Witam wszystkich bardzo serdecznie , to mój pierwszy post na forum więc proszę o wyrozumiałość. Od 2 tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Vivo xplay i chciałbym zapytać czy jest możliwość wgrania języka polskiego (fabrycznie jest angielski i chiński) , i co trzeba wpisać w ustawieniach abym mógł wysyłać mmsy i korzystać z 3G dodam że korzystam z sieci Play z góry dziękuję za pomoc
Wybieram jako dostawce DHL. Moje pytanie brzmi czy muszę doliczyć do tego opłaty celne czy jest to w cenie dostawy? Jaka jest najlepsza metoda płatności, za przedmiot PayPal czy coś innego?
Witam Czy istnieje sposób(i jak to zrobić)aby tel A7100 z androidem instalował aplikacje automatycznie na karcie SD Wersja oprogramowania mt6515_c910_ht_en_v10 wersja jądra 2.6.35.7
Witam,
tak jak w temacie ciekawi mnie jak wygląda zainteresowanie na allegro telefonami z Chin.
Dokładniej się wyrażając chodzi o to, że chcę zakupić telefon zopo/jiayu/thl/umi/iOcean jakiś z tych marek. Jednak będzie to mój pierwszy chińczyk i nie wiem czy mi podejdzie. Tak więc pytanie, czy ciężko jest sprzedać używany telefon z wyżej wymienianych marek na allegro?
Witam mam taki problem od dłuzszego czasu
Telefon co raz sie zawiesza tzn działa a po jakims czasie pokazuje sie tylko bisały ekran jak nacisne na szybkiego power wraca do normalnosci , drugi objaw jest taki ze wywala grafike jak by był w trybie awaryjnym wtedy pozostaje wyjecie baterii , co raz krzaczkuje co moze byc przyczyna takiego stanu rzeczy ,jest to bardzo denerwujace kiedy trzeba co raz go zrestartowac a problem za chwile znowu ...
Czasem sie zdarza, ze na akranie podczas połaczenia pojawia sie napis "trwa rozlaczanie" i nic sie nie daje z tym zrobic, zamknac, wyłaczyć, ubić. Chodzi mi o standardowy ekran, który jest w czasie polaczenia (na górze nazwa kontaktu i numer, w srodku obrazek, a na dole czerwony przycisk do rozlaczania)
W tym czasie nie mozna ani zadzwonic z telefonu (z jednego i drugiego sima) ani sie dodzwonic do telefonu. ...
Witam! w telefonie lenovo a830 mam kartę pamięci 32gb class 10 i nie mogę przenieść aplikacji na nią, strasznie mnie to denerwuje tak samo nie mogę ustawić robienia zdjęć na karcie pamięci nie ma opcji takiej w ustawieniach mimo, że czasami mi pisze, żeby zmienił pamięć na kartę, tak samo z przenoszeniem aplikacji nie ma w ogóle takiej opcji. Próbowałem coś pokombinować z ext2 i fat32 ale dalej nic, napisze mi ktoś jak to od ...
Witam zakupiłem na allegro Chiński smartfon. Nie mam pojecia co to za marka i model prosze was o pomoc bo przewaliłem cały internet z podobnymi tematami no i nadal nic nie wiem.
Pod bateria jest napis Model S4 nic wiecej.
Procesor jest mtk6517 android " 4.0.4" Podobno ale z tego co czytałem to jest 2.3.3
Podobno jest to feiteng a7100 ale nie wydaje mi sie ponieważ zrotowałem go pod firmware od a7100 i mam ekran ...