Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:33

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Lenovo Vibe Z2 Pro

Lenovo sukcesywnie zabiega o zwiększeniu udziałów w rynku projektując coraz ciekawsze telefony. Jednym z nich jest Lenovo Vibe Z2 Pro, naprawdę niesamowity sprzęt.

Obrazek

Cechy flagowego Lenovo Z2 Pro to 6 calowy ekran w rozdzielczości 2K: 2560 x 1440, smukły korpus ze stopu 7.7mm, procesor Snapdragon 801 taktowany zegarem 2,5 GHz i aparat z matrycą 16 mega pikseli .

Pomimo cienkiego korpusu ( 7,7 mm) udało się inżynierom Lenovo upchać w Vibe Z2 NFC i ...
Czytaj więcej : Lenovo Vibe Z2 Pro | Wyświetlone : 1496 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Blokowanie niechcianych numerów.

Ostatnio natrętnie wydzwania do mnie plus z super ofertami można by zablokować numer ale dzwonią z różnych to niektóre z nich:

324660004
324660061
324660041
324660044
324660087
324660013
324660008
324660001

Mam tego znacznie więcej ale bezsensu wypisywać w każdym razie potrzebuję zgrabną aplikację która blokuje numer 3246600** i najlepiej usuwa z historii połączeń itp. najlepiej tak bym nawet nie czuł, że coś się dzieje :lol: Czasem czekam na ...
Czytaj więcej : Blokowanie niechcianych numerów. | Wyświetlone : 1248 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

CyanogenMod 10.1 dla MT6589T

Witam szanownych kolegów,
od pewnego czasu korzystam na moim klonie note 3 (no.1 n3) z cyanogenmoda 10.1. Telefon jest na MTK6589T. Jest zauważalnie szybciej od stocka, wynik w antutu też lepszy o chyba 2 tys. pkt. no i ten czysty android bez chińskiego syfu.
Mam pytanie - czy da się jakoś wgrywać do niego aktualizacje, które wychodza do Cyanogenmoda na jego oficjalnej stronie? Bo to co mam, to jest port i nie bardzo wiem jak ...
Czytaj więcej : CyanogenMod 10.1 dla MT6589T | Wyświetlone : 1531 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Lenovo S850 piękny telefon do kupienia w czerwcu.

Lenovo S850 został zaprezentowany w 2014 na targach MWC, i zwrócił uwagę pokrytą szkłem obudową, różnorodnością kolorów i podświetlanym logo.

Obrazek

Lenovo S850 posiada 5,3-calowy ekran HD o rozdzielczości 1280 x 720,8-rdzeniowy procesor 1,7 Ghz MTK6592 wspomagany przez 2GB pamięci RAM, 13-megapikselowy przetwornik z diodą doświetlającą LED, kamerę do połączeń wideo o matrycy 5 Mpx, baterię nie mniejszą niż 2000 mAh, a wszystko pracuje pod kontrolą Androida 4.4 KitKat .

Telefon jest dostępny w wielu ...
Czytaj więcej : Lenovo S850 piękny telefon do kupienia w czerwcu. | Wyświetlone : 2492 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

[SPRZEDAM] ZOPO ZP980+ 1GB/32GB

Witam.
Sprzedam 3 miesięcznego zopo zp980+ 1GB RAM/32/GB rom.
Stan ogólny idealny oprócz wgniecenia ramki przy gnieździe ładowania. (fot do wysłania).
Oprócz w/w szczegółu telefon w pełni sprawny. Sprzedaję bo przerzucam się na iphona którego dostałem w cenie promocyjnej.
W komplecie:
telefon zopo zp980+ octacore 1gb/32gb (kupiony w marcu w goldway na aliexpress)
ładowarka zopo
silikonowy pokrowiec zopo czarny (nowy, nie używany)
folia na wyświetlacz 1 szt. + jedna sztuka naklejona na wyświetlacz (folie na ...
Czytaj więcej : [SPRZEDAM] ZOPO ZP980+ 1GB/32GB | Wyświetlone : 1269 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Elephone P1000 - tani telefon z LTE

Elephone w zeszłym roku prowadził do produkcji smartfony z Androidem , modele P6 i P7 wyglądały świetnie, oferując przyzwoity sprzęt w niskiej cenie.

Obrazek

Elephone obecnie pracuje nad kolejnymi modelami , elephone P10 i elephone P1000. Elephone P10 zadebiutuje na dniach, ale naprawdę interesujące jest to, że elephone P1000 zaoferuje obsługe transmisji w standardzie LTE .

Nie ma ustalonej daty uruchomienia i cen dla P1000, ale prawdopodobnie nowy telefon LTE będzie wyposażony w nowy 8-rdzeniowy ...
Czytaj więcej : Elephone P1000 - tani telefon z LTE | Wyświetlone : 1647 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Zopo ZP6470 za 300zł, czy warto kupić?

Zopo z powodzeniem sprzedaje wiele telefonów z procesorem mediateka, ale pierwszy raz wypuści telefon za równowartość 300 zł.

Obrazek

Zopo będzie w chinach sprzedawał Zopo ZP6470 za zaledwie 599 Yuan(100$), który ma być konkurencją dla tanich chińskich telefonów jak Jiayu czy Doogeeale. Zopo zazwyczaj jest droższe od podobnych urządzeń innych marek, a co otrzymamy tym razem za 100 dolarów?

W Zopo ZP6470 zobaczymy 4,5-calowy ekran o rozdzielczości 960 x 540 , dwurdzeniowy procesor i 512 ...
Czytaj więcej : Zopo ZP6470 za 300zł, czy warto kupić? | Wyświetlone : 3152 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Koszulki piłkarskie

Zamawiał ktoś?
Ja kupiłem Arsenal away z Ozilem na plecach.
Wyszło 19,80$. Jak wiadomo herb się różni. Materiał jest dosyć dobry i przypomina ten z oryginału (posiadam home z arsenal.com). Jakość nadruku w porządku. Dzisiaj będzie prana to zobaczymy jak to wytrzyma :D. Na razie nie wystawiłem żadnego komentarza. Rozmiar XL i wszystko się zgadza. 1:1 jak z oryginałem. Przyszła zapakowana w torbę Nike (nawet był tam polski język, ale znalazł się też błąd :D) ...
Czytaj więcej : Koszulki piłkarskie | Wyświetlone : 45827 | Odpowiedzi : 142 | Dział : Odzież, obuwie i galanteria Z Chin

Telefon nie chce się ładować

Od kilku dni telefon mi się nie chce ładować. Podłączam go do ładowarki, chwile się ładuje, ale potem przestaje. Muszę go odłączyć i podłączyć jeszcze raz. To bardzo uciążliwe. Wie ktoś może o co chodzi? Model telefonu to ZOPO ZP990.
Czytaj więcej : Telefon nie chce się ładować | Wyświetlone : 8724 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Pytania, problemy

lornetka

Witam,

Kupował ktoś lornetkę i moze podzielić się jakimis wrażeniami, ewentualnie linkiem do aukcji? Chce ja wykorzystywac głównie do oglądania ptaków. z tego co przeglądalem ali to wybór jest ogromny i co niektorzy opisują 'excellent' inni opisuja jako 'toy' a jak wiadomo zabawki nie chcialbym kupic. Bede wdzieczny za wszystkie opinie. Dodam jeszcze ze chciałbym kupic taka lornetke do max $50 a fajniej akby udało się zejsc niżej
Czytaj więcej : lornetka | Wyświetlone : 4986 | Odpowiedzi : 9 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570