Teraz jest 4 maja 2025, o 15:52

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

LeEco Cool 1 zdalnie zablokowany

Sprawa wygląda tak, że ktoś mi zablokował zdalnie telefon. LeEco Cool 1 kupiony na joybuy, więc miał chiński system. Zainstalowałem TWRP i zrobiłem flash z romem z grossoshop. Przy instalacji wymagał aktywacji konta LeTv (czy jak to się tam nazywało). Konieczne było potwierdzenie smsem, ale nie obługiwał polskich numerów. Użyłem jakiejś strony odbierającej smsy z numerem ze Stanów. I oczywiście za cholerę nie pamiętam której. Dzisiaj pojawiły mi się dwa powiadomienia z dźwiękiem i potem ...
Czytaj więcej : LeEco Cool 1 zdalnie zablokowany | Wyświetlone : 1690 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pytania, problemy

xiaomi redmi 5A wiadomość od sprzedawcy

Witam,
11.11 zamówiłam telefon. Dziś dostałam wiadomość od sprzedawcy o treści:

We are contacting you regarding the Global ROM. We can flash the Global ROM now. But we found that it shows "Unlocked" when it just start to boot.It is not affect the normal use. Please check the attached picture. It means the bootloader is unlocked. We believe that it won't show "Unlocked" after upgrade to the new official Glogbal ROM when the new one ...
Czytaj więcej : xiaomi redmi 5A wiadomość od sprzedawcy | Wyświetlone : 3486 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi Mi7. Czego można się spodziewać po nowym flagowcu?

Pojawiły się pierwsze doniesienia na temat najnowszego flagowca Xiaomi MI 7. Prawdopodobnie cena najnowszego flagowca będzie wyższa niż obecnego Xiaomi Mi6.
Obrazek
Czytaj dalej
Xiaomi Mi7 domniemana specyfikacja i Cena
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7. Czego można się spodziewać po nowym flagowcu? | Wyświetlone : 1851 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Nowości

Czarny Piątek, darmowe upominki dla Was od Banggood.com

Banggood słynie z najlepszej obsługi klienta z pośród chińskich sklepów, nic dziwnego że cieszy się coraz większym zainteresowaniem.
Obrazek
Z okazji Czarnego Piątku sklep Banggood ufundował 5 upominków w postaci kabli USB które mogą się przydać każdemu z nas. Szczegóły promocji z okazji Czarnego piątku znajdują się Tu

1. Aby uczestniczyć w konkursie należy w komentarzu napisać jaki produkt ze sklepu cię zainteresował . Obowiązkowo dodać minimum jeden link do produktu ze sklepu.

2. Swojej ...
Czytaj więcej : Czarny Piątek, darmowe upominki dla Was od Banggood.com | Wyświetlone : 13427 | Odpowiedzi : 26 | Dział : Konkursy

Leagoo T5c z procesorem intela

Leagoo T5C będzie kolejnym, a zarazem najciekawszym telefonem z portfolio firma znana jest z produkcji wyjątkowo tanich telefonów.
Obrazek
Obrazek
Leagoo 5Tc trafi do sprzedaży 5 grudnia i jak można było się spodziewać, telefon będzie stosunkowo tani.Firma Leagoo wyceniła go na 129 dolarów ( 470 złotych). Pierwsze egzemplarze zostaną wysłane do klientów 5 grudnia. Już teraz można zamówić go w przedsprzedaży w sklepie Gearbest

Czytaj Dalej
Leagoo T5C
Czytaj więcej : Leagoo T5c z procesorem intela | Wyświetlone : 1620 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Gdzie to zgłosić?

Jakoś w sierpniu kupiłam telefon na aliexpress , ale musiał zostać odesłany z powrotem do sprzedawcy, bo nie posiadał certyfikatu CE . Został odesłany jakoś we wrześniu i do tej pory nie dostałam zwrotu pieniędzy, pomimo zapewnień sprzedawcy. Mam z nim stały kontakt, ale on uważa , że przesyłka ciągle do niego nie dotarła. Gdzie mogę zgłosić sprawę? Mam w ogóle jakieś szanse na odzyskanie pieniędzy?
Czytaj więcej : Gdzie to zgłosić? | Wyświetlone : 1868 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi YI4K vs YI4K+

Witam,

potrzebuje szybkiej porady, potrzebuje kamerki na backup, głownie będzie nagrywała w pomieszczeniach ale przy względnie dobrym świetle.
Wybór padł na YI4K lub YI4K+

głownie będzie nagrywać w 4K 25p lub 4K 50p

teraz główne pytanie, czy rzeczywiście 4K+ daje sobie lepiej radę przy wiekszym ISO niż 4K
warto dopłacać?
Czytaj więcej : Xiaomi YI4K vs YI4K+ | Wyświetlone : 9097 | Odpowiedzi : 17 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Pierwsze wideo z OUKITEL MIX 2 oraz wynikiem AnTuTu

OUKITEL udostępnił pierwsze solidne wideo z modelem OUKITEL MIX 2, telefon prezentuje się bardzo ładnie. Zaprezentowany został również wynik AnTuTu.

Obrazek

W samym materiale wideo można przyjrzeć się dokładniej samemu GUI telefonu oraz płynności pracy na nim. Jak wspomniałem wyżej, również został przedstawiony wynik AnTuTu 62858 punktów. Parametry telefonu nie robią ogromnego wrażenia, jednak nie można powiedzieć, że są „słabe”:

Ekran : 5.99-Cali (18:9) 1080x2160 FHD+
RAM/ROM : 6GB RAM /64GB ROM
Procesor : Helio ...
Czytaj więcej : Pierwsze wideo z OUKITEL MIX 2 oraz wynikiem AnTuTu | Wyświetlone : 1606 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bluboo s1 brak połączenia z siecią komórkową

Witam
Zakupiłem bluboo s1 i mam z nim problewm. Telefon widzi karty sim ale nie łączy się z siecią komórkową cały czas jest komunikat brak usług lub tylko połączenia alarmowe. W trybie ręcznym wyszukuje dostępne sieci komórkowe jednak przy próbie połączenia wyskakuje komunikat "Nie można teraz połączyć z siecią. Spróbuj póżniej". Sprawdzałem karty plusa, orange, t-mobile na każdej to samo. Dziwne jest to, że wyszukuje tylko sieci 4g. Po zmianie trybu pracy sieci na 3g ...
Czytaj więcej : Bluboo s1 brak połączenia z siecią komórkową | Wyświetlone : 2046 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oukitel K3

Od trzech tygodni jestem posiadaczem w/w modelu. Podzielę się swoim spostrzeżeniami. Telefon ogólnie ciekawy w moimi odczuciu lepszy od swojego wzorca tj. Sony Xperia XZ Premium, choć ma pewne wady. Trochę ciężki, co daje się odczuć przy dłuższym korzystaniu np. z netu., bateria 6000mA wytrzymuje mi do 2-ch dni, pewnie gdybym tylko telefonował to wytrzyma 4 dni, zdjęcia robi dość ładne, natomiast nagrywanie filmów to nieporozumienie brak płynności rejestracji klatek przy obiektach w ruchu, szybka ...
Czytaj więcej : Oukitel K3 | Wyświetlone : 2381 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Oukitel

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571