Teraz jest 9 sie 2025, o 22:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Zablokowanie telefonu

Pobrałem dzisiaj CM Locker na moją Nubię z7 max aby zablokować kilka aplikacji. Niestety ten badziew zamiast wybranych aplikacji zablokował mi cały telefon. Zachowuje się jak blokada ekranu. Hasło, które ustawiłem na wybrane aplikacje NIE DZIAŁA - choć jestem w 200% przekonany, że to właśnie to hasło, gdyż między wybraniem hasła a próbą jego wklepania minęło może 30sec. Próbowałem też wpisać hasło (hasło to gest), które miałem ustawione na fabrycznej blokadzie ekranu i też nie ...
Czytaj więcej : Zablokowanie telefonu | Wyświetlone : 2251 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Najdroższe Chińskie marki 2016r. TOP 30

TOP30 najlepiej wycenianych chińskich marek w 2016 roku. W zestawieniu królują marki produkujące elektronikę użytkową, są też sklepy i linie lotnicze. Jednak pozycje niektórych firmo mogą was zaskoczyć.
http://gadzet.telchina.pl/top-30-najdro ... -w-2016-r/
Jesteście ciekawi które chińskie marki są najwyżej wyceniane? Znamy już ranking TOP30 najdroższych chińskich marek.
Obrazek

Z raportu pod nazwą "BrandZ Top 30 Chinese Global Brand Builders", stworzonego przez holding reklamowy WPP i jego firmę badawczą Kantar Millward ...
Czytaj więcej : Najdroższe Chińskie marki 2016r. TOP 30 | Wyświetlone : 2242 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

NO.1 D7 z długim czasem pracy na baterii.

Smartwath NO.1 D7 wydłuży dwukrotnie czas działania na jednym ładowaniu za sprawą baterii 500mAh.
Obrazek
NO.1 D7 szczyci się duża baterią o pojemności 500mAh, ponadto na wyposażeniu znalazł się procesor mtk6572, 1GB pamięci ROM i 8GB pamięci do zainstalowania naszych aplikacji. moduł Bluetooth 4.0 pozwoli się połączyć z większością współczesnych smartfonów. Smartwatch NO.1 D7 posiadał będzie 1,3-calowy ekran oraz skórzany pasek.
Smartwath NO.1 D7 obsługuje łączność WCDMA 3G oraz WiFi, dzięki czemu nie będziemy mieli ...
Czytaj więcej : NO.1 D7 z długim czasem pracy na baterii. | Wyświetlone : 2038 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Panel przedni do telefonu, tabletu.

Czy ktoś może mi wyjaśnić, jaki sens ma sprzedawanie paneli przednich do telefonów i tabletów? Wygląda to jak digitizer/touch panel, tylko bez wyprowadzonego podłączenia. Jako ochrona raczej się nie sprawdzi, bo za grube i niema kleju. Więc co? Przekręt?

Wysłane z mojego ZUK Z1 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Panel przedni do telefonu, tabletu. | Wyświetlone : 2565 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Move It, inteligentny zestwa Fitness

Xiaomi prezentuje inteligentny zestaw do ćwiczeń Move It.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-move-i ... w-cwiczen/
Xiaomi umacnia swoją pozycje na rynku fitness wprowadzając do oferty kolejne inteligentne gadżety.
Obrazek
Dla większości z nas firma Xiaomi kojarzy się z telefonami, a tymczasem firma produkuje takie gadżety jak inteligentne lampy ,powerbanki, listwy zasilające, drony, kuchenki do gotowania ryżu, materace a nawet ubrania.

