Teraz jest 4 maja 2025, o 16:00

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Huawei Enjoy 7S Specyfikacja i Cena

Huawei Enjoy 7S to najnowsze dzieło Chińczyków które właśnie zostało zaprezentowane. Enjoy 7S jest telefonem średniej klasy z ekranem 18;9
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Huawei Enjoy 7S
Czytaj więcej : Huawei Enjoy 7S Specyfikacja i Cena | Wyświetlone : 1580 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Aliexpress wpłata przez przelewy24 nie doszła

Witam,
Mam problem który polega na tym ze wpłata niedotarła do przelewy24, płaciłem przelewem tradycyjnym, na poczcie pani mówi że wpłata doszła a więc zadzwoniłem do przelewy24 i dowiedziałem się że wpłata niedotarła, co mam w tej sytuacji zrobić, czy odzyskam pieniądze ? (zamawiałem juz ta metodą kilka przedmiotów, a i jeszcze dodam że przelew zrobiłem w piątek i w poniedziałek niedotarł, zwykle robiłem w czwartki i w piątek o 11:00 było potwierdzenie wpłaty na ...
Czytaj więcej : Aliexpress wpłata przez przelewy24 nie doszła | Wyświetlone : 2070 | Odpowiedzi : 3 | Dział : HydePark

Płatności DotPay dostępne w Banggood

W Banggood zapłacisz przelewem w złotówkach poprzez DotPay.
Obrazek
Wielu z was nie posiada karty dolarowej i nie chce w internecie płacić karta debetową/kredytową. Dla takich osób sklep Banggood uruchomił możliwość płacenia poprzez systemy Dotpay

Czytaj dalej
Banggood z płatnością DotPay
Czytaj więcej : Płatności DotPay dostępne w Banggood | Wyświetlone : 1608 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Jakie wybrać systemy płatności w sklepie?

Jakie wybrać systemy płatności w sklepie?
Czytaj więcej : Jakie wybrać systemy płatności w sklepie? | Wyświetlone : 1994 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

OUKITEL K10 z baterią 11000mAh

Najwyraźniej marce tej nie wystarczył telefon z baterią o pojemności 10000mAh i tak właśnie powstał model K10.

Obrazek

Nowy model K10 otrzyma 6-calowy ekran FHD (2160x1080, 18:9) z zakrzywionym szkłem 2.5D. Potwierdzono również, że otrzyma skórzane wykończenie tylnej klapki. Nie ulega wątpliwości, iż będzie on co najmniej tak wielki, jak jego poprzednik.

Kliknij, jeżeli film nie działa

Bateria o pojemności 11000mAh wspierać będzie szybkie ładowanie 5V/5A, dzięki czemu, naładujemy telefon w około 2.5 godziny. Nie podano jeszcze pełnej specyfikacji ...
Czytaj więcej : OUKITEL K10 z baterią 11000mAh | Wyświetlone : 2295 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Nowości

UHANS i8 z ekranem 5.7-cala

UHANS od niedawna w ofercie posiada nowy model UHANS i8. Sama marka nie jest jakoś szczególnie znana, jednak udało jej się już wyprodukować kilka ciekawych modeli.

Obrazek

Telefon wygląda całkiem przyjemnie, choć nie jestem fanem przycisków nie fizycznych, to jednak design tego modelu jakoś przyciąga moją uwagę. Sercem telefonu będzie 8-rdzeniowy procesor MTK6750T z taktowaniem 1.5GHz (z układem graficznym Mali-T860 MP2). Wspierany będzie 4GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci ROM. Na froncie znajdziemy 5,7-calowy ekran ...
Czytaj więcej : UHANS i8 z ekranem 5.7-cala | Wyświetlone : 1547 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

UHANS i8 4G - czy wart uwagi wg Was?

Zastanawiam się, gdzie jest haczyk, bo w tej cenie,ciężko coś lepszego znaleźć. Czy wg Was jest sens podążać tą drogą?

https://www.gearbest.com/cell-phones/pp_748514.html
Czytaj więcej : UHANS i8 4G - czy wart uwagi wg Was? | Wyświetlone : 3460 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Żarniki ksenonowe z aliexpress

Ktoś kupował żarniki D2S HID w chinach? Polecacie jakieś? Muszę wymienic bo juz jadna zaczyna świecić na rózowo.
Czytaj więcej : Żarniki ksenonowe z aliexpress | Wyświetlone : 1830 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

Nowy ROM na Samsungu S4 i9505- który?

Nie wiem czy dobry dział- ale zaryzykuję.
Chciałbym zmienić ROM w starym Samsungu S4 i9505 na coś z nowym andkiem. (7.1 zamiast 5.0_)
Dlatego mam pytanie do użytkowników różnych systemów jak się sprawują. Najlepiej by było aby wypowiedział się ktoś kto robił taką operację na i9505 :) Zalezy mi głównie na baterii, ale rónież na tym aby system był dość szybki.
Na tą chwilę wybrałem Lineage OS 14.1 - nie wiem czy słusznie.
Chciałem go ...
Czytaj więcej : Nowy ROM na Samsungu S4 i9505- który? | Wyświetlone : 2114 | Odpowiedzi : 1 | Dział : ROMy i Modyfikacje

Leagoo S9 na kolejnych renderach miczym Iphone X

Leagoo S9 ma posiadać wyświetlacz 18: 9 , a projekt do złudzenia przypomina iPhone X!
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Na razie nie ma żadnych innych informacji na temat Leagoo S9, ale będę na bieżąco informował w którym kierunku to się potoczy.

Czytaj Dalej
Leagoo S9
Czytaj więcej : Leagoo S9 na kolejnych renderach miczym Iphone X | Wyświetlone : 1736 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571