Teraz jest 28 kwi 2025, o 19:58

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Co oznacza ten status

Witam 3 dni temu zamówiłem telefon Lenovo A820 na aliexpress od sprzedawcy chinatronic,zapłaciłem za pomocą karty visa i mam teraz taki status:

Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 5days 0hours 5minutes 13seconds .

pod spodem moge kliknąć:
Extend procesing time i Request Order Cancellation

Co ten status oznacza? czy moge spokojnie czekac na przesyłkę czy musze dopełnic jeszcze ...
Czytaj więcej : Co oznacza ten status | Wyświetlone : 4114 | Odpowiedzi : 4

MT6577 Bold (Podobny do blacb berry)

Witam !
Od jakiegoś czasu jestem posiadaczem nie zidentyfikowanego telefonu "Bold".
Chciał bym się dowiedzieć więcej o nim i oczywiście troszkę go zmodyfikować "pod siebie" ,lecz nie mogę nic o nim znaleźć.
Posiada on dual-sim ,TV ,jave(nie ma androida) ,dotykowy ekran ,i coś w stylu dotykowego przycisku(nie wiem jak to profesjonalnie nazwać ale nie w tym rzecz) i jest wyposażony MT6577 dokładnie nie wiem co to ale wiele innych chińczyków to posiada. Zdjęcia dodam wieczorem ...
Czytaj więcej : MT6577 Bold (Podobny do blacb berry) | Wyświetlone : 1016 | Odpowiedzi : 5

Lista telefonów obsługujących Aero2

nie wiem czy w tym dziale ten wątek osadzić, proszę o decyzję admistratora :-)
proszę o wpisywanie tylko potwierdzonych telefonów, postaram się w miarę często aktualizować.

ZTE:
ZTE v987
ZTE 967s
ZTE V970

Lenovo:
Lenovo A820

TCL:
TCL Idol X S950

Faea:
Faea F1
FAEA F2

Inne:
Haier W718
Czytaj więcej : Lista telefonów obsługujących Aero2 | Wyświetlone : 4851 | Odpowiedzi : 11

Czy uzywacie antyvirusa w smartfonie?

Ciekawi mnie czy uzywacie w swojim telefonach antywirusa.
w komentarzach napiszcie jakiego i co myslicie o antyvirach w fonie.
Czytaj więcej : Czy uzywacie antyvirusa w smartfonie? | Wyświetlone : 1001 | Odpowiedzi : 1

Thl W100 kamera

Witam wszystkich

Mam do was pytanie jak sprawdzić jaką mam kamere ? Chodzi mi o ustalenie HW i czy są jakieś różnice wizualne pomiędz starą a nową kamerą ?

Powiedzcie mi jeszcze dlaczego producent wymienił kamere ? Chodzi mi o obiawy wadliwego sprzętu
Czytaj więcej : Thl W100 kamera | Wyświetlone : 858 | Odpowiedzi : 0

Telefon 4rdzenie do 420 zł

Jak w temacie najlepiej z MTK6589

Będe wdzięczny
Czytaj więcej : Telefon 4rdzenie do 420 zł | Wyświetlone : 1053 | Odpowiedzi : 3

problem z wgraniem softu

Witam, chciałem na swoim lenovo a800 zainstalować nowy ROM. Zrobiłem root'a, przerzuciłem ten ROM na kartę pamięci, w twrp wyczyściłem wszystko, tylko kiedy chciałem zainstalować ROM twrp nie widział tego ROM'u na karcie. Teraz nie mam systemu na telefonie, a kiedy go włączam pojawia się tylko standardowe logo firmy( chyba że przytrzymam power button i volume up wtedy włącza się factory mode). Da się coś z tym zrobić?
Czytaj więcej : problem z wgraniem softu | Wyświetlone : 925 | Odpowiedzi : 1

Czesc ekranu nie reaguje na dotyk?

Mam problem polegajacy na tym, iz w czesc ekranu nie reaguje na dotyk. Niestety jest to w czesci gdzie jest klawiatura, wiec nie da sie z niego zupelnie korzystac. Prosze jakas wskazowke.
Czytaj więcej : Czesc ekranu nie reaguje na dotyk? | Wyświetlone : 2342 | Odpowiedzi : 6

Wadliwy wyświetlacz

Witam,

mam problem od dłuższego czasu z migotaniem obrazu w ZOPO 810 (poniszy filmik to obrazuje)

http://www.youtube.com/watch?v=v6emRqW5 ... e=youtu.be

zmienilem soft na KTK 0.2.3 (wczesniej 0.2.2) ale ciągle mam ten sam problem. Nie wiem czy to wina softu czy ekranu, ale nie dzieje się to ciągle. Nie wiem co jeszcze zrobić? Wrócić do oficjalnego softu?

Mam nadzieje, że nie jest to poważna wada sprzetowa bo odsyłanie telefonu średnio mi ...
Czytaj więcej : Wadliwy wyświetlacz | Wyświetlone : 907 | Odpowiedzi : 1

Wadliwy wyświetlacz

Witam,

mam problem od dłuższego czasu z migotaniem obrazu w ZOPO 810 (poniszy filmik to obrazuje)

http://www.youtube.com/watch?v=v6emRqW5 ... e=youtu.be

zmienilem soft na KTK 0.2.3 (wczesniej 0.2.2) ale ciągle mam ten sam problem. Nie wiem czy to wina softu czy ekranu, ale nie dzieje się to ciągle. Nie wiem co jeszcze zrobić? Wrócić do oficjalnego softu?

Mam nadzieje, że nie jest to poważna wada sprzetowa bo odsyłanie telefonu średnio mi ...
Czytaj więcej : Wadliwy wyświetlacz | Wyświetlone : 932 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570