Teraz jest 28 kwi 2025, o 14:31

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

3 PROBLEMY :(

Witam ! Mam do was takie pytanie . Zamowilem 3 rzeczy z naszej kochanej strony ali :D pierwsze 2 musialem anulowac bo sprzedawca brak towoaru na miejscu i tp i wyslane pieniazki byly co mam teraz zrobic zeby odzyskac ? a w 3 sprzedawca podal nr paczki i do tej pory nigdzie jej nie widze normlanie odpisuje do mnie i mowi ze u nich chiny to wolny transport i tp .
Nie znam za bardzo ...
Czytaj więcej : 3 PROBLEMY :( | Wyświetlone : 926 | Odpowiedzi : 2

Pierwsza paczka

Witam bym chcial zamowic telefon z aliexpress ale sie troche waham boje sie o pieniadze czy paczka wgl dojdzie czy nie zostanie zatrzymana a takze czy ofercie ktora poszukalem mozna zaufac bym byl wdzieczny za jakies rady propozycje czy transport bezpieczny i pewny jest
Czytaj więcej : Pierwsza paczka | Wyświetlone : 1090 | Odpowiedzi : 4

GT-I9300 Problemy z wyświetlaczem

Witam. Niedawno kupiłem tutaj : http://www.starm.otwarte24.pl/204,i9300 ... -PL-z-Chin właśnie ten telefon. Używałem go aż do dzisiaj (ok.20 dni) i telefon zawiesza się, nie można wysłać smsa, czasami nawet odblokować klawiatury. Wcześniej było dobrze, telefon chodził sprawnie. Rzeczywiście ma androida. Dodam że nie spadł mi, nie został zalany czy coś podobnego. Poprostu stało się to z dnia na dzień. Próbowałem przywrócić ustawienia fabryczne ale to nic nie dało. Jak to ...
Czytaj więcej : GT-I9300 Problemy z wyświetlaczem | Wyświetlone : 1023 | Odpowiedzi : 0

recovery w jiayu g4

witam,
pewnie to co napisze wyda się wielu banałem ale nie zawracałbym wam głowy gdybym potrafił sam rozwiązać problem.
Otóż chcę wgrać nowy rom do jiayu g4 na prośbę kolegi który ma o tym jeszcze mniejsze pojęcie niz ja (nie wiem jak to możliwe).
Mam ściagnięty na mikro sd rom do g4, wgraną aplikację mobile uncle tools oraz recovery G4recovery_CWM_6.0.2.8_ENG.img
Problem w tym że jak wchodzę do recovery przez mobile uncle pojawia mi się info ...
Czytaj więcej : recovery w jiayu g4 | Wyświetlone : 2049 | Odpowiedzi : 17

przywracanie IMEI MT 6515

Witam, przeczytalem wiele poradnikow i nie moge nigdzie natrafic na opis przywracania IMEI w telefonach MT 6515 ;(
na forach rosyjskich odnalazlem 5 sposobow http://forum.china-iphone.ru/vosstanovl ... 12628.html
lecz zaden nie dziala posiadam MT6515M (ze stajni HAPPLE) sp6820 dodam tylko, ze po zmianie roomu zmienily sie IMEI i obecnie brak zasiegu.
Moze ktos pomoze, z gory serdeczne dzieki ;)
Czytaj więcej : przywracanie IMEI MT 6515 | Wyświetlone : 1049 | Odpowiedzi : 4

Goophone I5 Android 4.0 MTK6577

Witam zakupiłem tel chiński to taki klon iphona 5 w,l który jest jeden przycisk a nie 3. tel ma zainstalowanego androida 4.0 i mam problem np z edycja listy kontaktów ( nie potrafię usunąć podwójnego wpisu )czy np dodaniem mp3 aby był dzwonkiem itd... jakby brakuje klawiszy bo ten 1 to jest wstecz...czy są jakieś widety nie wie jakaś nakładka co to ułatwi czy muszę jednak się męczyć ( może mogę wrzucić jakiegoś ROm-a czy ...
Czytaj więcej : Goophone I5 Android 4.0 MTK6577 | Wyświetlone : 1562 | Odpowiedzi : 7

Wyswietlacz do S4 clone

Próbuje od 2 dni znalezc na aliexpresie wyswietlacz do Clona S4. Na 90 % mam taki telefon :
http://www.aliexpress.com/item/Singapore-freeshipping-Perfect-Clone-I9500-S4-Phone-for-S4-i9500-phone-Really-5-0-inch-1280/1009614767.html
http://www.aliexpress.com/item/Perfect-1-1-Galaxy-Clone-original-S4-GT-i9500-Quad-core-mobile-Phone-MTK6589-1GB-RAM/1137245400.html
Wysłałem zapytanie do kilku sprzedawców mających te telefony ale niestety brak odzewu.
Znacie moze sprzedawców którzy mogą mieć w ofercie taki wyswietlacz ?
Pozdrawiam
Czytaj więcej : Wyswietlacz do S4 clone | Wyświetlone : 981 | Odpowiedzi : 1

Kolor

Witam wszystkich,

jestem nowy na forum i natrafilem na maly problem; jak zmienic tlo z ciemnego na jasne? Nie moge strawic ciemnego podswietlania, jest jak dla mnie calkowicie niefunkcjonalne. Szukalem w ustawieniach ale juz mnie oczy bola:)

Bede wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam

Problem rozwiazany, do usuniecia.
Czytaj więcej : Kolor | Wyświetlone : 909 | Odpowiedzi : 1

dane ROM

można odzyskać dane z pamięci ROM z chińskiej słuchawki ?? jeśli tak to jak ??
chodzi mi o to że telefon ma wbudowany32 gb. po zmianie wersji androida pokazuje mi 1,5gbadane które tam BYŁY ZNIKNĘŁY . wiem ze po formacie bedemiał znów32 gb ale wiem tez ze bez tych danych. chodzi mi przed wszystkim o zdjecia . da jakoś rade ??
Czytaj więcej : dane ROM | Wyświetlone : 977 | Odpowiedzi : 0

Umi X2 problem z sms

Witam od niedawna posiadam 2 telefony chińskie (zoppo c3 i umi x2), o ile zoppo chodzi fajnie to z umim mam problem. Zauważyłem że mogę wysyłać sms-y ale żadne do mnie nie docierają i to nieważne z której sieci, a mms-y wogóle ani nie mogę wysłać ani otrzymać.
Posiadam na obydwu telefonach numery w play i żadne zmiany z kartami innych operatorów w umi nie zmieniają sytuacji.
Czy ta przypadłość to jakiś sprzętowy problem czy ...
Czytaj więcej : Umi X2 problem z sms | Wyświetlone : 944 | Odpowiedzi : 1

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570