Telefony Nubia przede wszystkim są rozpoznawalne z powodu bardzo ładnego designu, nie inaczej jest z nowym modelem M2. Urządzenie posiadać będzie metalową obudowę, jak przystało na tej klas telefon, oczywiście na froncie znajdzie się ...
Teraz jest 11 lip 2026, o 17:36
Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

W sieci pojawił się kolejny przeciek specyfikacji Xiaomi Mi 6, tym razem są też zdjęcia urządzenia oraz ceny.
W serwisie Slashleaks opublikowano pełną specyfikację techniczną smartfona Xiaomi Mi 6 oraz Xiaomi Mi 6 Plus. Potwierdziły się w większości wcześniejsze przecieki, telefon będzie napędzany procesorem Snapdragon 835, którego pierwsze ...
Nowy chiński producent telefonów wypuścił swój pierwszy telefon z 6 calowym wyświetlaczem który wyceniony został na 80$
Hafury Umax jest wyposażony w duży 6,0-calowy wyświetlacz HD pod który kryje się procesor MediaTek MT6580, 2 GB pamięci RAM i 16 GB pamięci wewnętrznej (z możliwością rozszerzenia do 256 ...

Już jutro ma zostać zaprezentowany nowy telefon Nubia . Sugeruje się, że będzie to Nubia Z17 mini, ale niewykluczone że zobaczymy też Nubie Z17.
W wielu przeciekach była mowa, że telefon będzie posiadał podwójną kamerę, jednak na zdjęciach reklamowych widać pojedynczy obiektyw kamery. Telefon będzie posiadał tez ogromna bateria 5000mAh
SPECYFIKACJA NUBIA Z17 MINI: ...

Jesteście ciekawi które chińskie marki są najwyżej wyceniane? Znamy już ranking TOP30 najdroższych chińskich marek.
Z raportu pod nazwą "BrandZ Top 30 Chinese Global Brand Builders", stworzonego przez holding reklamowy WPP i jego firmę badawczą Kantar Millward ...

Liczba postów: 152420 • Liczba wątków: 4641 • Liczba użytkowników: 39615