Teraz jest 28 kwi 2025, o 16:39

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

android problem haier w718

witam, wgrałem roota z polskim menu po czasie wielu problemów w końcu mis ię udało, lecz mam pewien problem windows7, jak wczesniej na tym standardowym usb store chodził mi bez problemu tak teraz nie chce działać , słychać że po podłączeniu do komputera przez usb telefonu cos sie dzieje ale nic nie widac , jedynie pojawia sie ikonka po włączeniu opcji przesyłania zdjęc ale kiedy próbuje cos wkleić to wyskakuje błącz ,że nie można nic ...
Czytaj więcej : android problem haier w718 | Wyświetlone : 1178 | Odpowiedzi : 1

Telefon GT-A7100

Witam,

Zakupiłem właśnie telefon gt-a7100, wszystko jest ok. poza jednym :(( bardzo słabo mnie słychać (przerywa, "faluje").
Proszę o pomoć, może to jakiś problem w ustawieniach?

Aleksa
Czytaj więcej : Telefon GT-A7100 | Wyświetlone : 1015 | Odpowiedzi : 0

polskie menu

Witam,
zakupiłem właśnie HDC Galaxy S4 Legend
niestety nie ma możliwości wyboru j. polskiego
czy można z tym coś zrobić?
Czytaj więcej : polskie menu | Wyświetlone : 1086 | Odpowiedzi : 3

YOUPU U6 jak zaktualizować

Witam, jestem nowy na forum. Mam problem, koleżanka przyniosła mi telefon ,,YOUPU U6,, prosi o polskie menu.
Pierwszy raz stykam się z androidem, i nie mam kompletnie żadnego doświadczenia z tymi systemami.
Telefon ten posiada aktualnie android w wersji:
4.1.1
W językach nie ma polskiego :(
Może ktoś wie jak zaktualizować do nowego androida? z kąt go pobrać i jak to zrobić...
Lub przynajmniej jak dograć polskie menu, język klawiatury polski znalazłem i dograłem z ...
Czytaj więcej : YOUPU U6 jak zaktualizować | Wyświetlone : 960 | Odpowiedzi : 0

zewnetrzna karta Sd w recovery

Witam.

Pisze do was z prośbą o doradę co mam zrobić. Wczoraj przez własna głupotę i niedoczytanie wgrałem sobie plik: framework-res.apk z androida 4.1.2 na 4.2.1 zrobiłem to przez ROOT Explorer podczas kopiowania tego pliku telefon się zresetował i teraz stoi podczas lądowania systemu. Wcześniej niestety nie zrobiłem sobie backupu i tutaj jest ten problem chcianym dodać rom backup który mam na komputerze na kartę sd tylko ze widzi mi ta pamieć 32gb a nie ...
Czytaj więcej : zewnetrzna karta Sd w recovery | Wyświetlone : 1882 | Odpowiedzi : 2

gwarancja

Witam jak wygląda sprawa gwarancji np na ten telefon ( link poniżej ) bo nie moge nic znaleźć na ten temat :

http://www.aliexpress.com/item/free-shi ... 70961.html
Czytaj więcej : gwarancja | Wyświetlone : 1036 | Odpowiedzi : 1

Status przesyłi "NULL"

WItam. Zamówiłem sobie buty z aliexpress, 27 lutego już. Do przedwczoraj status był cały czas że w dyspozytorni się paczka znajduje czy cos takiego. Dzisiaj wchodze jako status wyświetla mi "NULL" - paczka idzie przez China Post. Spotkał się ktoś może już z tym problemem ? Pozdrawiam.
Czytaj więcej : Status przesyłi "NULL" | Wyświetlone : 1203 | Odpowiedzi : 1

patche przez cwm, błąd przy uruchamianiu i backup

Wgrałam patch przez cwm recovery, niestety po tym zaczęła sie pojawiać informacja przy każdym uruchomieniu: Android is upgrading, starting apps (coś w tym stylu).
Mam backup zrobiony przez cwm i appke domyslna z systemu. Patch dotyczył poprawki słownika.
Jak przywrócę backup przez cwm to nie stracę żadnych danych z aplikacji? Czy mogę zmodyfikować te pliki z backupem, żeby dopasować soft lepiej? Tzn podmienić w plikach backupu jakieś pliki, usunąć inne.
Czytaj więcej : patche przez cwm, błąd przy uruchamianiu i backup | Wyświetlone : 961 | Odpowiedzi : 1

bambook S1

Proszę o podpowiedź, dostałem słuchawkę z uszkodzonym mikrofonem, nie wiem czy nie lepiej naprawić to na miejscu - myślę o wymianie mikrofony (nie wiem czy coś podobnego serwisy mają, czy bawić się w odsyłanie ... to też jest koszt, a gwarancja później u Chińczyka i tak nie ma podstaw więc kusi mnie zerwać tą plombe :))

proszę o sugestie :)
Czytaj więcej : bambook S1 | Wyświetlone : 1290 | Odpowiedzi : 4

Jaki chiński telefon z największym wsparciem

Witam
Zastanawiam się nad zakupem chinola,ważne żeby był czterordzeniowy,ale równie ważne jest dla mnie wsparcie oficjalne i nieoficjalne. Jak wiadomo niedługo wychodzi android 5,więc chciałbym jak najszybciej go mieć na swoim telefonie,z tąd też pytanie,która marka telefonów na chińskim rynku ma najlepsze wsparcie nieoficjalne jak i oficjalne?
Czytaj więcej : Jaki chiński telefon z największym wsparciem | Wyświetlone : 1068 | Odpowiedzi : 0

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570