Teraz jest 28 kwi 2025, o 07:25

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Dakele 3 w cenie 750pln

w nowym roku 2015 szykuje się wysyp słuchawek z 3gb ramu i 64bit procesorem. Dakele 3 może zapewne stanie się w centru zainteresowania na forum technika, a zatem szykuje się znów walka cenowa. To dobry znak dla Nas konsumentów. Pierwsza specyfikacja pod linkiem.

http://www.gizchina.com/2014/12/03/dake ... fications/
Czytaj więcej : Dakele 3 w cenie 750pln | Wyświetlone : 2428 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Nowość od Zopo. Dla fotografa?

Na 25 grudnia Zopo zapowiada premierę swojego nowego telefonu.
Tym razem wysiłki firmy skupiły się na aparcie fotograficznym.

Obrazek

W wolnym tłumaczeniu powyższe słowa mają znaczyć: naciśniecie migawki nie wywoła wstrząsu.

Obrazek
Obrazek

Najprawdopodobniej znaczy to że nowe Zopo będzie wyposażone w OIS ( optyczną stabilizację obrazu) czyli coś nieczęsto idącego w parze z procesorem Mediateka.
Czy tym razem zobaczymy Zopo ze Snapdragonem? Jeśli tak to może to być 615 choć nie należy tu całkowicie ...
Czytaj więcej : Nowość od Zopo. Dla fotografa? | Wyświetlone : 2062 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Pytanie o waluty na Ali

Witam,
Jezeli na Ali zmienie walute na np.
109 $ AUD Wychodzi mi 301 zl
Za to jak wezme 109 $ Usd czyli zwykly amerykanski wychodzi 335 zl

Roznica jak widac jest i tu pytanie, o co chodzi?
Czytaj więcej : Pytanie o waluty na Ali | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Popsuty mikrofon

Witam, gdy wyszedłem dziś na dwór i próbowałem zadzwonić do znajomego nie słyszał mnie, w domy sprawdziłem i słychać tylko bardzo cicho i to tylko gdy się krzyczy do słuchawki, mogę to jakoś naprawić czy muszę odsyłać do chin? mój telefon to kingsing s2
Czytaj więcej : Popsuty mikrofon | Wyświetlone : 1547 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Pytania, problemy

Elephone P6000 jednak bez androida 5.0

Wczoraj media obiegła informacja że Elephone P6000, będzie dostarczony z systemem Android 5.0 Lollipop jednak Elephone poinformowało ze tak nie będzie.

Obrazek

Na oficjalnej stronie produktu widać informacje że telefon będzie posiadał 64bitowy procesor , LTE i Androida 5.0 Lollipop (jest nawet zdjęcie lizaka na stronie!).
Obrazek

Elephone twierdzi że telefon otrzyma wkrótce aktualizacja OTA do Androida 5.0 Na stronie w specyfikacji telefonu widać że będzie sprzedawany z Android 4.4.4.

Elephone P6000 będzie jednym z ...
Czytaj więcej : Elephone P6000 jednak bez androida 5.0 | Wyświetlone : 2635 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi Redmi 2 [26.01 zmiana parametrów]

Na stronie TENAA możemy znaleźc informację na temat potencjanego następcy Xiaomi Redmi.
Jak narazie na potrzeby uzyskania licencji telefon ten jest nazywany 2014811 i przyznać trzeba że wygląda zupełnie jak Redmi 1s.
Ma nawet dokładnie ten sam rozmiar wyświetlacza czyli 4.7 cala w rozdzielczości HD 720p i sercem jego jest Snapdragon 410, 64 bitowy procesor obsługujący technologię LTE i jest taktowany na 1.2 Ghz. Jego pamięci operacyjna to zaledwie 1GB.
Jedyna róznica w stosunku do ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 2 [26.01 zmiana parametrów] | Wyświetlone : 6826 | Odpowiedzi : 42 | Dział : Nowości

Laptop 17" do internetu do 2200zł

Poszukuje na szybko jakiejś ciekawej propozycji z matrycą 17 cali do max 2200

Wymagania :
Ekran 17"
Pamięć op: 4GB +
Grafika może być zintegrowana, raczej bez gier, jak już to jakieś stare tytuły.
Dobrze jak by miał system zainstalowany na pamięci SSD, mam nadzieję że to znacznie przyśpiesza strat systemu.klawiatura podświetlana tez by była ok.
Preferowane marki to Lenovo i Asus.
System Win 7

Ten by mi pasował, tylko jego odpowiednik 17"
...
Czytaj więcej : Laptop 17" do internetu do 2200zł | Wyświetlone : 2206 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Komputery i internet

Xiaomi narusza patenty Ericssona, zakaz importu do Indii

Indie są dla Xiaomi drugim po Chinach rynkiem zbytu telefonów, ale Ericcson zablokował ich sprzedaż na tamtejszym rynku z powodu naruszenia patentów.

Obrazek

Za sprawą wyroku Sądu Najwyższego w Delhi, Xiaomi nie może sprzedawać, reklamować i eksportować swoich produktów do Indii. Jest to poważny cios dla dynamicznie rozwijającej się firmy z Chin, której dopiero co udało się ulokować na trzeciej pozycji największych producentów smartfonów na swiecie..

Podobno Xiaomi dopuściło się naruszenia patentów, w posiadaniu których ...
Czytaj więcej : Xiaomi narusza patenty Ericssona, zakaz importu do Indii | Wyświetlone : 1808 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

2G/3G Virgin mobile-T-mobile: problem połączeń głosowyc

Witam, od niedawna posiadam telefon Inew V3 Plus (bez WCDMA 900)
Otóż mam taki problem: posiadam kartę sim z Virgin mobile gdy jest na 2g wszystko jest ok, nie licząc wolnego internetu, gdy przełączę na 3g pojawia się problem przy połączeniach głosowych w ogóle nie ma sygnału w słuchawce wychodzącego połączenia, gdy odbiorca odbierze telefon w ogóle go nie słyszę ani on mnie. Problem znika gdy przełączę na roaming z T-mobile wszystko działa wzorowo i ...
Czytaj więcej : 2G/3G Virgin mobile-T-mobile: problem połączeń głosowyc | Wyświetlone : 1767 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

Haier w910

Witam. Mam problem z Haierem. Około 2 miesiące temu wgrany ROM Evolution. Wcześniej stockowy, taki jak przyszedł z Chin przez 11 miesięcy.
Telefon czasem sie wlacza, pochodzi kilka chwil, i się restartuje wieszając, a na ekranie jest napis QUISDA.
Instalacja ROMu przez fastboot'a z kompa kończy sie niepowodzeniem. Instalacja z poziomu CWM przejdzie, ale po wlaczeniu telefonu znowu się zacina i pojawia napis QUISDA.
Znaczy ze Haier na złom? Pomocy!
Czytaj więcej : Haier w910 | Wyświetlone : 1470 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570