rodzimy producent wprowadzi na rynek zupełnie nowe urządzenie, zbudowane w oparciu o ośmiordzeniowy procesor Mediatek MT6592.

Możliwości nowego smartfonu Modecoma mieli już okazję poznać uczestnicy odbywającego się w dniach 11 - 14 lutego 2014 roku w Monaco corocznego Europejskiego Spotkania Dystrybutorów ...
Czytaj więcej : XINO OCTA X5 - ośmiordzeniowy smartfon Modecomu nadchodzi? | Wyświetlone : 1383 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165104 • Liczba wątków: 5382 • Liczba użytkowników: 39588