Teraz jest 28 kwi 2025, o 11:37

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

do jakiego telefonu to szkło?

Witam.
Zamówiłem szybkę ochronną (kolejną) do mojego Coolpada F1, ale przyszła jakaś od innego telefonu. Pan z Chin już powiedział, że wyśle właściwą. Ale nie powiedział, do jakiego telefonu jest ta, którą otrzymałem. Jestem ją gotów odstąpić za wirtualne piwo. Pytanie jak w temacie :)

rozmiar:
139x66mm

Obrazek
Czytaj więcej : do jakiego telefonu to szkło? | Wyświetlone : 1501 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Pytania, problemy

MANN ZUG 3 Plus - nowsze ROMy?

Widział ktoś gdzieś jakieś (jakiekolwiek) ROMy do MANN ZUG 3 Plus (wersja z 1GB RAM)?
Czytaj więcej : MANN ZUG 3 Plus - nowsze ROMy? | Wyświetlone : 1566 | Odpowiedzi : 0 | Dział : ROMy i Modyfikacje

MANN ZUG 3 Plus - cichy mikrofon

Niedawno zakupiłem pancernego MANN ZUG 3 (wersja Plus z MSM8225 i 1GB RAM).
Niestety nie da się go używać jako telefonu - mikrofon działa tak cicho, że rozmówcy po drugiej stronie ledwo mnie słyszą.

Ten model tak już ma? (wina ogumowania?)
Czy może coś tam można przeczyścić / udrożnić? (tylko, że telefon jest nowy...)
Czy po prostu trafił mi się wadliwy egzemplarz?
Czytaj więcej : MANN ZUG 3 Plus - cichy mikrofon | Wyświetlone : 5103 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi MI5

Xiaomi na zbliżających się targach CES 2015 chce zaprezentować kilka nowych urządzeń, słyszeliśmy już o laptopie od xiaomi, ale Xiaomi będzie chciało nas zaskoczyć nowym telefonem MI5.
Obrazek

Ze zdjęć opublikowanych na WEIBO należy sądzić że nowy telefon może mieć rozmiar ekranu od 5,5-cala od 5,7-cala. Widzimy, że ogólna stylistyka MI4 jest zachowana. Widzimy na zdjęciu, że telefon ma bardzo cienką ramkę. Z pogłosek wiadomo, że telefon będzie posiadał wyświetlacz w rozdzielczości 2k, procesor Snapdragon ...
Czytaj więcej : Xiaomi MI5 | Wyświetlone : 5113 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Nowości

Roaming Warning.

Witam
Czy ktoś pomoże w tym temacie?
Spoiler:

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Roaming Warning. | Wyświetlone : 2973 | Odpowiedzi : 18 | Dział : ROMy i Modyfikacje

O co chodzi z Coolicool i Antelife

Ktoś wyjaśni? :D

https://www.dropbox.com/s/4ty24oqt8npdvx1/antelife.pdf?dl=0
https://www.dropbox.com/s/2vql8cagau1q5jt/coolicool.pdf?dl=0

Ten sam właściciel?
A może generator kupiony od tego samego typka?
Czytaj więcej : O co chodzi z Coolicool i Antelife | Wyświetlone : 1534 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

TCL i718M dla kobiet

Nieczęsto mamy okazję widzieć telefony wyprodukowane specjalnie z myślą o jednej płci.
TCL to znany nam chiński producent smartfonów który postanowił taki produkt zaprezentować.
Tym razem na rynek trafi ich najnowszy telefon dedykowany kobietom. Jest to TCL i718M.
Oto kilka istotnych faktów na temat tej słuchawki:
64bitowy procesor Mediatek MT6752M 1.5GHz, 2GB RAM i 16GB ROM, Android KitKat 4.4, LTE, aparat główny 13mpx, przedni aparat 8mpx, bluetooth 4.0, WiFi, bateria o pojemności 3500mAh. Ekran wielkości ...
Czytaj więcej : TCL i718M dla kobiet | Wyświetlone : 1825 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Chińskie cuda

Takie tam sobie cuda z chin. Zajumane widać skąd.

http://i.imgur.com/VzlZDuh.jpg
Czytaj więcej : Chińskie cuda | Wyświetlone : 3378 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Humor

Jaki ROM do mojego telefonu ? Na co patrzeć ?

Witam,

Jestem zielony w temacie flashowania telefonów i w związku z tym chciałbym poruszyć kwestię wyboru ROMa.
Posiadam telefon HDC Galaxy s5, a dokładniej:
HDC Galaxys S5 G900H- MTK6592 Octa Core 1.7GHz

Czym kierować się przy wyborze ROMa ? Do tej pory flashowałem telefon raz i wybrałem tego (link poniżej) ponieważ ma G900H
http://www.needrom.com/download/hdc-s5-g900h/

Czy mogę użyć wersji np. G900S ? Z tego co widzę mój model dawno nie ...
Czytaj więcej : Jaki ROM do mojego telefonu ? Na co patrzeć ? | Wyświetlone : 1587 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

Xiaomi Arch

Według najnowszych plotek krążących na temat Xiaomi, firma ta pracuje intensywnie nad pierwszym na świecie smartfonem z zakrzywionymi dwiema stronami ekranu. Informacje te są poparte zdjęciem mającym być propozycją baneru reklamowego.
Obrazek

Jeśli faktycznie taki telefon jest w przygotowaniu byłaby to odpowiedź na pytanie dlaczego Xiaomi mające silną pozycję na rynku smartfonów przestało w ostatnim czasie prezentować ciekawe produkty, ich wysiłki skupiły się nad tym niewątpliwie przyszłościowym projektem.
Nie znamy jeszcze daty premiery ani ewentualnej ...
Czytaj więcej : Xiaomi Arch | Wyświetlone : 1957 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570