Teraz jest 3 maja 2025, o 03:22

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Przywrócenie apki po hard resecie

Panowie

Miałem fona z androidem 4.2 badz 4.3. (dosyc stary) , Zrobilem na nim hard reset po czym nie używałem go już wcale.
Czy jest jakaś możliwośc przywrócenia jednej aplikacji a dokładniej danych z nich ?

W aplikacji nie było rejestracji ani logowania i w tym jest problem. Nie pytam jak przywrócić zdjęcia i muzykę bo to jest stosunkowo proste
Czytaj więcej : Przywrócenie apki po hard resecie | Wyświetlone : 1623 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zyskuj z aplikacją mobilną Banggood

Zakupy w Chinach są już w Polsce bardzo popularne, ale nawet wśród forumowiczów z telchina.pl nie wszyscy używają aplikacji na telefony.
Ci którzy jeszcze nie korzystają z tego dobrodziejstwa powinni to szybko zmienić, ponieważ kupując za pomocą telefonu zyskujemy dodatkowe korzyści.
Obrazek

Dziś kilka słów o aplikacji Banggood. Aby ja pobrać wystarczy zeskanować kod QR wcześniej podając swój adres@
Już na dobry początek otrzymamy kupon dający 10% zniżki.
Ponadto użytkownicy aplikacji mogą liczyć na specjalne ...
Czytaj więcej : Zyskuj z aplikacją mobilną Banggood | Wyświetlone : 1781 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Xiaomi Mi MIX S2 z procesorem Snapdragon 845 od 27 marca

Po miesiącach plotek Xiaomi wreszcie potwierdził , a nawet ogłosił oficjalna datę premiery Xiaomi Mi Mix 2S. Nowy flagowiec który zastąpi popularnego Mi Mix 2 zadebiutuje już 27 marca. Firma potwierdziła też, że telefon będzie wyposażony w najnowszy flagowy procesor Snapdragon 845.
Obrazek

Czytaj dalej
Xiaomi Mi MIX 2S z pprocesorem Snapdragon 845
Czytaj więcej : Xiaomi Mi MIX S2 z procesorem Snapdragon 845 od 27 marca | Wyświetlone : 1557 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Wymiana LCD Ulefone Tiger

No więc pierwszy raz zabrałem się do wymiany digitizera w Ulefonie mojej teściowej, chciała szybko więc zamówiłem jej z alledrogo, przyszedł szybciutko stary zbity zszedł z oporem nowy założyłem poskładałem wszystko pięknie działa, ALE w jednym miejscu jakby mi coś trzeszczało więc myślę sobie nie no to przecież dla TEŚCIOWEJ musi być idealnie, i tak docisnąłem że pękł LCD :evil: radość moja była nieopisana !@#! tak więc ...
Czytaj więcej : Wymiana LCD Ulefone Tiger | Wyświetlone : 2956 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Etui dla Xiaomi Redmi Dux Ducis za 55 zł - jest sens?

Szukam dla kogoś etui do Xiaomi Redmi 5. Ten ktoś wynalazł sobie to
http://allegro.pl/etui-kabura-dux-ducis-xiaomi-redmi-note-5a-szklo-i6966307381.html
Miał ktoś z Was do czynienia z tym pokrowcem? Cena droższa od innych o +- 2 dyszki, pytanie czy odzwierciedla jakość? Może polecicie inny model?
Czytaj więcej : Etui dla Xiaomi Redmi Dux Ducis za 55 zł - jest sens? | Wyświetlone : 3739 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

długie wysyłanie wiadomości pw

Witam , dlaczego ciągle mam wiadomości w folderze do wysłania, które już dawno wysłałem? Tak wolno przechodzą wiadomości do użytkowników? kurcze to promocja przestanie być aktualna:)
Czytaj więcej : długie wysyłanie wiadomości pw | Wyświetlone : 4424 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Bluedio T4S lub podobne

Witam
Chce kupić słuchawki bezprzewodowe do komputera do słuchania audiobooków czasami muzyki muszą być na bluetooth wybrałem ten model tylko cena jest dość wysoka ma może ktoś jakiś kupon lub może polecić inne słuchawki podobnej jakości
https://pl.aliexpress.com/item/Bluedio- ... autifyAB=0
Czytaj więcej : Bluedio T4S lub podobne | Wyświetlone : 4018 | Odpowiedzi : 6 | Dział : TV Box, MiniPC, sprzęt audio I wideo

vkworld t2 plus

Witam, bardzo nachodzi mnie aby go kupić. Nie jest najtańszy ale chciałbym zaryzykować, bo uwielbiam takie nietypowe telefony.

Czy ktoś go już sobie zamówił? Może już go ktoś ma lub wie gdzie można obejrzeć jakieś jego testy? Martwi mnie pojemność baterii ale ponoć jest tak zoptymalizowany że się tego nie odczuje za bardzo.
Czytaj więcej : vkworld t2 plus | Wyświetlone : 3318 | Odpowiedzi : 4 | Dział : INNE MARKI

Router z china

Może nie telefon ale coś z tego....
Szukam jakiegoś ciekawego Routera do domu. Obecnie mam jakiegoś bazowego TPlinka i jego zasięg jak i stabilność jest hmmmm.... wątpliwa.

Czy ktoś ogarniał dla siebie jakiś fajny chiński router, flag szip kila, co ma 12 anten i mieli netem jak kombajn zbożem ?
12 anten przesada ale jakiś budżet 300-400zł bym miał.
Czytaj więcej : Router z china | Wyświetlone : 2106 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Tryby wyświetlania wątku MECOOL M8S Pro L i problemy z Netf

Od około miesiąca posiadam MECOOL M8S Pro L. Z początku nie było problemu z odtwarzaniem netflixa, jednaj od jakiegoś tygodnia ciągle wyskakują błędy i nie można nic oglądać. Po załączaniu jakiegoś odcinka serialu wyskakują błędy o numerach 114 lub 115 ( brak połączania z serwisem netflix, spróbuj ponownie) Wgrałem do niego android TV i dalej to samo. Konto netflix na komputerze działa normalnie. Jest jakiś sposób żeby to naprawić?
Czytaj więcej : Tryby wyświetlania wątku MECOOL M8S Pro L i problemy z Netf | Wyświetlone : 1379 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571