Teraz jest 5 maja 2025, o 16:17

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Elephonew S8 z 6 calowym ekranem 2K (bezramkowym) ?

Elephone S8 będzie posiadał 6 calowy wyświetlacz o rozdzielczości 2K i kilka innych atutów.

Obrazek
Obrazek
Czytaj dalej
Elephone S8 ekran 2K
Czytaj więcej : Elephonew S8 z 6 calowym ekranem 2K (bezramkowym) ? | Wyświetlone : 1933 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Bezramkowy Doogee MIX za darmo od sklepu Banggood.com

Miło mi poinformować, że sklep Banggood.com ufundował kolejna już nagrodę dla czytelników forum o chińskich telefonach Telchina.pl

Obrazek

Nagrodą jest piękny telefon Doogee MIX, specyfikacja w linku

1. Aby uczestniczyć w konkursie należy w komentarzu napisać, co sądzisz o sklepie Banggood, co byś chciał zmienić w sklepie, co w najbliższym czasie masz zamiar kupić lub co kupiłeś.

2. Swojej odpowiedzi należy nadać kolejny numer porządkowy, zaczynając od jedynki.

3. Wybrany zwycięzca będzie musiał odpowiedzieć na ...
Czytaj więcej : Bezramkowy Doogee MIX za darmo od sklepu Banggood.com | Wyświetlone : 27613 | Odpowiedzi : 108 | Dział : Konkursy

Maze Alpha- strzał w ciemno :-D

Siema

Ciekawość pognała mnie w stronę tego bezramkowca (zadecydowały świetne wrażenia z obcowania z Maze Blade), ktoś wie coś więcej na jego temat? Co prawda już kupiłem, ale zawsze fajnie się coś dowiedzieć. Zastanawiam mnie kto ma bardziej wiarygodne info nt. specyfikacji- Kimovil czy Devicespecifications, bo są mocno rozbieżne ;-).

T.
Czytaj więcej : Maze Alpha- strzał w ciemno :-D | Wyświetlone : 6253 | Odpowiedzi : 24 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Składane e inki przyszłością książek

Firma E Ink przedstawiła swój prototyp nowego wyświetlacza e-ink, który można składać.

Obrazek

Jak możecie sprawdzić na materiale wideo, nowy wyświetlacz faktycznie może składać się bez problemu, co pozwala go zaimplementować w wielu różnych wariacjach. Wyobraźcie sobie nareszcie elastyczne smart opaski, w zasadzie nie trzeba sobie wyobrażać, bo opaski tego typu są już produkowane. co również jest potwierdzone w materiale. Brzmi bardzo dobrze. Model prezentowany na początku posiada 10.2 calowy wyświetlacz.

Zapowiada się bardzo ciekawy ...
Czytaj więcej : Składane e inki przyszłością książek | Wyświetlone : 2232 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

iPhone 5 piosenka jako dzwonek

Hejjj, Mam pytanie , na które mimo szczegółowego opisu uzyskałam mase głupich odpowiedzi i przez to mam taki Meksyk w głowie, ze nawet nie wiecie ... mam Iphone'a 5 , iOS 6.0.1 i Zastanawia mnie, czy możliwe jest aby dźwiękiem przychodzących połączeń był utwór z biblioteki iTunes ? :confused: Zanim uzyskam odpowiedz chciałabym coś jeszcze dodać Nie piszcie mi proszę nic na temat Cydii , Jailbreak'a , etc. 8-) ...
Czytaj więcej : iPhone 5 piosenka jako dzwonek | Wyświetlone : 2128 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Redmi Pro 2 z bezramkowym wyświetlaczem.

Telefony z wyświetlaczami otoczonymi wąskimi ramkami cieszą się dużą popularnością, a to wszystko za sprawą flagowego Xiaomi Mi MIX. Obecnie nad podobnymi telefonami pracują nawet małe chińskie firmy jak Doogee, Bluboo i Elephone . Firma Xiaomi pracuje nad kolejnymi telefonami, mowa jest o Mi MIX 2 oraz Xiaomi Redmi Pro 2

Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Redmi PRO 2
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi Pro 2 z bezramkowym wyświetlaczem. | Wyświetlone : 6124 | Odpowiedzi : 46 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX 2 - nowa koncepcja. Zdjęcia

Nowe projekty koncepcyjne Xiaomi MI MIX 2 opublikowane w sieci.
Obrazek

Obrazek

Czytaj Dalej:

Xiaomi Mi MIX 2 projekt koncepcyjny
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX 2 - nowa koncepcja. Zdjęcia | Wyświetlone : 1999 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Bezramkowy BLUBOO S1 z procesorem Helio P25

Firma BLUBOO postanowiła zrobić swoją wersję Samsunga S8 i z tego powodu właśnie powstał model S1. Oczywiście główny ficzer telefonu to bezramkowy ekran, choć sama specyfikacja nie jest również najgorsza.

Obrazek

Sercem tego modelu będzie 8-rdzeniowy procesor Helio P25 z taktowaniem 2.5GHz oraz układem graficznym Mali-T880 MP2. Telefon dostępny będzie w dwóch wersjach, 4GB+64GB oraz 6GB+128GB, dodatkowo wspierał będzie karty microSD do 256GB. Optyka wygląda całkiem przyjemnie, z przodu znajdziemy aparat 8MP, natomiast na tylnej ...
Czytaj więcej : Bezramkowy BLUBOO S1 z procesorem Helio P25 | Wyświetlone : 6838 | Odpowiedzi : 19 | Dział : Nowości

Rozlaczanie treningu w Endomondo

Mam telefon meizu m2. Zainstalowałem jakiś czas temu nova launcher. Zauważyłem, że endomondo się automatycznie zatrzymuje po kilku minutach i zabija trening od zera jka uruchamiam program normalnie przez aktywny nova launcher, a jak wejdę normalnie w ekran główny systemu i tak jakby bezpośrednio odpale bez novy aplikacje to trening działa bez zarzutu. Jak to naprawić?

Wysłane z mojego m2 przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : Rozlaczanie treningu w Endomondo | Wyświetlone : 1641 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

4PDA

Jak pobrać ten plik?
https://4pda.ru/forum/index.php?showtop ... 60982146-1
Ktoś się orientuje? Próbowałem się zarejestrować ale zatrzymałem się na captchy pisanej cyrylicą.
Czytaj więcej : 4PDA | Wyświetlone : 1840 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571