Teraz jest 7 sie 2025, o 04:44

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gdzie to zgłosić?

Jakoś w sierpniu kupiłam telefon na aliexpress , ale musiał zostać odesłany z powrotem do sprzedawcy, bo nie posiadał certyfikatu CE . Został odesłany jakoś we wrześniu i do tej pory nie dostałam zwrotu pieniędzy, pomimo zapewnień sprzedawcy. Mam z nim stały kontakt, ale on uważa , że przesyłka ciągle do niego nie dotarła. Gdzie mogę zgłosić sprawę? Mam w ogóle jakieś szanse na odzyskanie pieniędzy?
Czytaj więcej : Gdzie to zgłosić? | Wyświetlone : 1942 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Xiaomi YI4K vs YI4K+

Witam,

potrzebuje szybkiej porady, potrzebuje kamerki na backup, głownie będzie nagrywała w pomieszczeniach ale przy względnie dobrym świetle.
Wybór padł na YI4K lub YI4K+

głownie będzie nagrywać w 4K 25p lub 4K 50p

teraz główne pytanie, czy rzeczywiście 4K+ daje sobie lepiej radę przy wiekszym ISO niż 4K
warto dopłacać?
Czytaj więcej : Xiaomi YI4K vs YI4K+ | Wyświetlone : 9362 | Odpowiedzi : 17 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Pierwsze wideo z OUKITEL MIX 2 oraz wynikiem AnTuTu

OUKITEL udostępnił pierwsze solidne wideo z modelem OUKITEL MIX 2, telefon prezentuje się bardzo ładnie. Zaprezentowany został również wynik AnTuTu.

Obrazek

W samym materiale wideo można przyjrzeć się dokładniej samemu GUI telefonu oraz płynności pracy na nim. Jak wspomniałem wyżej, również został przedstawiony wynik AnTuTu 62858 punktów. Parametry telefonu nie robią ogromnego wrażenia, jednak nie można powiedzieć, że są „słabe”:

Ekran : 5.99-Cali (18:9) 1080x2160 FHD+
RAM/ROM : 6GB RAM /64GB ROM
Procesor : Helio ...
Czytaj więcej : Pierwsze wideo z OUKITEL MIX 2 oraz wynikiem AnTuTu | Wyświetlone : 1658 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Bluboo s1 brak połączenia z siecią komórkową

Witam
Zakupiłem bluboo s1 i mam z nim problewm. Telefon widzi karty sim ale nie łączy się z siecią komórkową cały czas jest komunikat brak usług lub tylko połączenia alarmowe. W trybie ręcznym wyszukuje dostępne sieci komórkowe jednak przy próbie połączenia wyskakuje komunikat "Nie można teraz połączyć z siecią. Spróbuj póżniej". Sprawdzałem karty plusa, orange, t-mobile na każdej to samo. Dziwne jest to, że wyszukuje tylko sieci 4g. Po zmianie trybu pracy sieci na 3g ...
Czytaj więcej : Bluboo s1 brak połączenia z siecią komórkową | Wyświetlone : 2121 | Odpowiedzi : 7 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Oukitel K3

Od trzech tygodni jestem posiadaczem w/w modelu. Podzielę się swoim spostrzeżeniami. Telefon ogólnie ciekawy w moimi odczuciu lepszy od swojego wzorca tj. Sony Xperia XZ Premium, choć ma pewne wady. Trochę ciężki, co daje się odczuć przy dłuższym korzystaniu np. z netu., bateria 6000mA wytrzymuje mi do 2-ch dni, pewnie gdybym tylko telefonował to wytrzyma 4 dni, zdjęcia robi dość ładne, natomiast nagrywanie filmów to nieporozumienie brak płynności rejestracji klatek przy obiektach w ruchu, szybka ...
Czytaj więcej : Oukitel K3 | Wyświetlone : 2444 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Oukitel

Ulefone T1 Premium Edition w sprzedaży

Telefon Ulefone T1 Premium Edition posiada nietuzinkową obudowę, która przykuwa uwagę oraz niezłą specyfikację.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
T1 Premium Edition jest już dostępny w sklepach internetowych, w Banggood można go kupić za 269.99$. Dodatkowo dostaniemy prezenty warte 40$. Cena telefonu ma systematycznie rosnąc, przynajmniej w pierwszym okresie sprzedaży.

Czytaj dalej
Ulefone T1 Premium Edition
Czytaj więcej : Ulefone T1 Premium Edition w sprzedaży | Wyświetlone : 1619 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Kupiłem telefon i... dziwne wiadomości

Cześć, kupiłem telefon, niestety ma on jakiś problem i kontaktowałem się ze sprzedającym w sprawie problemów. W sumie to napisałem info o technicznej usterce telefonu.

Obrazek

Tam są dwie wiadomości które nie były przeze mnie wysłane. O co chodzi? Nie do końca to rozumiem...
Czytaj więcej : Kupiłem telefon i... dziwne wiadomości | Wyświetlone : 2030 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Kolejna rewolucja, telefony ze składanymi wyświetlaczami

Od dłuższego czasu widoczny jest trend wzrostu przekątnej wyświetlaczy. Pełnoekranowe wyświetlacze stały się w tym roku rzeczywistością, jednak w przyszłym roku czeka nas kolejna rewolucja. Składane telefony z dwoma ekranami trafią do sprzedaży.
Obrazek

Czytaj dalej
Telefony ze składanymi ekranami
Czytaj więcej : Kolejna rewolucja, telefony ze składanymi wyświetlaczami | Wyświetlone : 1862 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Nowości

Czarny Piątek 2017 Black Friday finał 24 listopada.

Dopiero co zakończyło się szaleństw zakupowe związane z Dniem Singla, a już szykuje się kolejny event, tym razem nazwany Czarny Piątek.
Obrazek

Jednym z bardziej lubianych sklepów za niskie ceny, doskonałą obsługę i wsparcie posprzedażowe jest sklep Banggood.com.

Już teraz można się zapoznać z atrakcjami przygotowanymi przez sklep Banggood.
Nie zabraknie bonusów dla nowych klientów , Gier i atrakcyjnych przecen dla wszystkich. Już teraz zaczynają się tematyczne wyprzedaże w poszczególne dni

Czytaj dalej
Czarny Piątek ...
Czytaj więcej : Czarny Piątek 2017 Black Friday finał 24 listopada. | Wyświetlone : 1794 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

Radio samochodowe czy warto ?

witam. czy warto kupić radio samochodowe w chinach ? takie z dużym wyświetlaczem, GPS,odtwarzacz filmów i muzyki i innymi bajerami. znacie jakieś sprawdzone marki ? chodzi mi np. o coś takiego :
https://www.gearbest.com/fm-transmitter ... 90783.html
Czytaj więcej : Radio samochodowe czy warto ? | Wyświetlone : 2460 | Odpowiedzi : 4 | Dział : HydePark

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164958 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39579