Teraz jest 7 sie 2025, o 06:48

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Nowości o OUKITEL po MWC 2017

MWC 2017 już za nami i wiadomo co nieco, o tym, co OUKITEL zaproponuje nam w najbliższym czasie. Firma ta na swoich stoiskach prezentowała modele OUKITEL K10000 Pro, K6000 Plus oraz U20 Plus jet black.

Obrazek
Według informacji podawanych, podawanych przez OUKITEL, model K10000 Pro będzie jednym z czołowych urządzeń tej firmy w pierwszej połowie tego roku. W modelu tym udoskonalono kilka ważnych pozycji w specyfikacji, między innymi baterię, której pojemność wynosić będzie 10100mAh, dodatkowo ...
Czytaj więcej : Nowości o OUKITEL po MWC 2017 | Wyświetlone : 1984 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Ranking Antutu Luty 2017 zdominowany przez chińskie marki

Antutu TOP 10 Luty 2017 Ranking zdominowany przez chińskie marki.
http://gadzet.telchina.pl/antutu-top-10 ... kie-marki/
Antutu, jeden z najpopularniejszych benchmarków opublikował ranking TOP 10 najwydajniejszych telefonów Luty 2017r[i
Obrazek

Pierwszy raz w rankingu TOP 10 najwydajniejszych telefonów z systemem Android znalazły się włącznie chińskie marki. Najwydajniejszym urządzeniem jest telefon OnePlus T3, na drugiej pozycja znalazła sie LeEco PRO 3, wśród popularnych w Polsce marek najlepiej wypadły telefony ZUK Edge, OnePlus 3, ...
Czytaj więcej : Ranking Antutu Luty 2017 zdominowany przez chińskie marki | Wyświetlone : 2131 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OnePlus 3

System: Android N
OnePlus 3 - (OxygenOS ^ LineageOS), Kolory domyślne!!! (nie pisać że niejasne bak barw itp)
U góry LineageOS 14.1 (2017-03-02), u dołu Oxygen OS 4.0.3 (2017-02-13)
https://www.youtube.com/watch?v=ksi4JpJQVgA
Oxygen OS 4.0.3 chyba 100% PL nie napotkałem nic jeszcze w ENG
LineageOS 14.1 chyba z 70-80% PL sporo w ENG Do dodatkowa zawiesza się sam od siebie.
Czytaj więcej : OnePlus 3 | Wyświetlone : 5862 | Odpowiedzi : 6 | Dział : OPPO, OnePlus

360 N5 z 6GB RAM oraz Snapdragon 653 w dobrej cenie?

360 Mobile znana jest z urządzeń o świetnych parametrach, chociaż dość zawyżonych cenach. Nowy 360 N5 robi wrażenie swoimi parametrami jak na telefon na z wyższej średniej półki.

Obrazek
360 N5 jest następcą modelu 360 N4, który pomimo świetnych parametrów, nie cieszył się dobrą sprzedażą, a to głównie z powodu ceny, która była bardzo zaporowa. Najnowszy model wyposażono w procesor Snapdragon 653, wsparty 6GB pamięci RAM oraz 32GB lub 64GB pamięci ROM.

Z przodu zamontowano ...
Czytaj więcej : 360 N5 z 6GB RAM oraz Snapdragon 653 w dobrej cenie? | Wyświetlone : 2253 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Pierwsze chwile z Xiaomi Redmi Note 4X

Xiaomi Redmi Note 4X Pierwsze wrażenia, opinia po pierwszych godzinach z telefonem,

http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-redmi- ... ze-chwile/
Dziś podzielę się z Wami pierwszymi wrażeniami na temat Xiaomi Redmi Note 4X
Seria Redmi Note 4 się nieźle rozrosła i doczekała się kilku odmian.
Obrazek

Na początek suche liczby
SPECYFIKACJA
5,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 1080 x 1920 pikseli (401 ppi) i jasności 450 nitów
8-rdzeniowy procesor Qualcomm Snapdragon 625 z GPU Adreno 506 ...
Czytaj więcej : Pierwsze chwile z Xiaomi Redmi Note 4X | Wyświetlone : 1616 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX 2 Skaner palca na ekranie

Xiaomi Mi MIX 2 zadebiutuje w tym roku z wieloma innowacyjnymi rozwiązaniami, prawdopodobnie zobaczymy skaner odcisków palca ukryty pod ekranem.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-mix ... a-ekranie/
W tym roku firma Xiaomi wyda kolejną generację telefonu Mi Mix , i tak jak w poprzedniku, tak i tu zobaczymy innowacyjne rozwiązania. Jednym z nich będzie skaner odcisków palca na ekranie telefonu.
Obrazek
Niedawno chińska firma Goodix podczas targów MWC 2017 w Barcelonie zaprezentowała nową ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 Skaner palca na ekranie | Wyświetlone : 1478 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Prawo pracy, darmowa porada

Zostałem niesłusznie oskarżony za niedopełnienie obowiązków w pracy które według regulaminów zakładowych nie należą do moich obowiązków i tym samym zostałem pozbawiony premii. Niby nic takiego, ale chłopca ze mnie robić nie będę i dla zasady chce się odwołać bo mam na to 7 dni. Mam dowody na swoją niewinnosc ale muszę napisać sensowne odwołanie. Gdzie uzyskać taką pomoc,a może ktoś z was?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Prawo pracy, darmowa porada | Wyświetlone : 2829 | Odpowiedzi : 8 | Dział : HydePark

LeEco zwolni 85% załogi w Indiach

LeEco redukuje zatrudnienie w Indiach o 85%. Firma ma nadal kłopoty finansowe.
http://gadzet.telchina.pl/leeco-redukuje-zatrudnienie/
LeEco w 2016 roku wszedł na ogromny rynek indyjski a końcem roku także na prestiżowy rynek w USA. Firma rozwijała się w zawrotnym tempie, krzyżując ambitne plany Xiaomi.
Obrazek

Jednak firma przy okazji projektu autonomicznych samochodów elektrycznych popadła w kłopoty finansowe, kilka miesięcy temu zdołała zebrać fundusze które poprawiły sytuację, ale wszystko wskazuje że to nie ...
Czytaj więcej : LeEco zwolni 85% załogi w Indiach | Wyświetlone : 1646 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Potrzebuje pomocy pilnej w zmianie ROM-u w Nomu s10

Kilka dni temu wszedłem na stronę z tzw nowościami filmowymi przy okazji zainstalował się jakiś wirus. Pojawił się sygnał dźwiękowy z głośników i komunikat na wyświetlaczu. Zresetowałem telefon i po wczytaniu się systemu pojawił się komunikat o wpisaniu odpowiedniego PIN-a do karty.
Reset ustawień z podstawy komórki nic nie dał. Wymazała się cała pamięć i niby system powinien wrócić do podstawy ale ... problem z pinem pozostał.
Zainstalowałem 3 różne antywirusy
360 security - nie ...
Czytaj więcej : Potrzebuje pomocy pilnej w zmianie ROM-u w Nomu s10 | Wyświetlone : 4723 | Odpowiedzi : 20 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Nadchodzi OUKITEL U16 z 6-calowym ekranem

OUKITEL pisał kilkukrotnie na swoim FB o kilku ciekawych nowościach, jakie mają się pojawić na MWC, jak widać, nie kłamał. Oto został zapowiedziany 6-calowy smartfon OUKITEL U16 Max.

Obrazek
U16 ma posiadać metalową obudowę, sercem telefonu ma być 8-rdzeniowy procesor MT6753, wsparty 3GB pamięci RAM oraz 32GB pamięci ROM. Jak wspomniałem, posiadał będzie 6-calowy wyświetlacz JDI o rozdzielczości 720p (trochę mało jak na mój gust).

Całość zasilana ma być baterią o pojemności 4000mAh z wsparciem ...
Czytaj więcej : Nadchodzi OUKITEL U16 z 6-calowym ekranem | Wyświetlone : 2197 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164959 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579