Teraz jest 28 kwi 2025, o 19:56

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Flash tools bład

Witam mam dziwny błąd w czasie ładowania pliku scatter

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Czytaj więcej : Flash tools bład | Wyświetlone : 1322 | Odpowiedzi : 2

Wibracje

Witam,
Zakupiłem ten telefon http://www.aliexpress.com/item/2012-mobile-MTK-6575-phone-S720e-One-X-32G-ROM-android-google-smartphone-high-speed-CPU/572612223.html
Nie wiem ja wyłączyć w nim wibracje klawiszy funkcyjnych. Proszę o pomoc.

Mam ważniejszy problem, a mianowicie gdy wkładam kartę sim telefon jej nie widzi. Jak ją załączyć? Opcje telekomunikacyjne są na szaro i nie da się nic wybrać.
Czytaj więcej : Wibracje | Wyświetlone : 1341 | Odpowiedzi : 2

S7100 Note 2. pomoc w androidzie.

Witam, mam pytanie...kupilem S7100 Android 4.1.1. Mam pytanie czy da sie jakos zmienic androida na inna wersje? albo zaktualizowac? bo to jednak jest chinczyk i nie wiem czy sie da.. jakies pomysly?
Czytaj więcej : S7100 Note 2. pomoc w androidzie. | Wyświetlone : 1208 | Odpowiedzi : 0

Telefon nie uruchamia się

Witam wczoraj probowałem wgrac ROM do tinji I9300 i po wgraniu ROMu telefon juz się nie uruchamia. Jest jakis sposób aby to naprawis samemu czy zostaje serwis.
Czytaj więcej : Telefon nie uruchamia się | Wyświetlone : 1198 | Odpowiedzi : 0

[android] Feiteng N7100 problem z filmikami youtube

Witam posiadam telefon Feiteng N7100 na androidzie 4.0.4 zainstalowałem adobe flash gdy chcę otworzyć byle jaki filmik na operze wyskakuje nieobsługiwana operacja Protokół użyty w adresie nie jest obsługiwany.na dolphin filmiki raz wchodzą ,ale większość razy nie da się oglądać ładuję w nieskończoność,na firefoxie to samo ładowanie w nieskończoność,chciałem zainstalować aplikację YT ze sklepu play ale wyskakuje że aplikacja nie na ten model?
Zauważyłem też że problem jest nie tylko na YouTube pojawił się też ...
Czytaj więcej : [android] Feiteng N7100 problem z filmikami youtube | Wyświetlone : 1472 | Odpowiedzi : 2

Krecenie procesora Lenovo a660

Witam interesuje mnie kręcenie procesora w chińczyku ale nikt jeszcze nie poruszył takiego tematu.Posiadałem do niedawna htc hd2 z procesorem skręconym do 1,5ghz .Czemu nie ma żadnego tematu w sprawie kręcenia chińczyka .Czekam na odpowiedzi ludzi w tym temacie

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Czytaj więcej : Krecenie procesora Lenovo a660 | Wyświetlone : 1596 | Odpowiedzi : 1

Odblokowanie ekranu innym przyciskiem niż POWER

Witam. Jest jakaś możliwość, aby odblokowywać ekran przyciskiem aparatu, głośności albo dotykowymi? W moim A789 w pokrowcu dostęp do przycisku POWER jest niezbyt wygodny.
Czytaj więcej : Odblokowanie ekranu innym przyciskiem niż POWER | Wyświetlone : 1468 | Odpowiedzi : 0

Karta microSD, standard UHS-I

Witam,
Miałem kartę jak w temacie i nie działała porawnie na Adroidzie 2.3.6. System się wieszał. Czy Android 4 obsługuje ten standard bez problemu?

No to jakich kart używacie?

Chodzi mi o jak najszybsze.
Czytaj więcej : Karta microSD, standard UHS-I | Wyświetlone : 1256 | Odpowiedzi : 0

[android] problem z Flash video w internecie

U mnie np. filmy video online odtwarza 2 min i zatrzymuje i pojawia botowanie 0% i nic. kilka razy zdarzyło mi ze odtwarza 10 min i zatrzymuje. Idzie coś zrobić? Android 4.1.2
Czytaj więcej : [android] problem z Flash video w internecie | Wyświetlone : 1303 | Odpowiedzi : 0

pamięć telefony vs pamięć wewnętrzna vs karta sd

Cześć!
Niedawno zakupiłem telefon feiteng h9500 (rewelacja :) ) android 4.2.1. Spotkała mnie niemiła niespodzianka, mianowicie:

pamięć wewnętrzna - 0,98gb
phone storage - 1,7gb
karta sd - 8gb

Nie mogę instalować aplikacji na karcie sd, przykładowo instalując asphalt 7, zużywam całą pamięć "phone storage" i gdy chcę zainstalować np nawigacje czy cokolwiek innego dużego to wywala błąd, że za mało miejsca na karcie pamięci :| oczywiście "defalut write disk" mam zaznaczone na SD.

Moim skromnym ...
Czytaj więcej : pamięć telefony vs pamięć wewnętrzna vs karta sd | Wyświetlone : 8081 | Odpowiedzi : 5

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570