Teraz jest 20 paź 2025, o 14:04

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

L Speed - świetne przyspieszenie systemu

Obrazek

L Speed v1.3.1 Tyrant

L Speed - modyfikacja, która zawiera najlepsze tweaki dla Androida. Modyfikacja jest w formie aplikacji (instalowana z pliku apk), posiada interfejs, można wybierać i włączać wybrane tweaki. Wymaga roota i Androida w wersji 4.0 lub nowszej.

Modyfikację sam mam zainstalowaną na CM12.1, działa bardzo dobrze, system wyraźnie działa płynniej i szybciej. Na xda również jest bardzo dużo pozytywnych opinii.

INIT.D
Modyfikacji nie należy używać z innymi modyfikacjami tego typu (może ...
Czytaj więcej : L Speed - świetne przyspieszenie systemu | Wyświetlone : 8795 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Ulefone Future, bezramkowy telefon z wysoką specyfikacją.

Ulefone ostatnio wypuszcza bardzo ciekawe telefony , po modelu Power z ogromną baterią 6050mAh, firma przygotowuje się do wydania telefonu z ekranem bez ramek bocznych.Obrazek

Ideą przyświecającą przy projektowaniu Ulefone Future była możliwość obsługi telefonu jedna ręką. Dziś firma opublikowała kolejny film z pracującym telefonem
https://youtu.be/c3QHsd_6DKc

Na filmie widzimy, że ekran pokryty jest zakrzywionym szkłem 2.5D, ale to już obecnie niemal standard u chińskich producentów.
Prawdopodobnie Future będzie napędzany ...
Czytaj więcej : Ulefone Future, bezramkowy telefon z wysoką specyfikacją. | Wyświetlone : 4097 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

miejsce na dysku google - jak odzyskac z google photos

witam Was mam do was pytanko.

google dysk taka fajna usluga na ktorej mamy okolo 15gb do wykorzystania

swegoczasu robilem na koncie google zdjecia backup zdjec robionych tlefonem i oryginalnm rozmiarze i zostalo mi wolnego 500mb po czym zrozumialem ze w przyszlosci bede mial po kilkaset gb zdjec backupu i narazie nie wykupie platnego dodatkowego transferu wiec zaznaczylem opcje w google zdjeciach aby od teraz gdy juz konczylo mi sie miejsce kazde kolejne zdjecie bylo ...
Czytaj więcej : miejsce na dysku google - jak odzyskac z google photos | Wyświetlone : 2458 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Komputery i internet

KONKURSY I GIVEAWAYE SPOZA FORUM.

Wpadłem na pomysł aby założyć wątek o różnych konkursach z ciekawymi nagrodami oraz o giveawayach.
Każdy kto znajdzie ciekawy Konkurs lub Giveaway niech podzieli się nim w komentrazu lecz nie można wyrażać swojej opinii na temat konkursów, wyłącznie konkretne linki i opis.

Więc ja zacznę.

KONKURS NR 1 http://www.chip.pl/konkursy/chip-produkt-roku-2016

CHIP Produkt Roku 2016 - głosuj i wygrywaj!

Należy się zalogować i wypełnić ankietę o najlepszych produktach roku 2016 w ...
Czytaj więcej : KONKURSY I GIVEAWAYE SPOZA FORUM. | Wyświetlone : 2495 | Odpowiedzi : 7 | Dział : HydePark

Coolpad’s Porto S i Torino S będą sprzedawane w Europie

Coolpad wypuscił do sprzedaży dwa nowe telefony w Europie, mowa tu o Porto S oraz Torino S.

