Teraz jest 28 kwi 2025, o 19:56

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Język polski w vivo

Witam wszystkich bardzo serdecznie , to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Vivo xplay i chciałbym zapytać czy jest możliwość wgrania języka polskiego (fabrycznie jest angielski i chiński) , i co trzeba wpisać w ustawieniach abym mógł wysyłać mmsy i korzystać z 3G dodam że korzystam z sieci Play z góry dziękuję za pomoc
Czytaj więcej : Język polski w vivo | Wyświetlone : 1023 | Odpowiedzi : 1

Kupno na aliexpress.com

Witam,
Zamierzam sprowadzić telefon z chin,
Code: Zaznacz cały
http://www.aliexpress.com/item/FAEA-F1-HY508-Smartphone-4-5-Inch-OGS-Screen-MSM8225Q-Quad-Core-Android-4-1-NFC/1039692390.html

Wybieram jako dostawce DHL.
Moje pytanie brzmi czy muszę doliczyć do tego opłaty celne czy jest to w cenie dostawy? Jaka jest najlepsza metoda płatności, za przedmiot PayPal czy coś innego?
Czytaj więcej : Kupno na aliexpress.com | Wyświetlone : 1101 | Odpowiedzi : 2

Instalacja programów na karcie SD tel A7100

Witam
Czy istnieje sposób(i jak to zrobić)aby tel A7100 z androidem instalował aplikacje automatycznie na karcie SD Wersja oprogramowania mt6515_c910_ht_en_v10 wersja jądra 2.6.35.7
Czytaj więcej : Instalacja programów na karcie SD tel A7100 | Wyświetlone : 1060 | Odpowiedzi : 2

Prośba o pomoc w zdiagnozowaniu co to za fon

Witam proszę o zdiagnozowanie jakiej firmy jest ten telefon

wERSJA JaDRA
3.4.5
ROOT@ANDROID#1

MODEL
06_v89_jbla768_asx_s4lockscreen
pod baterią jest napis s9500

chodzi mi oto czy to jest telefon firmy Star czy jakiejś innej

znalazłem coś takiego
ale jestem trochę zielony i dalej nie wiem czy to tej firmy telefon

http://specdevice.com/showspec.php?id=a ... ffb06eb49e
proszę o pomoc
Czytaj więcej : Prośba o pomoc w zdiagnozowaniu co to za fon | Wyświetlone : 1102 | Odpowiedzi : 3

hardware

Witam wszystkich, czy jest jakis program albo jak sprawdzic jakie faktycznie podzespoly nasz telefon ma zainstalowane??
Czytaj więcej : hardware | Wyświetlone : 1077 | Odpowiedzi : 2

Sprzedaż chinczyka na allegro

Witam,
tak jak w temacie ciekawi mnie jak wygląda zainteresowanie na allegro telefonami z Chin.
Dokładniej się wyrażając chodzi o to, że chcę zakupić telefon zopo/jiayu/thl/umi/iOcean jakiś z tych marek. Jednak będzie to mój pierwszy chińczyk i nie wiem czy mi podejdzie. Tak więc pytanie, czy ciężko jest sprzedać używany telefon z wyżej wymienianych marek na allegro?
Czytaj więcej : Sprzedaż chinczyka na allegro | Wyświetlone : 1390 | Odpowiedzi : 3

I9300 mtk 6577 Problemy z ekranem

Witam mam taki problem od dłuzszego czasu
Telefon co raz sie zawiesza tzn działa a po jakims czasie pokazuje sie tylko bisały ekran jak nacisne na szybkiego power wraca do normalnosci , drugi objaw jest taki ze wywala grafike jak by był w trybie awaryjnym wtedy pozostaje wyjecie baterii , co raz krzaczkuje co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy ,jest to bardzo denerwujace kiedy trzeba co raz go zrestartowac a problem za chwile znowu ...
Czytaj więcej : I9300 mtk 6577 Problemy z ekranem | Wyświetlone : 993 | Odpowiedzi : 0

2 problemy: Nie rozlacza i pyta o PIN znienacka

Pacjent to Zopo ZP900 android 4.0.4

Czasem sie zdarza, ze na akranie podczas połaczenia pojawia sie napis "trwa rozlaczanie" i nic sie nie daje z tym zrobic, zamknac, wyłaczyć, ubić. Chodzi mi o standardowy ekran, który jest w czasie polaczenia (na górze nazwa kontaktu i numer, w srodku obrazek, a na dole czerwony przycisk do rozlaczania)
W tym czasie nie mozna ani zadzwonic z telefonu (z jednego i drugiego sima) ani sie dodzwonic do telefonu. ...
Czytaj więcej : 2 problemy: Nie rozlacza i pyta o PIN znienacka | Wyświetlone : 1160 | Odpowiedzi : 2

[android] MicroSD 32gb class 10 nie można przenieść aplikacj

Witam! w telefonie lenovo a830 mam kartę pamięci 32gb class 10 i nie mogę przenieść aplikacji na nią, strasznie mnie to denerwuje tak samo nie mogę ustawić robienia zdjęć na karcie pamięci nie ma opcji takiej w ustawieniach mimo, że czasami mi pisze, żeby zmienił pamięć na kartę, tak samo z przenoszeniem aplikacji nie ma w ogóle takiej opcji. Próbowałem coś pokombinować z ext2 i fat32 ale dalej nic, napisze mi ktoś jak to od ...
Czytaj więcej : [android] MicroSD 32gb class 10 nie można przenieść aplikacj | Wyświetlone : 2533 | Odpowiedzi : 13

Jaki to jest telefon

Witam zakupiłem na allegro Chiński smartfon. Nie mam pojecia co to za marka i model prosze was o pomoc bo przewaliłem cały internet z podobnymi tematami no i nadal nic nie wiem.

Pod bateria jest napis Model S4 nic wiecej.
Procesor jest mtk6517 android " 4.0.4" Podobno ale z tego co czytałem to jest 2.3.3
Podobno jest to feiteng a7100 ale nie wydaje mi sie ponieważ zrotowałem go pod firmware od a7100 i mam ekran ...
Czytaj więcej : Jaki to jest telefon | Wyświetlone : 1634 | Odpowiedzi : 8

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570