Teraz jest 28 kwi 2025, o 11:37

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

UleFone Be One 5.5 cala HD, octacore, 13 MPx za 130$

UleFone to chińska marka która jest mało znana nawet wśród czytelników techina.pl. Firma właśnie wprowadza do sprzedaży atrakcyjny i tani telefon.
Obrazek

Nowy telefon UleFone Be ONE ma 5,5-calowy wyświetlacz IPS od LG w rozdzielczości 1280 x 720p ,8- rdzeniowy procesor MediaTek MT6592m z taktowany zegarem 1.4GHz , wspierany przez 1 GB pamięci RAM i 16 GB pamięci wewnętrznej. Aparat główny z tyłu ma matrycę 13 mega pikseli i pochodzi od Sony. Czujnik 8 mega ...
Czytaj więcej : UleFone Be One 5.5 cala HD, octacore, 13 MPx za 130$ | Wyświetlone : 1842 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Pancerny RUNBO X6

Witam.
Czy może ktoś udzielić pomocy jak zdobyć aplikacje Walki Talki i Intercom dla tego modelu i czy jest jakaś aplikacja współdziałająca z wbudowanym laserem (np pomiary odległości).
Chińskie pismo jest ładne dla oka ale nie zrozumiałe dla mnie. Wyszukiwarka też ma różne zachcianki z tłumaczeniem. Może ktoś z użytkowników zna pomocne linki?
Czytaj więcej : Pancerny RUNBO X6 | Wyświetlone : 1553 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

Pancerny RUNBO X6

Witam.
Czy może ktoś udzielić pomocy jak zdobyć aplikacje Walki Talki i Intercom dla tego modelu i czy jest jakaś aplikacja współdziałająca z wbudowanym laserem (np pomiary odległości).
Chińskie pismo jest ładne dla oka ale nie zrozumiałe dla mnie. Wyszukiwarka też ma różne zachcianki z tłumaczeniem. Może ktoś z użytkowników zna pomocne linki?
Czytaj więcej : Pancerny RUNBO X6 | Wyświetlone : 1964 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

HDC Galaxy s5 "spolszczenie"

Witam,

Posiadam HDC galaxy s5 i polskie menu. Niestety nie wszystko jest spolszczone. Czy jest możliwość pełnego spolszczenia telefonu ?
Czytaj więcej : HDC Galaxy s5 "spolszczenie" | Wyświetlone : 1532 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

ZOPO ZP920 LTE WiFi 5.0GHz 2GB RAM 64bit 2.0GHz

W pierwszy dzień świąt na rynku chińskim zadebiutuje nowy telefon ZOPO, ZP920, na którego pokładzie znajdzie się 64-bitowy procesor,moduł 4G LTE i Wi-fi 5.0GHzObrazek

ZOPO ZP920 wyposażono w 8-rdzeniowy, 64-bitowy procesor MediaTek MT6752, zbudowanych w oparciu o architekturę ARM Cortex-A53, o taktowaniu taktowaniu 2 GHz. Za grafikę odpowiada układ Mali-T760MP2. Telefon posiada 2 GB pamięci RAM i 16 GB pamięci wewnętrznej z możliwością rozbudowania poprzez slot microSD o 64 GB.
ZOPO ZP920 posiada 13-megapikselowy aparat ...
Czytaj więcej : ZOPO ZP920 LTE WiFi 5.0GHz 2GB RAM 64bit 2.0GHz | Wyświetlone : 4090 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

coolpad 7320 ciągle włącza pauze w grach i filmach

Witam!
Mam problem jak w temacie. Mój coolpad 7320 cały czas włącza pauze dokładnie to co jakieś 30 s. Podczas oglądania filmiku na YT, grania w gry itp. Po prostu w każdym programie co ok 30 s włącza pauze i w przypadku gry czy filmu musze ciągle klikać wznów. Nie jest to zawiecha tylko po prostu włącza menu pauzy. Strasznie mnie to denerwuje. Mam fabryczny soft. Wczoraj robiłem reset do ustawień fabrycznych aby wyczyścić całą ...
Czytaj więcej : coolpad 7320 ciągle włącza pauze w grach i filmach | Wyświetlone : 1523 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Wesołych Świąt

Drodzy użytkownicy w imieniu swoim i swojej rodziny składam Wam najszczersze życzenia świąteczne. Niechaj Wam się spełni najskrytsze marzenie, aby jasność zapanowała w Waszych sercach.

Wesołych Świąt Obrazek
Czytaj więcej : Wesołych Świąt | Wyświetlone : 1486 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

ZMI kolejny niedrogi "Power Bank"

Jak zapewne wielu z Was miało okazję się przekonać "kieszonkowy zastrzyk energii" potrafi uratować życie, albo przynajmniej pozwoli obejrzeć do końca film lub doprowadzić nas w grze do najbliższego "save-a".
Z tym ratowaniem życia trochę mnie poniosło-fakt, ale do rzeczy.... miało być o power bank-u.
Do grona tanich ale pojemnych produktów z tej grupy dołącza właśnie wyrób mało znanej firmy ZMI.
Dotychczas swoje produkty sprzedawali w oficjalnym internetowym chińskim MI sklepie ale teraz postanowili się ...
Czytaj więcej : ZMI kolejny niedrogi "Power Bank" | Wyświetlone : 2443 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Nowości

Goophone i6 Plus

witam, zakupilem goophona i6 plius, po wlozeniu karty sim okazalo sie ze tel nie lapie sieci, probowalem tez innej karty i to samo, moze mi ktos doradzic co mam w takiej sprawie zrobic, pozatym wszystko dziala , tel widzi karte sim bo pyta o pin. z dory dzieki za podpowiedzi
Czytaj więcej : Goophone i6 Plus | Wyświetlone : 7254 | Odpowiedzi : 27 | Dział : Pytania, problemy

OnePlus Two z dual sim i czytnikiem kart micro SD

Od dłuższego czasu docierają do nas różne informacje na temat OnePlus drugiej generacji, najnowsze przecieki są dosyć zaskakujące, otóż OnePlus Two będzie posiadał gniazda kart micro SD i Dual SIM .

Obrazek

Z poprzednich przecieków wiadomo że OnePlus Two będzie posiadał 5,5-calowy wyświetlacz w rozdzielczości 1440 x 2560, 16 megapikselowy aparat z tyłu i 5 mega pikseli z przodu,procesor Snapdragon 805 i baterię o pojemności 3300mAh.

Zdjęcie pochodzi z Wideo OnePlus i widać na nim ...
Czytaj więcej : OnePlus Two z dual sim i czytnikiem kart micro SD | Wyświetlone : 2666 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570