Teraz jest 1 maja 2025, o 06:18

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Cool 1 stracił dźwięk z zewnętrznego głośniczka po upadku.

Fon mamy zaliczył upadek. Upadek z niskiej wysokości - może 40cm, ale pechowy, bo akurat kabel miał podłączony. Jak poruszać wtyczką w gnaizdku ładowania, to dźwięk się pojawia, ale potem już go brak. Mama zrozpaczona, bo go uwielbiała.

Pytanie. Co mogło pójść - lut się gdzieś kruszy, czy złączka głośnika mogła poluzować? Czy jest sens to naprawiać? Będę musiał ściągać ekran znów - czyli spore ryzyko uszkodzenia ekranu. Po wymianie przymocowany był paskami klejowymi 3M, ...
Czytaj więcej : Cool 1 stracił dźwięk z zewnętrznego głośniczka po upadku. | Wyświetlone : 2029 | Odpowiedzi : 3 | Dział : LeTV LeEco

Następca mi max 2

Cena (bez VAT):700
Wielkość ekranu/Rozdzielczość:min 5,5" max 7" min FullHD
Ilość RAM/ROM/Procesor:4/32/
Dual/Single sim: obojętene
Preferowane marki: obojętne
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): polska
Wymagania (parametry, funkcje): bateria 4000mAh, i chyba tyle
Opis: Witam, szukam godnego następcy dla mi max 2, max 2 pełni mi w pełni wystarczał ale go zgubiłem i kupować taki sam telefon to tak głupio więc szukam coś trochę lepszego.
Czytaj więcej : Następca mi max 2 | Wyświetlone : 1953 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Bateria w note 4

Witam, mam już dwa lata xiaomi redmi note 4,i mam tak że po włączeniu internetu zaraz po odłączeniu ładowarki ubywa mi procent baterii, czy to już coś z baterią, ma ktoś też tak że po włączeniu internetu ubywa zaraz procent baterii??

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Bateria w note 4 | Wyświetlone : 1469 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

Redmi 8A już wkrótce

Niedrogi telefon Redmi 8A oraz REDMI 8 pojawiły się na stronie firmy certyfikującej National Broadcasting and Telecommunications Commission (NBTC).
Redmi 8A ma symbol M1908C3KG , M1908C3IG przypisano do Redmi 8.

Czytaj dalej
Redmi 8A

Obrazek
Czytaj więcej : Redmi 8A już wkrótce | Wyświetlone : 2236 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi mi 9t

Witam czy warto kupić xiaomi mi 9t?? Czy poleci ktoś inna opcje do 1500zl??

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Xiaomi mi 9t | Wyświetlone : 3341 | Odpowiedzi : 3 | Dział : dyskusja o telefonach Xiaomi

Recenzja najnowszego smartwatcha BlitzWolf BW-HL1

BlitzWolf BW-HL1
Duże możliwości i jakość BlitzWolf w świetnej cenie
Polecam

https://www.banggood.com/custlink/v3vm908VTF

19.99$
Kod: BGBW19HL1
Kod2: BGBWHL19
Dostawa od 1.7$

Generalnie nie jestem fanem smartwatchy, wolę klasyczne zegarki na jednej ręce, plus MiBand4 na drugiej. Ale ponieważ jestem gadżeciażem, a marka BlitzWolf daje pewność porządnego sprzętu trzeba było go przetestować. Nie jest to zegerek sportowy, a prosty smartwatch z podstawowymi funkcjami. Jest na pewno alternatywą dla MiBand4, jak ktoś ...

Tania kamerka samochodowa - Alfawise G70

Cześć,

Od ponad 1,5 miesiąca korzystam z niedrogiej kamery samochodowej – Alfawise G70 i postanowiłem dokonać krótkiego przeglądu jej możliwości – szczególnie dla osób zainteresowanych zakupem niedrogiego sprzętu do rejestrowania często dziwnych i niebezpiecznych sytuacji na drodze.

Moją kamerkę kupiłem w Gearbest - https://www.gearbest.com/car-dvr/pp_009 ... d=56726561
Dlaczego wybór padł na ten model? Wybrałem Alfawise, ponieważ mam transmiter FM marki Alfawise https://www.gearbest.com/car-charger/pp ... d=56730662 ...
Czytaj więcej : Tania kamerka samochodowa - Alfawise G70 | Wyświetlone : 1977 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Mi8 vs Mi 9T

Witam,
który wg was ogólnie lepszy biorac po uwage wydajność/aparat/baterię ?
Mi8 6/64 czy Mi 9T 6/64?
Czytaj więcej : Mi8 vs Mi 9T | Wyświetlone : 2185 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Porównania telefonów

Szukam Mi 9 SE Global/Eu i AirDots w dobrej cenie

Panowie szukam telefonu Xiaomi Mi 9 SE 6/64 Global Version lub EU Version i słuchawek Xiaomi AirDots w dobrej cenie z kuponem itp. Telefon najlepiej z przesyłką priority line etc do 1000zł a airdotsy w możliwie najniższej cenie

Brak zasiegu Xiaomi redmi note 1 lte

Może ktoś się oriętuje jaki może być powód braku zasięgu sieci po przywróceniu ustawień fabrycznych.

Po przywróceniu ustawień fabrycznych udało mi się dodzwonić tylko raz.
Próbowałem kart z różnych sieci.
Czytaj więcej : Brak zasiegu Xiaomi redmi note 1 lte | Wyświetlone : 5611 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570