przez Jesion2 » 20 maja 2015, o 21:29
Witam mam pytanie do doświadczonych zakupowiczów na Ali.. Zakupiłem przedmiot na Aliexpresie 29.04 zapłaciłem kartą mBanku , czekałem jakiś czas i po tygodniu wysłałem zapytanie do Sprzedawcy kiedy będzie wysyłka( do tej pory 3 wiadomości ), mija prawie miesiąc sprzedawca ani razu mi nie odpowiedział i jak do tej pory nie wysłał przesyłki , nie wiem co robić zapłaciłem 80 Usd :( i trochę się denerwuje , kupowałem już na Ali ale to jest pierwszy taki przypadek. Jestem Zielony nie wiem co teraz robić ? w zamówieniu mam coś takiego od góry napisane że " twoje zamówienie zostanie automatycznie anulowane za 8dni 6 godzin ...i sobie odlicza czas."
oprócz tego mam 2 przyciski jeden " Extend Processing Time" czyli czy wydłużyć czas ? , i drugi "Request order cancellation" czyli Prośba o anulowanie zamówienia. ...Możecie mi doradzić co zrobić w tej sytuacji ? , czy zwrócą mi pieniądze na kartę jak to wygląda ? Z góry dziękuję i przepraszam za pisownie ale " nerw" mnie bierze.... brak mi już sił do tego sprzedawcy tym bardziej że jest to część elektroniczna którą potrzebowałem na już,,,.