Teraz jest 14 wrz 2025, o 05:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Pytania o ofertę, status, paczkę do GearBest !

Utworzyliśmy ten temat by poprawić Nasz kontakt z wami :-)
W tym temacie możecie pytać o wszystko związane z ofertą GearBest, Waszym zamówieniem, statusem paczki, trackingiem!
Odpowiemy na Wszystkie Wasze pytania ! :-)
A co najważniejsze po Polsku! :-)

http://www.gearbest.com/

Obrazek
Czytaj więcej : Pytania o ofertę, status, paczkę do GearBest ! | Wyświetlone : 232001 | Odpowiedzi : 1751 | Dział : GearBest.com

Elephone P5000 z ogromną baterią 5650 mAh

Elephone coraz śmielej poczyna sobie na rynku smartfonów, tym razem zapowiedział swój nowy telefon Elephone P5000 który zaskakuje ogromną baterią.
Obrazek

Telefony z pojemnymi bateriami to do tej pory produkty niszowe. Do tej pory ogromną baterią mógł się pochwalić THL T5000 (5000mAh) a teraz Elephone chociaż w nazwie jest P5000 , to będzie miał rozmiar baterii zbliżony do 6000mAh.

Według wiadomości zamieszczone na blogu Elephone, P5000 będzie miał rozmiar baterii 5650mAh, jest to wystarczającą moc ...
Czytaj więcej : Elephone P5000 z ogromną baterią 5650 mAh | Wyświetlone : 3362 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

[gearbest] 15000mAh powerbank

witaj,

Pytanie czy warto się zainteresować czymś takim za 10$ ??

http://www.gearbest.com/mobile-power-bank/pp_61701.html

Wiem, ze xiaomi powerbank najlepszy, ale, jednak 2,5 raza drozszy...
Czytaj więcej : [gearbest] 15000mAh powerbank | Wyświetlone : 1953 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Cubot S308 1.3GHz 2GB RAM 5 cali

Cubot to marka znana z produkcji budżetowych telefonów z zachowaniem przyzwoitej jakości. Własnie w ofercie 1949deal.com pojawił się Cubot S308 który dostępny jest w kolorze białym i czarnym.

Obrazek

Ostatnio testowałem Cubot S168 który wywarł na mnie dobre wrażenie, zważając na fakt że kosztował tylko 275zł
Kolejną ciekawa propozycja jest Cubot S308 który posiada 5 calowy wyświetlacz HD (1280 * 720) pod którym sie kryje czterordzeniowy procesor MTK6582 o taktowaniu 1.3 GHz. co zaskakuje najbardziej ...
Czytaj więcej : Cubot S308 1.3GHz 2GB RAM 5 cali | Wyświetlone : 3283 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Jakie polecacie gry edukacyjne na Androida?

Cześć,
pod choinkę chcę dać czterolatkowi tablet z grami edukacyjnymi. Problem w tym, że wyniki z google nie do końca mnie zadowalają. Może ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z grami dla dzieci. Chodzi mi głównie o naukę liter, cyfr i innych podstaw dla dzieci. Polećcie mi jakieś tytuły. Podejrzewam, że nie tylko mi się to przyda.
Czytaj więcej : Jakie polecacie gry edukacyjne na Androida? | Wyświetlone : 1783 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Kto kupi ?

Nie wiem czy zakładam temat w dobrym miejscu , ale szukam kogoś sprawdzonego kto dokona za mnie zakupy na ali, ja pokryje cały koszty oczywiście.
Czytaj więcej : Kto kupi ? | Wyświetlone : 1688 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Xiaomi Redmi 2

Xiaomi co jakiś czas jest w centrum uwagi, a to za sprawą obniżki cen , a to informując o nowym telefonie. Nie inaczej jest tym razem.

Obrazek

Pojawiły się właśnie informacje na temat Xiaomi Redmi 2 który ma mieć nowy projekt i większą wydajność. Pewne źródła podają, że telefon może być zasilany przez ośmiordzeniowy Snapdragon 615 wspomagany przez 2 GB pamięci RAM i posiadać wsparcie dla LTE.

Do niedawna sądzono że nowy Redmi może mieć ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 2 | Wyświetlone : 2497 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

IUNI obniża cenę poprzedniego flagowca

Chiński rynek jest pełen producentów, o niektórych warto czasem wspomnieć. Jednym z nich jest IUNI, marka GIONEE.

Obrazek

Firma w związku z premierą ich najnowszego modelu IUNI U3 postanowiła zmniejszyć cenę modelu U2. Obniżki rozpoczną się 11.11, ceny w przypadku wersji z 16GB pamięci zostaną obniżone z 1499 Yuan do 999 Yuanów (ok 164$), zaś 32GB do 1199 Yuanów (ok 196$). Po obniżce telefon stanie się prawdopodobnie najtańszym urządzeniem wyposażonym w Snapdragon 800.

Przypomnienie specyfikacji: ...
Czytaj więcej : IUNI obniża cenę poprzedniego flagowca | Wyświetlone : 13814 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Nowości

Wymiana WCDMA 850 na 900

Witajcie,

wielokrotnie natrafiamy na telefony z praca na czestotliwosci 850 zamiast 900, teraz pytanie, jak ingerencyjnym zabiegiem bylaby zamiana w obojetnie jakim telefonie czestotliwosci tej pracy? Co trzeba wymieniac, jak ingerencyjny jest to zabieg, czy przy uzyciu odpowiednich urzadzen mozliwy?

Bo trafia sie na to, ze dany tel ma 850, a np. nagle wychodzi jakas podrobka ktora dziala na 900, wiec przy zacowaniu tych samych podzespolow glownych istnieje taka mozliwosc..

Prosze o wypowiedzi
Czytaj więcej : Wymiana WCDMA 850 na 900 | Wyświetlone : 1861 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Słaby sygnał wifi w starze

Witam,
mam problem otoz moj star mimo niewielkiej odleglosci od routera ma 2 kreski zasiegu wifi, po chwili w ogole traci zasieg i nie lapie go przez chwile a pozniej znowu. strony nie chca sie wczytywac. w jaki rozwiazac ten problem?

Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Słaby sygnał wifi w starze | Wyświetlone : 1695 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165001 • Liczba wątków: 5377 • Liczba użytkowników: 39583