Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM aktywne

Forum o telefonach na dwie karty SIM

Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM aktywne

Postprzez bontek » 5 wrz 2014, o 14:06

Musze zamowic kilka modeli telefoniw z obsluga 2 kart sim jednoczesnie (dual sim active)
Max 5 cali choc lepiej kolo 4.3/4.5 cala, 1 GB RAM reszta bez znaczenia.

Czy znacie inne modele (dostepne na Aliexpress) ktore beda mialay ta opcje?

Czy wszystkie modele z procesorem Snapdragon (dual i quadcore) posiadaja DUAL SIM ACTIVE?

Z tego co wiem to dziala to na pewno w modelach:

- ZTE NUBIA Z5s
http://www.aliexpress.com/item/Original ... 65074.html

- Lenovo Vibe K910
http://www.aliexpress.com/item/Lenovo-V ... 47159.html


Czy dual sim active bedzie dzialac tez w HUAWEI ASCEND G6? Ktos wie?
http://www.aliexpress.com/item/2014-New ... 27840.html

Pomijam telefony typu Vertis czy Overmax bo w Polsce sa do dostania ale okolo 1000 zl a to duzo za duzo :)
Ostatnio edytowano 5 wrz 2014, o 14:40 przez bontek, łącznie edytowano 1 raz
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 21:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5
Telefon:: Bratek

Reklama

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez Gravis » 5 wrz 2014, o 14:08

Hehe a skąd masz informacje o DualSIM w Mi3 czy One? :D
Xiaomi Mi6 > Xiaomi Mi5 Prime > Vernee Thor > Xiaomi Mi4c Prime > ZTE Nubia Z7 Mini > Jiayu G4S > Xiaomi RedRice > Lenovo A820 > ZTE Blade
Avatar użytkownika
Gravis
VIP
 
Posty: 2453
Dołączył(a): 5 cze 2013, o 09:32
Pochwały: 31
Telefon:: OnePlus 7

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez bontek » 5 wrz 2014, o 14:32

Stad ze maja w srodku Snapdragon 80x.
Jesli sie myle to mnie popraw.
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 21:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5
Telefon:: Bratek

Re: Odp: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM

Postprzez dytruff » 5 wrz 2014, o 14:35

Ale nie są dual sim

Wysyłane z mojego ZTE V975 za pomocą Tapatalk 2
Avatar użytkownika
dytruff
AKTYWNY
 
Posty: 763
Dołączył(a): 21 kwi 2013, o 23:43
Lokalizacja: śląskie
Pochwały: 8
Telefon:: ZTE v975
ROM: B06

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez bontek » 5 wrz 2014, o 14:39

No to 2 marki mniej
bontek
AKTYWNY
 
Posty: 238
Dołączył(a): 23 mar 2013, o 21:03
Lokalizacja: Zabrze
Pochwały: 5
Telefon:: Bratek

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez s_o_l_92 » 3 paź 2014, o 17:20

s_o_l_92
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 lip 2013, o 22:38
Lokalizacja: Wrocław
Telefon:: Meizu M2

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez INTseed » 3 paź 2014, o 18:14

Honor 6 też chyba należy do tej grupy.
Pisało na innym forum.

Wysłane z mojego ZOPO ZP990+
INTseed
VIP
 
Posty: 1055
Dołączył(a): 19 sty 2013, o 12:31
Lokalizacja: z internetu
Pochwały: 23

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez viper111 » 26 paź 2014, o 14:46

Polecany bardzo jest Huawei Honor 6 (dual active sim)
viper111
 
Posty: 26
Dołączył(a): 15 sty 2014, o 01:08
Telefon:: Goclever
ROM: Insignia 5

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez sobies » 9 lis 2014, o 15:50

Chcę w samochodzie rozmawiać przez telefon przez bluetooth i nawigować z naviexpert.pl. Czy muszę mieć dual sim active by jednocześnie rozmawiając z jednego sim surfować po internecie z 2 sim?
sobies
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 lis 2014, o 00:38
Telefon:: Nokia X6

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez sobies » 10 lis 2014, o 15:01

Chcę jednocześnie rozmawiać przez telefon i korzystać z nawigacji NaviExpert. Czy dual sim stand-by pozwala na to? Czy wystarczy stand-by?
Czy konieczny jest Dual SIM Active?
sobies
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 lis 2014, o 00:38
Telefon:: Nokia X6

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez korek2 » 10 lis 2014, o 15:27

Wystarczy standby
korek2
 
Posty: 127
Dołączył(a): 27 kwi 2014, o 13:50
Pochwały: 2
Telefon:: Jiayu G5S

Re: Prawdziwe DUAL SIM ACTIVE w telefonie - 2 karty SIM akty

Postprzez sobies » 13 lis 2014, o 23:39

korek2 napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!

I standby będzie sciągać mapę podczas rozmowy telefonicznej?
sobies
 
Posty: 6
Dołączył(a): 9 lis 2014, o 00:38
Telefon:: Nokia X6

Następna strona

Powrót do Dual SIM



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości

  • Reklama