Teraz jest 9 sie 2025, o 22:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Redmi 4X 3/32

Przeglądam wątek Xiaomi już czas jakiś i po zakupie MI5 pół roku temu doszedłem do wniosku, że potrzebuje czegoś co będzie mieć system zbliżony (najlepiej taki sam) oraz co jest priorytetem mega mocną baterię.
Wybór padł na Redmi 4X również z powodu wymiarów (Note 4X jest zbyt duży)
Największe jednak moje zdziwienie pojawiło się gdy zacząłem szukać info, testów oraz porównań na YouTube.
W naszym ojczystym języku nic nie ma - mnogo po rosyjsku, sporo ...
Czytaj więcej : Redmi 4X 3/32 | Wyświetlone : 26775 | Odpowiedzi : 104 | Dział : Xiaomi

Xiaomi Mi Mix Lite ?

Xiaomi Mi Mix wzbudził ogromne zainteresowanie, jednak ten piękny telefon jest bardzo drogi przez co jest traktowany jako ciekawostka. Jednak firma planuje wydać Xiaomi Mi MIX Lite w niższej cenie.
Obrazek

Pierwsze plotki pojawiły się w chińskich mediach. Telefon ma być tani i napędzany ma być autorskim procesorem Xiaomi.

Czytaj dalej>> Xiaomi Mi MIX Lite
Czytaj więcej : Xiaomi Mi Mix Lite ? | Wyświetlone : 1495 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Nubia N2 z ogromną baterią 5000mAh

Już jakiś czas temu można było znaleźć w sieci niewielkie wycieki informacji dotyczące specyfikacji tego telefonu. Oczywiście wszystkie skupiały się przede wszystkim na baterii, która jest jednym z największych zalety tego modelu, a obecnie wiemy już prawie wszystko o Nubia N2.

Obrazek
Przy tak wielkie baterii o pojemności 5000mAh telefon ma zachować bardzo przyzwoitą grubość 7.9mm, co może nie robi pozytywne wrażenie. Co ważne N2 obsługuję technologię szybkiego ładowania (18W), przy tak pojemnej baterii jest ...
Czytaj więcej : Nubia N2 z ogromną baterią 5000mAh | Wyświetlone : 1471 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

ZTE Nubia M2 z podwójnym aparatem Sony 13MP

Nubia w bardzo przemyślany sposób pozwalała na pojawianie się pojedynczych informacji dotyczących nowemu modelu ZTE Nubia M2. Tu czasem zdjęcie przypadkiem wyciekło, tam jakiś mały szczegół dotyczący specyfikacji i w taki sposób udało się jej świetnie podtrzymać zainteresowanie tym modelem.

Obrazek
Telefony Nubia przede wszystkim są rozpoznawalne z powodu bardzo ładnego designu, nie inaczej jest z nowym modelem M2. Urządzenie posiadać będzie metalową obudowę, jak przystało na tej klas telefon, oczywiście na froncie znajdzie się ...
Czytaj więcej : ZTE Nubia M2 z podwójnym aparatem Sony 13MP | Wyświetlone : 56966 | Odpowiedzi : 418 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi6 i Mi6 Plus, specyfikacja, ceny, zdjęcia ujawnione

Specyfikacja i ceny Xiaomi Mi 6 oraz Xiaomi Mi 6 Plus ujawnione. Opublikowano też zdjęcia telefonu.
http://gadzet.telchina.pl/xiaomi-mi-6-x ... cyfikacja/
Obrazek
W sieci pojawił się kolejny przeciek specyfikacji Xiaomi Mi 6, tym razem są też zdjęcia urządzenia oraz ceny.
Obrazek

W serwisie Slashleaks opublikowano pełną specyfikację techniczną smartfona Xiaomi Mi 6 oraz Xiaomi Mi 6 Plus. Potwierdziły się w większości wcześniejsze przecieki, telefon będzie napędzany procesorem Snapdragon 835, którego pierwsze ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi6 i Mi6 Plus, specyfikacja, ceny, zdjęcia ujawnione | Wyświetlone : 2025 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Hafury Umax 6 cali i android 7 za 80 dolarów

