Teraz jest 21 gru 2025, o 22:05

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Leagoo S9 na kolejnych renderach miczym Iphone X

Leagoo S9 ma posiadać wyświetlacz 18: 9 , a projekt do złudzenia przypomina iPhone X!
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Na razie nie ma żadnych innych informacji na temat Leagoo S9, ale będę na bieżąco informował w którym kierunku to się potoczy.

Czytaj Dalej
Leagoo S9
Czytaj więcej : Leagoo S9 na kolejnych renderach miczym Iphone X | Wyświetlone : 1898 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Nowości

Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay

Assassin’s Creed IV Black Flag na Uplay za darmo!
Oferta potrwa do 18 grudnia.

https://freetrial.ubisoft.com/promotion ... k-flag/16/

Miłego grania :)
Czytaj więcej : Assassin’s Creed IV Black Flag – za darmo – Uplay | Wyświetlone : 2132 | Odpowiedzi : 1 | Dział : HydePark

Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona

Poszukuję darmowej aplikacji do nagrywania otoczenia smartfona, lub dyktafon z możliwością zaprogramowania godzin rejestracji dźwięku.

Wiem ze jest dużo podobnych płatnych aplikacji, ale czy ktoś zna coś działającego i bezpłatnego /
Czytaj więcej : Aplikacja do nagrywania otoczenia smartfona | Wyświetlone : 1852 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

Xiaomi Mi7 i Mi7 Plus z procesorem Snapdragon 845

Xiaomi Mi 7 ma być pierwszym telefonemz procesorem Snapdragon 845 który został zaprezentowany w zeszłym tygodniu. Najnowsze informacje mówią, że Xiaomi wyda Mi 7 w dużym i mały rozmiarze i oba z nich trafią jednocześnie do sprzedaży.
Obrazek
Obrazek
Xiaomi Mi 7 i Mi 7 Plus mogą zadebiutować jednocześnie w marcu przyszłego roku w cenie odpowiednio 2699 juanem (~ 408) i 2 999 juanów (~ 453 USD)
Czytaj dalej;
Xiaomi Mi 7 Plus i Mi ...
Czytaj więcej : Xiaomi Mi7 i Mi7 Plus z procesorem Snapdragon 845 | Wyświetlone : 3617 | Odpowiedzi : 11 | Dział : Nowości

LeEco LeMax 2 nie włącza się (optymalizowanie aplikacji)

Witam, mam problem z telefonem - LeEco LeMax 2, mianowicie dzisiaj sam się wyłączył i od tamtej pory nie da się go włączyć, tzn. gdy go uruchamiam to pojawia się tylko ekran uruchamiania i co chwila pojawia się komunikat ''optymalizowanie aplikacji'' i już tak w kółko dopóki nie rozładuje się bateria. Próbowałam wejść do recovery mode (wciskając volume down + power), ale wtedy uruchamia się fastboot mode, w którym nic nie mogę zrobić poza tym, ...
Czytaj więcej : LeEco LeMax 2 nie włącza się (optymalizowanie aplikacji) | Wyświetlone : 5576 | Odpowiedzi : 30 | Dział : Pomoc techniczna

Co planujesz kupić w 2018?

Jako, że rok nieubłaganie dobiega końca chciałbym, byśmy się wzajemnie podzielili tym, co każdy z Nas planuje zakupić w przyszłym, 2018 roku.

Ja osobiście planuję zakupić Nowego Smartfona 5,5/5,7/5,99 ", póki co się jeszcze zastanawiam , jeśli LeEco nie wypuści nic ciekawego (Uwielbiam EUI),
to wezmę Xiaomi Mi Note 2/3 . Jeden warunek, musi być czarny, a niestety w ofercie LeEco poza x600, którego mam i Le Pro 3 AI, którym się niedawno bawiłem nie ...
Czytaj więcej : Co planujesz kupić w 2018? | Wyświetlone : 4115 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HydePark

Kamerka sportowa z funkcją wideorejestratora

Witam,
tak jak w temacie - szukam kamerki sportowej z chin, która ma funkcję wideorejestratora, czyli nagrywa, a po czasie usuwa nieużywane klipy, dzięki czemu można nagrywać dalej, bez bawienia się w pamięci urządzenia ręcznie. Dodatkowo dobrze żeby miała ekran, a nie tylko i wyłącznie odczyt w komputerze, czy w aplikacji.
Budżet: 400zł
Czytaj więcej : Kamerka sportowa z funkcją wideorejestratora | Wyświetlone : 4536 | Odpowiedzi : 10 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Xiaomi Redmi 5 vs Xiaomi Redmi Note 5A

Oficjalna premiera Xiaomi Redmi 5 i Xiaomi Redmi Note 5A już za nami. Warto zobaczyć czym różnią się te budżetowe telefony
Obrazek
Najbardziej widoczna różnica między Xiaomi Redmi 5 a Xiaomi Redmi Note 5A jest w ich wyświetlaczach: pierwszy ma pełnoekranowy wyświetlacz o proporcjach 18: 9, podczas gdy drugi ma klasyczny ekran 16: 9. Tak więc, Xiaomi Redmi 5 ma mniejsze wymiary i więcej pikseli, pomimo że rozmiar wyświetlacza jest prawie taki sam. Procesory są ...
Czytaj więcej : Xiaomi Redmi 5 vs Xiaomi Redmi Note 5A | Wyświetlone : 2350 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Nowości

Ulefone Power 3 zadebiutuje w Grudniu

Ulefone przygotowuje się do wydania kolejnej wersji swojego hitu, mamy już kilka informacji na temat nadchodzącego Ulefone Power 3.
Obrazek
Czytaj dalej
Ulefone power 3
Czytaj więcej : Ulefone Power 3 zadebiutuje w Grudniu | Wyświetlone : 1765 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

OUKITEL K6 6-calowy z procesorem Helio P23

Wiele można powiedzieć o marce OUKITEL, ale na pewno nie że wpadła w rutynę. Każdy kolejny telefon wydaje się być ostatnimi czasy jeszcze ciekawszy od swego poprzednika (czyściwie nie mówię tu o segmencie budżetowym).

Obrazek

Telefon ma posiadać wielką baterię, co w sumie jest znakiem rozpoznawalnym OUKITEL, jednak nie podano jeszcze jaka będzie to konkretnie wartość. Sercem telefonu będzie Helio P23 z 8 -rdzeniami (2.0Ghz), wsparty 6GB pamięci RAM oraz 64GB pamięci wbudowanej ROM, telefon ...
Czytaj więcej : OUKITEL K6 6-calowy z procesorem Helio P23 | Wyświetlone : 4236 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591