http://gadzet.telchina.pl/3-urodziny-ge ... -promocje/
Jak już wspomniałem sklep dla czytelników forum przygotował kilka prezentów, w tym:
1. Smartfon Xiaomi Redmi 4
2. Klawiatura mechaniczna Motospeed CK 104
3. Xiaomi Mi ...
Teraz jest 11 lip 2026, o 17:46
Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów
Jak już wspomniałem sklep dla czytelników forum przygotował kilka prezentów, w tym:
1. Smartfon Xiaomi Redmi 4
2. Klawiatura mechaniczna Motospeed CK 104
3. Xiaomi Mi ...

Oppo planuje wydać dwa smartfony dla fanów selfie z podwójną kamerą z przodu, mowa o Oppo F3 i F3 Plus.
Telefony jeszcze nie trafiły do sprzedaży, ale są już reklamowane w witrynach sklepowych.
Jak wynika z reklam, główną cechą telefonów są podwójne aparaty z przodu.
Można się spodziewać, że główną funkcja Dual Camera będzie ...

Podczas targów MWC 2017 w Barcelonie Mediatek zaprezentował swój najnowszy procesor Helio X30, a niedługo później firma Vernee zaprezentowała Apollo 2. Telefon z procesorem Helio X30
Mediatek chwalił się możliwościami dziesięciordzeniowego procesora Helio X30, który zaoferuje takie funkcje jak obsługę Google Daydream VR, ...

Antutu, jeden z najpopularniejszych benchmarków opublikował ranking TOP 10 najwydajniejszych telefonów Luty 2017r[i
Pierwszy raz w rankingu TOP 10 najwydajniejszych telefonów z systemem Android znalazły się włącznie chińskie marki. Najwydajniejszym urządzeniem jest telefon OnePlus T3, na drugiej pozycja znalazła sie LeEco PRO 3, wśród popularnych w Polsce marek najlepiej wypadły telefony ZUK Edge, OnePlus 3, ...
Liczba postów: 152420 • Liczba wątków: 4641 • Liczba użytkowników: 39615