Hafury Umax 6 cali, bateria 4500mAh i android 7 za 80 dolarów! Chińskie marki produkują coraz tańsze telefony.
http://gadzet.telchina.pl/hafury-umax-6 ... roid-7-80/
Nowy chiński producent telefonów wypuścił swój pierwszy telefon z 6 calowym wyświetlaczem który wyceniony został na 80$
Obrazek
Hafury Umax jest wyposażony w duży 6,0-calowy wyświetlacz HD pod który kryje się procesor MediaTek MT6580, 2 GB pamięci RAM i 16 GB pamięci wewnętrznej (z możliwością rozszerzenia do 256 ...
Czytaj więcej : Hafury Umax 6 cali i android 7 za 80 dolarów | Wyświetlone : 2006 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Gretel A7 - pierwsze wideo prezentujące telefon

Gretel udostępnił wideo prezentujące kolejny model telefonu, czyli A7, schemat trochę przypomina inna znaną firmę z tego... mimo wszystko jest możliwość zobaczenia telefonu w całej okazałości.

Obrazek

Nie potwierdzono na chwilę obecną nic konkretnego odnośnie do samej specyfikacji telefonu. Wiadomo jedynie, iż telefon posiadał będzie ekran zabezpieczony szkłem Corning Gorilla Glass, co udowadnia sam test, jakiemu zostaje poddany telefon.

https://www.youtube.com/watch?v=QhYck9YtGTw

Oczywiście wiadomo, jak to jest z tymi testami wytrzymałości telefonów, tak więc na to trzeba ...
Czytaj więcej : Gretel A7 - pierwsze wideo prezentujące telefon | Wyświetlone : 3297 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

Panele fotowoltaiczne - dofinansowanie

Zastanawiam się nad montażem paneli fotowoltaicznych, ponieważ są obecnie dobre programy dofinansowanie sięgające nawet 70%
Mam zamiar skorzystać z usługi oferowanej przez stowarzyszenie błękitna atmosfera, lub podobnej. http://blekitnaatmosfera.pl/Fotowoltaika
Przy tak dużym dofinansowaniu inwestycja spłaci się błyskawiczni, mając dach ustawiony na południe , to w niespełna 5 lat (firma twierdzi że 3 lata)
Jednak w moim przypadku będzie to układ wschód-zachód , więc sprawność będzie o mniejsza.
Ale moje obawy ...
Czytaj więcej : Panele fotowoltaiczne - dofinansowanie | Wyświetlone : 23410 | Odpowiedzi : 44 | Dział : HydePark

Znamy cenę i specyfikację Nubia Z17 Mini

Nubia Z17 Mini cena i specyfikacja ujawnione. Jutro oficjalna premiera.
http://gadzet.telchina.pl/nubia-z17-min ... cyfikacja/
Już jutro ma zostać zaprezentowany nowy telefon Nubia . Sugeruje się, że będzie to Nubia Z17 mini, ale niewykluczone że zobaczymy też Nubie Z17.
Obrazek

W wielu przeciekach była mowa, że telefon będzie posiadał podwójną kamerę, jednak na zdjęciach reklamowych widać pojedynczy obiektyw kamery. Telefon będzie posiadał tez ogromna bateria 5000mAh
Obrazek

SPECYFIKACJA NUBIA Z17 MINI: ...
Czytaj więcej : Znamy cenę i specyfikację Nubia Z17 Mini | Wyświetlone : 2361 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Vernee Apollo X z systemem VOS

Przedsprzedaż modelu Apollo X ruszyła kilka dni temu, mimo to nie wiele było słychać o nim, Vernee bardzo dbała, aby poprzednie modele były dobrze rozpoznawalne. Jednak z jakiegoś powodu model Apollo X został potraktowany po macoszemu a szkoda, bo wydaje się bardzo interesującym smartfonem, przynajmniej na pierwszy rzut oka.

Obrazek
Jedną z największych ciekawostek dotyczących tego modelu jest system operacyjny, na jakim będzie działał Apollo X. VOS (Vernee Operating System) jest opartym o system Android, ...
Czytaj więcej : Vernee Apollo X z systemem VOS | Wyświetlone : 2665 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580