Obrazek

Coolpad Porto S1 to telefon budżetowy to też parametry jego nie robią wrażenia, posiada 5-calowy ekran o rozdzielczości 720p IPS, sercem jego jest procesor cztero-rdzeniowy MT6735P wsparty 1GB pamięci RAM oraz 8GB pamięci ROM, z przodu wyposażono go w kamerę 2MP z tyłu natomiast znajdziemy 8MP, zasilany jest baterią 18000mAh (no cóż, jak już mówiłem specyfikacja daleka ...
Czytaj więcej : Coolpad’s Porto S i Torino S będą sprzedawane w Europie | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Mobilna bankowość elektroniczna

Chciałbym poruszyć temat bezpieczeństwa mobilnej bankowości elektronicznej w chińskich telefonach. Naturalnie większe zainteresowanie wzbudzają problemy.
Czy korzystacie za pomocą chińskich smartfonów z usług bankowych, robicie przelewy (a jeśli tak to za pomocą aplikacji banków czy też przy użyciu przeglądarki) i czy spotkaliście się z jakimiś przykrymi niespodziankami w związku z tym?

Założyłem nowy temat, ponieważ nie znalazłem takiego wątku, wybaczcie niedoświadczonemu użytkownikowi forum jeśli taki już istnieje :)
Czytaj więcej : Mobilna bankowość elektroniczna | Wyświetlone : 2185 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Wymuszenie korzystania z LTE

Witam,
Czy jest jakiś sposób na to żeby wymusić działanie telefonu tylko w trybie LTE? Mam na myśli to, żeby przy braku zasięgu nie przechodził automatycznie na 3G. Uprzedzam pytania, jest mi potrzebne to dlatego, że mam pakiet LTE bez limitu i udostępniam sobie internet na komputerze, zasięg potrafi niespodziewanie spaść do 3G i mam wtedy mały problem.
Czytaj więcej : Wymuszenie korzystania z LTE | Wyświetlone : 2092 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pytania, problemy

Oukitel A8 pilot Bluetooth do wybranych telefonów

Oukitel postanowił wymyśleć coś nowego do swoich telefonów, chociaż nie jest to może jakieś innowacyjne podejście do sprawy ponieważ już inne marki wychodziły z takimi pomysłami.

Obrazek
Oukitel A8 to pilot Bluetooth dzieki któremu będzie można zdalnie sterować niektórymi funkcjami telefonów Oukitel K10000, K6000 oraz K4000, co do samych funkcji to nie ma tu za wiele do opisywania, pilot będzie mógł obsługiwać zdalnie aparat, odtwarzanie muzyki oraz alarm powiadamiający o oddaleniu się od telefonów powyżej ...
Czytaj więcej : Oukitel A8 pilot Bluetooth do wybranych telefonów | Wyświetlone : 1440 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Darmowe Startery

Ostatnio po udanej akcji Virgin Mobile z rozdawaniem starterów z podobną akcją wystartowały takie sieci jak:

PLAY - http://www.darmowy-starter.pl/

T-MOBILE - http://www.t-mobile.pl/pl/oferta_specja ... rz-starter

LAJT MOBILE - http://www.darmowystarter.pl/

Startery przychodzą, dzisiaj odebrałem 3 z PLAY i 3 z T-Mobile, a wczoraj 2 z LAJT Mobile.

Bierzcie i jedzcie z tego wszyscy :>

EDIT.
Do Lajt Mobile trzeba ...
Czytaj więcej : Darmowe Startery | Wyświetlone : 14582 | Odpowiedzi : 75 | Dział : HydePark

Meizu MX6 z Helio X20

Meizu planuje wydać kolejny smartfon, na razie nazwany M681Q. Chińskie media twierdzą że będzie to Meizu MX6
Obrazek

W ubiegłym roku firma wydała aż 5 modeli: Meizu M2, M2 Note, metal, MX5 i Pro 5 , to całkiem sporo jak na Meizu , który kiedyś wypuszczał jednego flagowca rocznie.

Następca Meizu MX5 ma być wyposażony w 10 rdzeniowy chipset Mediatek Helio X20, ekran Full HD (1920 x1080) i 3GB pamięci RAM. Telefon ma pracować pod ...
Czytaj więcej : Meizu MX6 z Helio X20 | Wyświetlone : 2083 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165067 • Liczba wątków: 5379 • Liczba użytkowników: 39584