• Reklama

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Aliexpress , co warto kupić w Chinach, co się opłaca, co ma dobrą jakość i niską cenę? Najlepsze znaleziska, kupony, cebule, promocje. Recenzje zakupów z aliexpress, unboxingi paczek z Chin.
Wszystkie chińskie sklepy.

Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez marx » 8 lut 2014, o 12:14

W tym temacie nie prowadzimy dyskusji na temat naszych znalezisk, robimy to w osobnych tematach. W temacie proszę umieszczać tylko i wyłącznie link do aukcji (jako cytat lub kod) gdzie kupiliśmy przedmiot który jest u nas trudno dostępny lub znacznie droższy. Ponadto umieszczamy real foto i krótki opis. Można też podawać w jakiej cenie podobna rzecz jest dostępna w Polsce.
marx
Administrator
 
Posty: 6529
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Reklama

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez marx » 8 lut 2014, o 12:35

więc może zacznę.
Kupiłem latarkę Ultrafiltr E17 CREE XM-L T6 2000Lumens cree led która to jest zgrabna, ma solidną metalową obudowę i silną diodę Led Cree o intensywności światła 2000 lumenów. Latarka ma zmienna ogniskowa poprzez teleskop, można skupić strumień światła na budynku oddalonym o ponad 100m.
Latarka może świecić też światłem przerywanym w 2 trybach szybkości.


Mi w promocji udało się ją kupić za niecałe 9$.

Obrazek
Obrazek
marx
Administrator
 
Posty: 6529
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez mrergie » 9 lut 2014, o 22:06

Kupiłem zegarek automatyczny w promocji za jedyne 16,14$ Cóż, co tu dużo mówić? Wygląda jak na zdjęciach i jego wygląd robi wrażenie, sprawia wrażenie bardzo dobrego jakościowo zegarka, nie jestem w stanie porównać do jakichś Rolexów ale zegarek jest bardzo dokładny, nakręcanie automatyczne od ruchu ręką działa. Przez prześwity widać jak działa mechanizm, widać też naciąg sprężyny. Wodoodporny zgodnie z opisem. Nie wiem ile zegarek podziała, ale wydaje się być warty nawet swojej obecnej ceny - 39$

Spoiler:
telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon-->telefon

A kogo to w ogóle obchodzi?
Avatar użytkownika
mrergie
VIP
 
Posty: 1423
Dołączył(a): 13 gru 2013, o 12:19
Pochwały: 67

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez tomk1954 » 11 lut 2014, o 18:49

cześć,
Kupiłem na ali dwie latarki jedna Ultrafire WF-501B, druga Ultrafire C8. Za WF-501B dałem 11$ w zestawie ładowarka, 2x akumulatorek, do C8 ładowarka i akumulator jeden. Obydwie latarki są stało ogniskowe z możliwością zmiany trybu pracy pełna moc, 1/2 mocy, 1/3 mocy, stroboskop, SOS. obydwie latarki są oparte o diodę Cree XM-L T6

https://drive.google.com/file/d/0B95wA- ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B95wA- ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B95wA- ... sp=sharing
https://drive.google.com/file/d/0B95wA- ... sp=sharing
Avatar użytkownika
tomk1954
AKTYWNY
 
Posty: 203
Dołączył(a): 3 sie 2013, o 12:04
Pochwały: 7

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez tomk1954 » 12 lut 2014, o 11:00

Ultrafire WF-501B Ultrafire C8

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Avatar użytkownika
tomk1954
AKTYWNY
 
Posty: 203
Dołączył(a): 3 sie 2013, o 12:04
Pochwały: 7

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez olas » 12 lut 2014, o 18:18

zamowiłem jakis czas temu nike air max, przyszly bez problemów, wykonanie moim zdaniem bardzo dobre.

link do aukcji http://www.aliexpress.com/snapshot/6006765388.html

zdjęcia robione w pomieszczeniu komórką
http://pokazywarka.pl/z3ao3d/
olas
 
Posty: 21
Dołączył(a): 12 cze 2013, o 22:53
Lokalizacja: Toruń

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez existe » 12 lut 2014, o 18:45

marxxx napisał(a):więc może zacznę.
Kupiłem latarkę Ultrafiltr ......


z latarek - najbardziej jak dotad podoba mi sie ta
Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/Amazing-Multi-Function-5W-Torch-MP3-FM-Speaker-5000mAh-Power-Bank-Mountain-Bike-Grip-Outdoor-Camping/1249024861.html

zwlaszcza, ze ma cos wspolnego z telefonami :-)
existe
Avatar użytkownika
existe
VIP
 
Posty: 2105
Dołączył(a): 12 cze 2012, o 09:57
Lokalizacja: eu
Pochwały: 50

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez tomoff » 13 lut 2014, o 01:04

Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/Digital-Protractor-V-Groove-4-x-90-Degrees-0-360-Degrees-Angle-Finder-Meter-Inclinometer/1358026549.html


zarabista poziomica wyglada dokladnie jak na foto aluminiowa obudowa solidnie wykonana zamiennik chyba szweckiej firmy
tomoff
 
Posty: 6
Dołączył(a): 4 gru 2013, o 22:35

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez tomoff » 13 lut 2014, o 01:13

Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/2-5-inch-Cree-10W-Offroad-LED-Worklight-10-Watt-Mini-Cree-LED-Off-Road-LED/746547648.html

Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/FREE-SHIPPING-Mini-30W-CREE-LED30W-CREE-Work-Light-Off-road-Vehicle-Boat-Jeep-work/735541031.html


zamowilem sobie do quada tak samo aluminiowa obudowa solidne juz robieralem z ciekawosci i raczej beda wodoszczelne, swieca naprawde mocno nie da sie patrzec jest wiele odmian i wzorow a te 3x10W to juz robia dzien w nocy armagedon :-D
tomoff
 
Posty: 6
Dołączył(a): 4 gru 2013, o 22:35

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez night95 » 17 lut 2014, o 00:43

Ja zakupiłem takie cudo jak ta bezprzewodowa myszka
Kod: Zaznacz cały
 [url]http://www.aliexpress.com/snapshot/270233841.html[/url]

W tej cenie naprawdę cudo, Nie gubi sygnału i działa na każdej powierzchni, zamówiłem 3 i każda działa bez problemu, wcześniej kupiłem przewodowe za 1$ mniej ale je sprzedałem i wymieniłem na bezprzewodowe, nie żałuje :)
oprócz tego taką listwę USB
Kod: Zaznacz cały
[url]http://www.aliexpress.com/snapshot/270233839.html[/url]

Spasowała ładowarka ze starej nokii do zasilania dodatkowego i również pięknie działa.
Oprócz tego taki pendrive
Kod: Zaznacz cały
[url]http://www.aliexpress.com/snapshot/292615397.html[/url]

To akurat był prezent ale jakoś wykonania 100% jak na zdjęciu 8Gb.
kilka sztuk transmiterów
Kod: Zaznacz cały
[url]http://www.aliexpress.com/snapshot/305794602.html[/url]

Taką żarówkę dla kolegi
Kod: Zaznacz cały
[url]http://www.aliexpress.com/snapshot/312417932.html[/url]

Świeci bardzo mocno nie spodziewałem się takiego rezultatu.(Sprzedawce polecam z czystym sercem)
Takie wiertła [
Kod: Zaznacz cały
url]http://www.aliexpress.com/snapshot/311012667.html[/url]

no i Iocean X7 HD z 1949deal.com
Na razie tyle z moich zakupów w chinach :)
SERWIS TELEFONÓW, TABLETÓW ITP :)http://telchina.pl/serwis-telefonow-t25595.html
night95
VIP
 
Posty: 1076
Dołączył(a): 5 gru 2013, o 00:09
Pochwały: 17

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez fake4r » 17 lut 2014, o 00:53

To ja dorzucę kilka moich zakupów:

Bateria do laptopa MSI, zamiennik ale bardzo dobra jakość i trzyma jak oryginał.
Bardzo szybka wysyłka TNT, w kilka dni była u mnie.
Niestety nie mam dostępu do laptopa i nie mogę zrobić zdjęć tej baterii.
Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/snapshot/315168296.html


Slimport do Nexusa 7, niestety jest problem z ładowaniem ale to chyba normalne bo slimport ogranicza prąd ładowania a Nexus potrzebuje go sporo.
W każdym bądź razie, oprócz tego to ładnie działa z Nexusem.
Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/snapshot/6006734750.html


Spoiler:


ELM 327 interfejs diagnostyczny do samochodu, szybka i bezproblemowa wysyłka, zaufany sprzedawca.
Sam interfejs działa dobrze, polecam.
Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/snapshot/309834795.html


Spoiler:


Pad do PS3. Oczywiście podróba ale bardzo ładnie wykonany i za śmieszne pieniądze. Sprzedawca zaufany i godny polecenia.
Pada już nie posiadam tak że nie zrobię zdjęć.
Kod: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/snapshot/271585421.html
Avatar użytkownika
fake4r
VIP
 
Posty: 5885
Dołączył(a): 4 lip 2013, o 13:55
Lokalizacja: ChRL
Pochwały: 202

Re: Aliexpress najlepsze znaleziska, real foto, opinie,

Postprzez marx » 17 lut 2014, o 10:01

Proszę o zamieszczanie prawdziwych zdjęć zakupionych produktów. Nie komentujemy w tym temacie, zakładamy osobne tematy dla produktu który nas interesuje.
marx
Administrator
 
Posty: 6529
Dołączył(a): 6 mar 2010, o 02:35
Lokalizacja: aliexpress
Pochwały: 206

Następna strona

Powrót do AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić



Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Kamil1255 i 2 gości

  • Reklama