Teraz jest 8 sie 2025, o 11:35

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Jakiej marki kartę sd i skąd.

Padły mi ostatnio 2 karty SD. Planuję kupić 2X 64GB lub 1x64 i 1X128GB

Pytanie zakupić Samsunga z Gearbest(mam 64GB w kamerce Xiaomi) czy może Blitzwolf z Banggood? Chodzi o trwałość.
Obie bedą w telefonach
Czytaj więcej : Jakiej marki kartę sd i skąd. | Wyświetlone : 2244 | Odpowiedzi : 4 | Dział : AliExpress - znaleziska, promocje, opinie i dyskusje co warto kupić

Gcam MiA2 lite bez ROOT-a

Czy ktoś wie jak wgrac Gcama-a na MiA2 lite nie mając ROOT-a? W necie jest mnóstwo filmików ale nie w języku polskim, a operacja jest dość skomplikowana i nie nając perfect języka angielskiego, mozna cos nagrzebać.
Czytaj więcej : Gcam MiA2 lite bez ROOT-a | Wyświetlone : 1990 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Xiaomi

Beelink GS-King X S922X-H 4GB DDR4 / 64GB

Hej,

ostatnio wpadł moje ręce nowy TV box od Beelink.
Jest to model GS-King X, który ma pełnić funkcję domowego serwera plików NAS.
Beelink kontynuuje swoją linię "czaszek" na obudowie, w tym przypadku dodając jeszcze świecące oczodoły :)
W trybie StandyBy na niebiesko, w trybie ON - na zielono.

Już samo opakowanie wywołuje wrażenie wejścia w posiadanie czegoś "ekskluzywnego". Ciekawe pudełko, czerwone wstążki służące do wyjęcia Boxa z opakowania, miękka wyściółka...
Bardzo pozytywne pierwsze wrażenie! ...
Czytaj więcej : Beelink GS-King X S922X-H 4GB DDR4 / 64GB | Wyświetlone : 2218 | Odpowiedzi : 4 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

Blackview bv9100

Nie potrafię poradzić sobie z trzema rzeczami:
1. Podczas oglądania filmów na YouTube czasem pokazuje się ekran z pauzą, ale nie znika.
2. Czy da się ustawić ciemne tło? Nie chodzi mi o odwrócenie kolorów, tylko ustawienie ciemnego tła np. do przeglądania newsów.
3. Mam wykupioną licencję do Kaspersky Internet Security i pomimo zaznaczenia w nim blokowania niektórych aplikacji hasłem wchodzę do nich bez hasła. W ustawieniach Kaspersky ma zezwolenie na działanie. Inne programy do ...
Czytaj więcej : Blackview bv9100 | Wyświetlone : 14452 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Xiaomi Mi8 czy Mi9

Witajcie
Zastanawiam się nad kupnem Xiaomi Mi8 lub Mi9. Który z modeli polecacie. Chodzi o jakość zdjęć i wydajność procesora. A może coś innego w granicach 700-800 PLN.
Czytaj więcej : Xiaomi Mi8 czy Mi9 | Wyświetlone : 1849 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Jaki telefon kupić ?

IUNI U3 skasowałem soft ze sklepem play

witam, chciałem sformatować telefon i wykasowałem wszystko

znalazłem softa zip takiego co na 100% działa i się wgrał ale jest mocno chiński bez sklepu

https://pan.baidu.com/s/10m0Cs?fid=410107985595336

szukam czegoś co można bezpiecznie wgrać poprzez ten ich TEAMWIN w zakładce install czyli plik zip

teraz wgrałem jakiś MIUI 7.8.1 od ruskich

https://yadi.sk/d/rdJu2DTT3QHPn6

jak potestuję to dam znać
Czytaj więcej : IUNI U3 skasowałem soft ze sklepem play | Wyświetlone : 1970 | Odpowiedzi : 0 | Dział : INNE MARKI

Mały problem z zakupem drona w Banggood

Witam. Tydzień temu przyszedł do mnie zamówiony dron wraz z trzema bateriami. Płatność kartą poprzez paypal-a. Rozpakowany, wszystko okej, polatałem chwile wszystko gra. Zmiana baterii - jedna nie działa. Napisałem maila na cservice, opisałem problem i drugiego maila posłałem również z 5 minutowym filmikiem z kamerki jak ładuje ową baterię z pokazaniem że nie działa.Wszystko mieli pokazane.
Banggood napisał ok, sorry wiadomo przepraszają i takie coś "how about we resend you a1533013 at the same ...
Czytaj więcej : Mały problem z zakupem drona w Banggood | Wyświetlone : 2415 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Banggood.com

Szyfrowanie danych LeEco x722

Czy Le 3 pro x722 były szyfrowane?
Oddałem mojego rozbitka na odzysk danych , jesteśmy na etapie wylutowania kości pamięci i odczycie na innym urządzeniu, jednakże stoimy przed wyzwaniem czy ten model LeEco już były szyfrowane.Ma ktoś pewną informacje?

Oszczędzi mi to sporo czasu i pieniedzy.
Czytaj więcej : Szyfrowanie danych LeEco x722 | Wyświetlone : 2111 | Odpowiedzi : 0 | Dział : LeTV LeEco

Poco F2 Pro

Od kilku dni posiadam Poco f2 pro jak na razie jestem pełen zachwytu zwłaszcza za ostrość ekranu doskonałe zdjęcia i za wielkość, która wcale nie jest za duża można obsługiwać jedną ręką. Trzeba przyznać, że ładowanie jest naprawdę błyskawiczne to całkowicie ułatwia używanie telefonu.
Wczoraj po zainstalowaniu wszystkich aplikacji sprawdziłem jak wygląda w Antutu okazało się że wykręcił 573665 co dało 5 miejsce.
Zwracam się prośbą do kolegów, którzy posiadają ten egzemplarz o podzielenie się ...
Czytaj więcej : Poco F2 Pro | Wyświetlone : 2968 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Xiaomi

SELPIC P1 - JUŻ WKRÓTCE NAJMNIEJSZA NA ŚWIECIE DRUKARKA RĘCZ

Obrazek

Ultra przenośna drukarka, która umożliwia łatwe i wydajne drukowanie pomysłów w dowolnym miejscu i czasie, tak jak przy użyciu pióra.

Obrazek

Niektóre najważniejsze funkcje:

1. Ultra-przenośny i lekki
2. wydrukuj wszystko i gdziekolwiek
3. Wysoka rozdzielczość 600 DPI
4. Duża pojemność 90 stron
5. Do 6 kolorów nabojów
6. 3 godziny pracy

Obrazek

Code:
Mały i przenośny charakter Selpic P1 sprawia, że idealnie nadaje się do podróży służbowych, wydarzeń, zajęć lub aplikacji biurowych.

Źródło: Selpic
Czytaj więcej : SELPIC P1 - JUŻ WKRÓTCE NAJMNIEJSZA NA ŚWIECIE DRUKARKA RĘCZ | Wyświetlone : 2514 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579