Teraz jest 29 kwi 2025, o 18:36

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sterowniki USB nie działają Cubot S200. pomocy

Witam. Mam windows 7 64 bit. kupiłem telefon Cubot S200 z procesorem MT6582 i komputer nie chce się połączyć z telefonem. jest tylko w menadzerze urządzeń nazwa Cubot z wykrzyknikiem ale nie ma połączenia. Instalowałem już chyba wszystkie sterowniki jakie tylko są. MTK USB Driver ,PDA Net, ADB Universal android driver, pakiet All in one MTK driver i nic . czy ktoś mógłby mi pomóc?? zaznaczam że mam włączone Debugowanie
Czytaj więcej : Sterowniki USB nie działają Cubot S200. pomocy | Wyświetlone : 1561 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

UMI ZERO czy coś innego?

Witam!
Powoli zaczynam wątpić że gdzieś dostanę UMI ZERO, pisałem z coolicool i powiedzieli że wysyłka z EU będzie dostępna dopiero za jakieś 2 miesiące...
Jest jakiś inny sensowny telefon w podobnej(może być niższa) cenie który dostanę trochę szybciej?
Myślałem nad elephone P3000s/G6, co o tym myślicie?
Czytaj więcej : UMI ZERO czy coś innego? | Wyświetlone : 1551 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Pytania, problemy

Axgio Neon N2Q

mam od 2 tygodni ten telefon
jak ktoś chce to po weekendzie mógłbym o nim coś napisać
jak macie jakieś pytania to walcie śmiało
Czytaj więcej : Axgio Neon N2Q | Wyświetlone : 1953 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Konkurs fotograficzny-propozycja

Co myślicie o konkursie na najlepsze zdjęcie wykonane telefonem?
Oto proponowane założenia:
Każdy chętny mógłby wystawić do konkursu max 3 zdjęcia, użytkownicy forum przyznawaliby za każde zdjęcie od 1 do 10 punktów, w razie trudności w wyłonieniu zwycięzcy zorganizowana zostanie "dogrywka".
Naturalnie zostałyby też okreslone ramy czasowe na wystawianie zdjęć do konkursu.
Czytaj więcej : Konkurs fotograficzny-propozycja | Wyświetlone : 9800 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Meizu Blue Charm z Dual Sim

Meizu znany jest z produkcji bardzo dobrych wydajnych smartfonów, ale firma nie oferowała do tej pory telefonu obsługującego 2 kary sim.
Obrazek
Meizu Blue Charm będzie słuchawką która spełni oczekiwania posiadaczy dwóch numerów telefonów.
Smartfon będzie posiadał ośmiordzeniowy 64 bitowy procesor MediaTeka MT6752, który obsługuje Dual SIM. Na opublikowanych zdjęciach widać w obszarze powiadomień w pobliżu akumulatora 2 kary sim z których co najmniej jedna będzie oferowała wsparcie LTE.

Szczegółowa specyfikacja Nowego urządzenia Meizu zostanie ...
Czytaj więcej : Meizu Blue Charm z Dual Sim | Wyświetlone : 6684 | Odpowiedzi : 31 | Dział : Nowości

Nakładka na ekran w celu zmniejszenie kątów widzenia.

Siemano,

Spotkał się może ktoś z jakimiś nakładkami na ekran w celu zmniejszenia kątów widzenia? Tak jak to bywa np w bankomatach, żeby np tylko osoba siedząca na wprost telefonu widziała co pokazuje ekran? Widziałem bodajże w programie Gadżet na TVN Turbo takie folie, ale taka folia to rozwiązanie na dłuższa metę, przydała by się jakaś nakładka by założyć ją w miejscu publicznym / pociągu / autobusie itp a później móc ją normalnie zdjąć. Chyba ...
Czytaj więcej : Nakładka na ekran w celu zmniejszenie kątów widzenia. | Wyświetlone : 2117 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

[Xposed] Xposed Preference Injector

Xposed Preference Injector - kolejny ciekawy moduł dla Xposed, dodaje on w ustawieniach sekcję z zainstalowanymi modułami Xposed.
Testowane na G4S 4.4.3. SPAOSP - działa.

Link do repo xposed: http://repo.xposed.info/module/com.moha ... ceinjector
Można również pobrać z poziomu aplikacji.

Obrazek
Czytaj więcej : [Xposed] Xposed Preference Injector | Wyświetlone : 1592 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

[Xposed] AppOpsXposed - zmiana uprawnień aplikacji

AppOpsXposed - jest to moduł do Xposed pozwalający na kontrolę uprawnień każdej zainstalowanej aplikacji w smartfonie. Dla mnie przydatne narzędzie.
Testowane na Jiayu G4S 4.4.3 SPAOSP - działa.

Link do Repo Xposed: http://repo.xposed.info/module/at.jclehner.appopsxposed
Można pobrać również w aplikacji Xposed Installer.

Obrazek
Czytaj więcej : [Xposed] AppOpsXposed - zmiana uprawnień aplikacji | Wyświetlone : 2019 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

[Xposed] Xstana - zmiana ikon w statusbar

Moduł Xstana - znalazłem ciekawy moduł dla Xposed, pozwala na zmianę ikon w pasku statusu. Kilka ciekawych paczek ikon dostępne w bezpłatnej wersji. Zainstalowałem na Jiayu G4S 4.4.3 SPAOSP, i po zmianie niestety widzę jedynie zmianę ikony zasięgu sieci, reszta bez zmian.

Do działania wymaga Xposed Installer.
Do pobrania z poziomu aplikacji, lub z GP: https://play.google.com/store/apps/deta ... tana&hl=pl

Jak ktoś testował niech podzieli się informacjami: co, jak i na ...
Czytaj więcej : [Xposed] Xstana - zmiana ikon w statusbar | Wyświetlone : 1720 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Zbita szybka

Witam,
Posiadam telefon DOOGEE DG2014. Została w nim zbita szybka. Nie działa dotyk. Co polecacie zrobić? Zamiawiać z ali nową?
Może miał ktoś podobny problem.
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Zbita szybka | Wyświetlone : 1529 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165497 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570