przez gacekkstb » 15 gru 2018, o 12:59
Witam Wszystkich !
Mam pytanie kupiłem towar za 90 złotych na aliexpress 28 Października , a 30 Października opuściła DONGGUAN. Paczuszka miała do mnie trafić max. do 10 grudnia. Czekałem do tego dnia i przesyłki brak, więc założyłem spór z powodu nie dostana towaru. Ubiegałem się o zwrot pieniędzy. Oczywiście kolega z chin napisał , problem logistyczny i nic nie zrefunduje zwrotu. Miałem do wybory akceptacja lub nie.
Chińczyk napisał prywatną wiadomość
The dispute information has been updated. Please reject our plan first, then wait for the dispute to end. Please don't worry, and I am sorry for the inconvenience. When you receive the refund, please give us 5 stars feedback.
Odpisałem mu , że bardzo zależy mi na szybkiej dostawie i liczę na dotarcie przesyłki. Dostałem odpowiedź:
Please cancel the dispute first. If your order protection period is over, please contact me, I will re-issue you a new cable.
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Samo Ali wydłużyło czas oczekiwania:
Przypomnienie:
Twoje zamówienie powinno dotrzeć w ciągu 25-43 dni, Czynniki takie jak opóźnionych logistyki i polanach celnych może mieć wpływ na czas dostawy.
1. Jeśli zamówienie nie dotrze na 2018-12-27 , można ubiegać się o zwrot przez otwarcie sporu. 2. Aby przedłużyć ochrony kupujących w tym celu należy kliknąć tutaj:
Z tego co wiem do 27 grudnia kończy mi się okres ochrony może przedłużyć ? Co robić ?