Bardzo dobrze firma radzi sobie w segmencie produktów fitness, gdzie prym wiedzie opaska ...
Czytaj więcej : Xiaomi Move It, inteligentny zestwa Fitness | Wyświetlone : 8150 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Android 7 dla posiadaczy Umi Super i UMI Max już dostępny

Android 7 dostępny dla telefonów UMI Super i UMI MAX
http://gadzet.telchina.pl/android-7-dos ... r-umi-max/
Właścicielem telefonów UmiSuper i UMI Max, mogą instalować Androida 7.0 Nougat
Obrazek
Jeśli masz telefon Umi Super lub Max to możesz oczekiwać w najbliższym czasie powiadomienia o aktualizacji systemu do Androida 7.0 Nougat . Jeżeli jednak nie masz zamierzasz oczekiwać, to możesz już pobrać aktualizację i dokonał aktualizacji samodzielnie..
Android 7.0 w przynosi kilka zmian, w ...
Czytaj więcej : Android 7 dla posiadaczy Umi Super i UMI Max już dostępny | Wyświetlone : 1951 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

LeEco X850 Dual Camera 13MP, Snapdragon 821

LeEco X850 z podwójną kamerą 13MP i dobrą baterią 4000mAh już w kwietniu. Telefon będzie posiadał 5.7 calowy wyświetlacz QHD, Snapdragon 821 , 4/6GB RAM i 32 / 64/128 GB pamięci wewnętrznej.
http://gadzet.telchina.pl/leeco-x850z-p ... ekran-qhd/
Po przestoju firma LeEco ponownie wznowiła prace nad nowymi telefonami, jedną z nowości w najbliższym czasie będzie LeEco X850
Obrazek

Plotki mówią , że telefon LeEco X850 będzie miał premierę już 11 kwietnia i ...
Czytaj więcej : LeEco X850 Dual Camera 13MP, Snapdragon 821 | Wyświetlone : 2025 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Maze Blade z atrakcyjnym designem i fajną specyfikacją-ponoć

Firma Maze niedawno zapowiedziała prace nad 6-calowym bezramkowym smartfonem. Jednak aby podgrzać atmosferę, firma ujawniła informacje również o kończących się pracach nad modelem Maze Blade.

Obrazek
Dostępny render nie zdradza za wiele, jednak w ogólnym zarysie telefon ma bardzo przyjemny design. Maze w jak do te pory bardzo lakonicznych informacjach prasowych, ujawniła między innymi, iż Blade ma posiadać dodatkowy przycisk. Służyć ma on do uruchamiania najczęściej używanych aplikacji w telefonie, co w sumie brzmi ciekawie. ...
Czytaj więcej : Maze Blade z atrakcyjnym designem i fajną specyfikacją-ponoć | Wyświetlone : 7704 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Redmi Pro 2 zadebiutuje w Marcu

Xiaomi Redmi pro 2 zadebiutuje w marcu, Podwójna kamera i procesor Mediatek ?
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi- ... uje-marcu/
Nadchodzi Xiaomi Redmi Pro 2, z przecieków możemy się dowiedzieć jaką będzie posiadał specyfikację.
Obrazek
Najwięcej niewiadomych dotyczy podwójnego tylnego aparatu. Część przecieków wskazywała , że będzie to pojedyncza kamera. Jednak z najnowszych przecieków dowiadujemy się, że Xiaomi Redmi Pro 2 będzie posiadał podwójny aparat na plecach, wyposażony w dwa czujniki 12MPixeli !Kolejną ...
Czytaj więcej : Redmi Pro 2 zadebiutuje w Marcu | Wyświetlone : 4719 | Odpowiedzi : 25 | Dział : Nowości

ZTE ukarane grzywną w wysokości 892 mln dolarów

ZTE Corporation , jeden z największych na świecie producentów smartfonów został oskarżony o złamanie embarga handlowego nałożonego przez Stany Zjednoczone na Koreę Północną i Iran i ukarany grzywną w wysokości ponad 892 milionów dolarów .
Obrazek
Nałożona kara jest największa W historii sankcji USA i jest wynikiem łamania przez ZTE embarga handlowego Stanów Zjednoczonych przeciwko Iranowi i Korei Północnej. Werdykt został ogłoszony po tym jak ZTE przyznał się do zarzutu po pięcioletnim dochodzeniu.

ZTE Corporation ...
Czytaj więcej : ZTE ukarane grzywną w wysokości 892 mln dolarów | Wyświetlone : 2258 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580