Flyagaric napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
[cyt. @ra-vau]nie rób sobie kłopotów kupując leegouleluleleaoukitephony.
Kup u nas w biedronce, coś w tych pieniądzach (...) a dostaniesz 2lata gwarancji
O kurde!!!! Viper chcesz na pro 6 Plus instalować? To jak pić dobre piwo z marnym sokiem. Tutaj dźwięku nie należy poprawiać. To wręcz profanacja. Zmień lepiej słuchawki jak Ci źle gra. Miałem xiaomi rn1, rn2 i RN3 pro i żaden nawet minimalnie nie zbliżył się jakością do meizu. Każdy viper czy też equalizer czy to hardwarowy czy programowy, wprowadza mnóstwo zniekształceń. Daje to tylko złudne wrażenie poprawy dźwięku. Nie rób tego bo aż mnie serce boli. Włącz sobie opcje w ustawieniach hifi "wysokie wzmocnienie" i to wystarczy. Tutaj jest ES9018K2M i nie poprawia się tutaj nic.Cezary_Lewczuk napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
O kurde!!!! Viper chcesz na pro 6 Plus instalować? To jak pić dobre piwo z marnym sokiem. Tutaj dźwięku nie należy poprawiać. To wręcz profanacja. Zmień lepiej słuchawki jak Ci źle gra. Miałem xiaomi rn1, rn2 i RN3 pro i żaden nawet minimalnie nie zbliżył się jakością do meizu. Każdy viper czy też equalizer czy to hardwarowy czy programowy, wprowadza mnóstwo zniekształceń. Daje to tylko złudne wrażenie poprawy dźwięku. Nie rób tego bo aż mnie serce boli. Włącz sobie opcje w ustawieniach hifi "wysokie wzmocnienie" i to wystarczy. Tutaj jest ES9018K2M i nie poprawia się tutaj nic.bumbum napisał(a):Kod został ukryty, aby go zobaczyć zarejestruj się lub zaloguj!
Powrót do Recenzje, testy i opinie użytkowników telefonów z Chin
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości