Witam, Mam problem który polega na tym ze wpłata niedotarła do przelewy24, płaciłem przelewem tradycyjnym, na poczcie pani mówi że wpłata doszła a więc zadzwoniłem do przelewy24 i dowiedziałem się że wpłata niedotarła, co mam w tej sytuacji zrobić, czy odzyskam pieniądze ? (zamawiałem juz ta metodą kilka przedmiotów, a i jeszcze dodam że przelew zrobiłem w piątek i w poniedziałek niedotarł, zwykle robiłem w czwartki i w piątek o 11:00 było potwierdzenie wpłaty na ...
W Banggood zapłacisz przelewem w złotówkach poprzez DotPay. Wielu z was nie posiada karty dolarowej i nie chce w internecie płacić karta debetową/kredytową. Dla takich osób sklep Banggood uruchomił możliwość płacenia poprzez systemy Dotpay Czytaj dalej Banggood z płatnością DotPay
Najwyraźniej marce tej nie wystarczył telefon z baterią o pojemności 10000mAh i tak właśnie powstał model K10.
Nowy model K10 otrzyma 6-calowy ekran FHD (2160x1080, 18:9) z zakrzywionym szkłem 2.5D. Potwierdzono również, że otrzyma skórzane wykończenie tylnej klapki. Nie ulega wątpliwości, iż będzie on co najmniej tak wielki, jak jego poprzednik.
Bateria o pojemności 11000mAh wspierać będzie szybkie ładowanie 5V/5A, dzięki czemu, naładujemy telefon w około 2.5 godziny. Nie podano jeszcze pełnej specyfikacji ...
UHANS od niedawna w ofercie posiada nowy model UHANS i8. Sama marka nie jest jakoś szczególnie znana, jednak udało jej się już wyprodukować kilka ciekawych modeli.
Telefon wygląda całkiem przyjemnie, choć nie jestem fanem przycisków nie fizycznych, to jednak design tego modelu jakoś przyciąga moją uwagę. Sercem telefonu będzie 8-rdzeniowy procesor MTK6750T z taktowaniem 1.5GHz (z układem graficznym Mali-T860 MP2). Wspierany będzie 4GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci ROM. Na froncie znajdziemy 5,7-calowy ekran ...
Nie wiem czy dobry dział- ale zaryzykuję. Chciałbym zmienić ROM w starym Samsungu S4 i9505 na coś z nowym andkiem. (7.1 zamiast 5.0_) Dlatego mam pytanie do użytkowników różnych systemów jak się sprawują. Najlepiej by było aby wypowiedział się ktoś kto robił taką operację na i9505 :) Zalezy mi głównie na baterii, ale rónież na tym aby system był dość szybki. Na tą chwilę wybrałem Lineage OS 14.1 - nie wiem czy słusznie. Chciałem go ...