Teraz jest 5 maja 2025, o 21:02

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Xiaomi Mi6C zauważony w benchmarku

Po udanej premierze Xiaomi Mi6 firma przygotowuje już tańszą wersję telefonu. W benchmarku GFXBench zauważono telefon o kodowej nazwie „Xiaomi Jason” czyli Xiaomi Mi6C
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi6C
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6C zauważony w benchmarku | Wyświetlone : 1531 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Leagoo M5 Edge w sprzedaży już w czerwcu

Leagoo zapowiedziała niedawno M5 Edge, który ma posiadać ekran o powierzchni 80% w stosunku do całego miejsca na froncie. Dziś, aby przypomnieć o swoim nowym urządzeniu firma udostępniła kilka zdjęć tego modelu.

Obrazek
Na Twitterze pojawiło się kilka zdjęć, nie robią wielkiego wrażenia, jednak dobrze wiedzieć jak będzie wyglądał nowy model Leagoo. Niestety wrażenia nie robi również sama specyfikacja, telefon ma posiadać 5-calowy wyświetlacz HD.

Pod maską pracował będzie procesor MT6737 wsparty 2GB pamięci RAM ...
Czytaj więcej : Leagoo M5 Edge w sprzedaży już w czerwcu | Wyświetlone : 1755 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Asus Zenfone 3 Zoom

Czy ktoś wie kiedy się pojawi w sprzedaży?
Czytaj więcej : Asus Zenfone 3 Zoom | Wyświetlone : 4263 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusja o telefonach ASUS

Ulefone Gemini Pro od 31 maja w sprzedaży

Ulefone wydał swój nowy flagowy telefon, Ulefone Gemini Pro. Nowy smartfon posiada podwójną kamerę z tyłu , metalową obudowę i wydajny procesor.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Ulefone Gemini Pro
Czytaj więcej : Ulefone Gemini Pro od 31 maja w sprzedaży | Wyświetlone : 1646 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

1 czerwca zadebiutuje Niubia Z17 oraz nowy telefon ZTE

ZTE Nubia Z17 ma zostać zaprezentowany 1 czerwca, ale tego dnia prawdopodobnie zobaczymy jeszcze jeden telefon, z minimalnymi ramkami wokół wyświetlacza.
Obrazek

Czytaj dalej.
Nowy telefon Nubia
Czytaj więcej : 1 czerwca zadebiutuje Niubia Z17 oraz nowy telefon ZTE | Wyświetlone : 1696 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Nowości

Smartwatch NO.1 G9 z modułem GPS i ochroną IP67

NO.1 Prezentuje swój najnowszy smartwatch NO.1 G9 który wyposażony będzie w nowy procesor Mediatek 2503
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej.
Smartwatch No.1 G9
Czytaj więcej : Smartwatch NO.1 G9 z modułem GPS i ochroną IP67 | Wyświetlone : 1513 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Wymiana wyświetlacza Xiaomi Redmi Note 4X

Witam,
Zamierzam kupić wyświetlacz z Ali: https://goo.gl/0GCQUt czy będzie on nadawał się do Xiaomi Note 4X - niby oryginalny :)

Z góry dziękuje za wszelkie opinie,

Edit: W ostateczności rozkleję go i porównam z wyświetlaczem z Ali ;)
Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Wymiana wyświetlacza Xiaomi Redmi Note 4X | Wyświetlone : 3817 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

problem z wysyłaniem smsów poprzez aplikacje z poziomu PC

Witam

Mój Oukitel K6000 PRO nie wysyła smsów za pośrednictwem aplikacji instalowanych w laptopie. Oba urządzenia są sparowane. Próbowałem najpierw aplikacji MightyText, która działała generalnie bez problemu i wyświetlała kolejne komunikaty na ekranie PC (np. o przychodzących smsach). Niestety przy próbach wysłania smsów wyskakują błędy. Potem zainstalowałem Airdroid. Sytuacja wygląda podobnie. Działa nawet AirMirror, ale niestety nie działa wysyłanie smsów z komunikatora w Airdroidzie zainstalowanym na PC. :-( ...
Czytaj więcej : problem z wysyłaniem smsów poprzez aplikacje z poziomu PC | Wyświetlone : 1578 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

OPPO R11 Specyfikacja wskazuje na bardzo dobre aparaty

Ostatnio mogliśmy zobaczyć zdjęcia z chińskich miast, gdzie z rozmachem reklamowany jest telefon Oppo R11 i R11 Plus. W TENAA opublikowano szczegółową specyfikację telefonu.
Obrazek

Czytaj dalej
OPPO R11 Specyfikacja
Czytaj więcej : OPPO R11 Specyfikacja wskazuje na bardzo dobre aparaty | Wyświetlone : 1456 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi6 Ceramic trafił do sprzedaży

Od premiery Xiaomi Mi6 minęło już kilka tygodni, ale dopiero dziś do sprzedaży trafi najbogatsza ceramiczna edycja Xiaomi MI6.
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi6 Ceramic
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 Ceramic trafił do sprzedaży | Wyświetlone : 1717 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571