Witam,
Zakupiłem ten telefon http://www.aliexpress.com/item/2012-mobile-MTK-6575-phone-S720e-One-X-32G-ROM-android-google-smartphone-high-speed-CPU/572612223.html
Nie wiem ja wyłączyć w nim wibracje klawiszy funkcyjnych. Proszę o pomoc.
Mam ważniejszy problem, a mianowicie gdy wkładam kartę sim telefon jej nie widzi. Jak ją załączyć? Opcje telekomunikacyjne są na szaro i nie da się nic wybrać.
Czytaj więcej :Wibracje | Wyświetlone : 1341 | Odpowiedzi : 2
Witam, mam pytanie...kupilem S7100 Android 4.1.1. Mam pytanie czy da sie jakos zmienic androida na inna wersje? albo zaktualizowac? bo to jednak jest chinczyk i nie wiem czy sie da.. jakies pomysly?
Witam wczoraj probowałem wgrac ROM do tinji I9300 i po wgraniu ROMu telefon juz się nie uruchamia. Jest jakis sposób aby to naprawis samemu czy zostaje serwis.
Witam posiadam telefon Feiteng N7100 na androidzie 4.0.4 zainstalowałem adobe flash gdy chcę otworzyć byle jaki filmik na operze wyskakuje nieobsługiwana operacja Protokół użyty w adresie nie jest obsługiwany.na dolphin filmiki raz wchodzą ,ale większość razy nie da się oglądać ładuję w nieskończoność,na firefoxie to samo ładowanie w nieskończoność,chciałem zainstalować aplikację YT ze sklepu play ale wyskakuje że aplikacja nie na ten model?
Zauważyłem też że problem jest nie tylko na YouTube pojawił się też ...
Witam interesuje mnie kręcenie procesora w chińczyku ale nikt jeszcze nie poruszył takiego tematu.Posiadałem do niedawna htc hd2 z procesorem skręconym do 1,5ghz .Czemu nie ma żadnego tematu w sprawie kręcenia chińczyka .Czekam na odpowiedzi ludzi w tym temacie
/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Witam. Jest jakaś możliwość, aby odblokowywać ekran przyciskiem aparatu, głośności albo dotykowymi? W moim A789 w pokrowcu dostęp do przycisku POWER jest niezbyt wygodny.
U mnie np. filmy video online odtwarza 2 min i zatrzymuje i pojawia botowanie 0% i nic. kilka razy zdarzyło mi ze odtwarza 10 min i zatrzymuje. Idzie coś zrobić? Android 4.1.2
Nie mogę instalować aplikacji na karcie sd, przykładowo instalując asphalt 7, zużywam całą pamięć "phone storage" i gdy chcę zainstalować np nawigacje czy cokolwiek innego dużego to wywala błąd, że za mało miejsca na karcie pamięci :| oczywiście "defalut write disk" mam zaznaczone na SD.