Teraz jest 20 kwi 2025, o 08:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Szyfrowanie danych LeEco x722

Czy Le 3 pro x722 były szyfrowane?
Oddałem mojego rozbitka na odzysk danych , jesteśmy na etapie wylutowania kości pamięci i odczycie na innym urządzeniu, jednakże stoimy przed wyzwaniem czy ten model LeEco już były szyfrowane.Ma ktoś pewną informacje?

Oszczędzi mi to sporo czasu i pieniedzy.
Czytaj więcej : Szyfrowanie danych LeEco x722 | Wyświetlone : 2013 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Poco F2 Pro

Od kilku dni posiadam Poco f2 pro jak na razie jestem pełen zachwytu zwłaszcza za ostrość ekranu doskonałe zdjęcia i za wielkość, która wcale nie jest za duża można obsługiwać jedną ręką. Trzeba przyznać, że ładowanie jest naprawdę błyskawiczne to całkowicie ułatwia używanie telefonu.
Wczoraj po zainstalowaniu wszystkich aplikacji sprawdziłem jak wygląda w Antutu okazało się że wykręcił 573665 co dało 5 miejsce.
Zwracam się prośbą do kolegów, którzy posiadają ten egzemplarz o podzielenie się ...
Czytaj więcej : Poco F2 Pro | Wyświetlone : 2852 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Xiaomi

SELPIC P1 - JUŻ WKRÓTCE NAJMNIEJSZA NA ŚWIECIE DRUKARKA RĘCZ

Obrazek

Ultra przenośna drukarka, która umożliwia łatwe i wydajne drukowanie pomysłów w dowolnym miejscu i czasie, tak jak przy użyciu pióra.

Obrazek

Niektóre najważniejsze funkcje:

1. Ultra-przenośny i lekki
2. wydrukuj wszystko i gdziekolwiek
3. Wysoka rozdzielczość 600 DPI
4. Duża pojemność 90 stron
5. Do 6 kolorów nabojów
6. 3 godziny pracy

Obrazek

Code:
Mały i przenośny charakter Selpic P1 sprawia, że idealnie nadaje się do podróży służbowych, wydarzeń, zajęć lub aplikacji biurowych.

Źródło: Selpic
Czytaj więcej : SELPIC P1 - JUŻ WKRÓTCE NAJMNIEJSZA NA ŚWIECIE DRUKARKA RĘCZ | Wyświetlone : 2428 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Do 2500pln z mega aparatem

Cena : do 2500pln
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: Obojętne
Ilość RAM/ROM/Procesor: 8GB/ 128GB.
Dual/Single sim: obojętne
Preferowane marki: bez różnicy
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): Obojętne
Wymagania (parametry, funkcje): Jak najlepszy aparat, ekran Amoled lub Oled, NFC, szybkie ładowanie.

Potrzebuje dobrego smartphona dla córki z mega aparatem. RAM 8gb ponieważ będzie on na dłużej. Oczywiscie ekran Amoled lub oled, NFC, szybkie ładowanie.
Czy jest coś lepszego od Huawei P30 Pro?
Czytaj więcej : Do 2500pln z mega aparatem | Wyświetlone : 2010 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Telefon do zdjęć 2500

Witam, poszukuje telefonu, aby robił dobre zdjęcia, był duży i szybko śmigał. Priorytet to są zdjęcia. Aktualnie posiadam Samsunga S8, więc poprzeczka do zdjęć dość wysoka :)

Co polecicie mi do 2500zl?
Patrzyłem na Xiaomi Note 10. Huaweii nestety odpada przez brak Google..
Czytaj więcej : Telefon do zdjęć 2500 | Wyświetlone : 1604 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Problemy z telefonem

Kupiłem chiński telefon i na tej stronie są reklamy: "jakiś url" Czy mogę to jakoś naprawić?
Czytaj więcej : Problemy z telefonem | Wyświetlone : 1869 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Gearbest nie chce zwrócić kasy.

Cześć, Co zrobić żeby odzyskać pieniądze z Gearbest? Oferują śmieszne 115$ zamiast 206. Przygotować przelew z banku, regulamin z geabestu i rozmowę z supportem GB? Że zostałem oszukany?
Czytaj więcej : Gearbest nie chce zwrócić kasy. | Wyświetlone : 2141 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Proszę o pomoc w wyborze smartfona po Redmi 3

Proszę o pomoc w wyborze smartfona, gdyż straciłem poczucie rzeczywistości w tym temacie :)
Cena (bez VAT): 600-1000 PLN (optymalna)
Wielkość ekranu/Rozdzielczość: 5-6"
Ilość RAM/ROM/Procesor: 4GB lub więcej
Dual/Single sim: raczej NIE
Preferowane marki:
Miejsce zakupu(Polska/Chiny): obojetne
Wymagania (parametry, funkcje): min. 4GB RAM -
Opis: Ma być nie za duży i najlepiej bez DUAL, min 4 GB RAM, dobry aparat, optymalny cenowo -przesiadka z Redmi 3 (2GB RAM)
Czytaj więcej : Proszę o pomoc w wyborze smartfona po Redmi 3 | Wyświetlone : 3601 | Odpowiedzi : 15 | Dział : Jaki telefon kupić ?

Dla mojego kolegi Krzyśka

Mój dobry kolega i sąsiad zza płota. Super człowiek, pomocny życzliwy a takie choróbstwo los mu zgotował.
Bardzo proszę o pomoc.
https://www.siepomaga.pl/krzysztof-olejniczak
Czytaj więcej : Dla mojego kolegi Krzyśka | Wyświetlone : 2170 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Pompa ciepła i Fotowoltaika. Tanie ogrzewanie

Zapraszam do obejrzenia i komentowania filmu o pompie ciepła zasilanej przez instalację fotowoltaiczną. Dom bez kosztów ogrzewania i prądu.
https://youtu.be/8LYtSN7dDqs
Czytaj więcej : Pompa ciepła i Fotowoltaika. Tanie ogrzewanie | Wyświetlone : 2838 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165481 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39567