Teraz jest 4 maja 2025, o 08:58

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Sklepy z płatnościami Bitcoin

Cześć czy znacie jakieś sklepy niekoniecznie chińskie gdzie można płacić Bitcoinem albo innymi kryptowalutami. Głównie chodzi mi o elektronikę.
Czytaj więcej : Sklepy z płatnościami Bitcoin | Wyświetlone : 2110 | Odpowiedzi : 2 | Dział : HydePark

bateria jaka

Witajcie
Czy ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę baterii? Moja po 5 latach pracy zaczyna puchnąć i krócej trzyma więc poszukuję zamiennika.
Czytaj więcej : bateria jaka | Wyświetlone : 15339 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Lenovo A820

Redmi Note 4 vs Redmi 5 plus

Czytaj więcej : Redmi Note 4 vs Redmi 5 plus | Wyświetlone : 6688 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Porównania telefonów

Chuwi Hi9 dedykowany dla graczy

Chuwi jest jednym z najbardziej rozpoznawalnych chińskich producentów tabletów wśród czytelników forum telchina.pl Do sprzedaży trafił właśnie Chuwi Hi9 który dedykowany jest dla graczy.
Obrazek

Tablet w najbliższych dniach pojawi się w sklepie Banggood za 189.99$ czyli 680 złotych.

Czytaj dalej
Tablet Chuwi Hi9
Czytaj więcej : Chuwi Hi9 dedykowany dla graczy | Wyświetlone : 1941 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Nowości

Microsoft Launcher

Czy któryś z szacownych użytkowników forum testował laucher spod znaku okienka?
Dzisiaj w Windowsie 10 zobaczyłem w opcjach podłącz swój telefon z android i nie omieszkałem przetestować tej funkcji.
Po wejściu w link z smsa zainstalowałem laucher Microsoftu, który o dziwo zachował nawet układ ikon z mojego LeRee.
Ktoś się bawił już nim dłużej może się wypowiedzieć na jego temat ?
Czytaj więcej : Microsoft Launcher | Wyświetlone : 2054 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Przydatne Programy i Aplikacje

Honor 9 Lite z androidem 8 i 4 aparatami foto

Wczoraj w Chinach zaprezentowano telefon Honor 9 Lite (Honor 9 Youth Edition), jest to pierwszy model tego producenta z czterema aparatami.
Obrazek
https://s10.postimg.org/j6uue6q6x/Honor-9-_Lite-_Blue.jpg
Obrazek

Czytaj dalej
Honor 9 Lite
Czytaj więcej : Honor 9 Lite z androidem 8 i 4 aparatami foto | Wyświetlone : 2160 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Payments DotPay available Banggood

Wielu z was nie posiada karty dolarowej i nie chce w internecie płacić karta debetową/kredytową. Dla takich osób sklep Banggooduruchomił możliwość płacenia poprzez systemy Dotpay

Obrazek

System płatności Dotpay daje różne możliwości zapłacenia za zamówienie, jednak najpopularniejszy wśród kupujących w chińskich sklepach będzie zapewne przelew bankowy.

Przelewy internetowe można wykonać z następujących banków w Polsce:

– mTransfer,
– Płacę z Inteligo,
– MultiTransfer,
– Płacę z iPko,
– Przelew24 BZ WBK,
– Płacę z IKO, ...
Czytaj więcej : Payments DotPay available Banggood | Wyświetlone : 4019 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Banggood.com

Aliexpress w jaki sposób zwrócą mi pieniądze

Witam,
W jaki sposób Aliexpress zwróci mi pieniądze które wpłaciłem przez przelewy24 za pomocą poczty ?, nie chce anulować zamówienia na Aliexpress lecz sprzedawca mi napisał najpierw ,,low declare " , a chwilę potem ,,dear you can order 3psc/lot from germany warehouse" co to dokładnie oznaczy, i czy wyśle do mnie przesyłkę, jeśli nie to jak dostane wzrot pieniędzy ?
Czytaj więcej : Aliexpress w jaki sposób zwrócą mi pieniądze | Wyświetlone : 1889 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

Zwrot na aliexpress? Jakie mam prawa i możliwości

Witam,

Po 2-3latach kupowania z Chin, mam problem z zakupionym towarem.
Kupiłem baterie do kamerki sportowej Xiaomi YI4K+ i bateria przyszła w sumie bardzo szybko(postNL) jednak niestety nie moge jej naładować.
Próbowałem na rożnych kablach i ładowarkach i to samo. Oryginał ładuje się bez problemu.
Dioda podczas ładowania miga szybko co jest oznaką uszkodzenia styków lub baterii.

Co ciekawe kamera działała na tej zakupionej przeze mnie baterii dopóki się nie rozładowała.

Teraz najważniejsze, co robić? ...
Czytaj więcej : Zwrot na aliexpress? Jakie mam prawa i możliwości | Wyświetlone : 4022 | Odpowiedzi : 29 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

Najlepszy telefon do 320$ - ankieta.

Jako, iż nadszedł czas na zmianę telefonu, szukałem czegoś odpowiedniego dla siebie i mam kilku kandydatów, spośród których muszę teraz wybrać, liczę na waszą pomoc.
Czytaj więcej : Najlepszy telefon do 320$ - ankieta. | Wyświetlone : 3432 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Porównania telefonów

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571