Teraz jest 28 kwi 2025, o 11:30

Nowości Nowości dla Pytania, problemy

Mapa strony Pytania, problemy » Dział : Pytania, problemy

Chińskie telefony z androidem, pytania, problemy, pomoc

Lenovo A820 padł po reset factory

Mam problem z moim Lenovo
Wykonałem reset factory data z poziomu andorida i telefon nie wtał po resecie.

zatrzymuje się na startowym logo lenovo i dalej nie idzie.

co robić?

dodam ze power z vol + i - da sie wejsc w menu recovery ale wszystko jest po chinsku - pozniej wrzuce screen

HELP
Czytaj więcej : Lenovo A820 padł po reset factory | Wyświetlone : 2597 | Odpowiedzi : 7

[poradniki] i 9300

Witam wszystkich forumowiczów :)
czy ktos mógłby mi ktos opisac jak zdemontowac tylny głosnik w podróbce samsunga S III . Oraz prósił bym o podpowiedz czy mozna gdzięs zamówic ten głosnik bo ten nie działa . albo moze któs wie co zróbic zeby działał. bo kiedys telefon mi upadł od tamtej pory czasami głosnik działał ale bardzo rzadko .
Czytaj więcej : [poradniki] i 9300 | Wyświetlone : 1581 | Odpowiedzi : 2

[poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?

Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300?Zżera mi pieniądze z konta a ja nawet internetu nie używam. pomóżcie mi proszę, bo nigdzie nie ma tych wiadomości
Czytaj więcej : [poradniki] Jak wyłączyć internet w samsungu i 9300? | Wyświetlone : 2057 | Odpowiedzi : 8

Jak spolszczyć telefon?

Witam, mam pytanie. Jak spolszczyć telefon Lenovo a820? Android 4,1,2. Wiem, że może być problem, bo telefon wyszedł miesiąc temu, ale wiem, że były jakieś programy spolszczające. Proszę o pomoc.
Czytaj więcej : Jak spolszczyć telefon? | Wyświetlone : 2266 | Odpowiedzi : 7

ZTE V970 - problem z uwierzytelnianiem sieci wi fi

Witajcie,

Jak próbuję podłączyć się do domowej sieci wifi to telefon zwraca komunikat "problem z uwierzytelnianiem" .
Ustawione zabezpieczenia WEP/automatic-ASCII
key2 na 128 bit. Próbowałem restartować ruter i telefon. Hasło mam dobrze wklepane.
Jak tylko wyłączę zabezpieczenia w sieci to łączy sie bezproblemowo. włączenie zabezpieczeń i problem wraca... Pozostawić sieć otwartą raczej nie wchodzi w rachubę.

Czy ktoś wie jak zmusić ZTE V970 do pracy w zabezpieczonej sieci?

ps: router to tp-link tl-wr340g
Czytaj więcej : ZTE V970 - problem z uwierzytelnianiem sieci wi fi | Wyświetlone : 2375 | Odpowiedzi : 1

problem z ladowaniem n7100

Witam, kilka dni temu dostalem telefon n7100. Nie wiem jakiej dokladnie marki. I mam problem z ladowaniem, mianowicie przez cala noc telefon naladowal sie 29% czy to normalne? Moge cos z tym zrobic?
Czytaj więcej : problem z ladowaniem n7100 | Wyświetlone : 1584 | Odpowiedzi : 6

do posiadaczy 4.1 jelly bean- błedy

Czy możecie sprawdzić na przeglądarce boat lub dolphin browser wchodzac na stronę m.allegro.pl czy przeglądając stronę po wciśnięciu wstecz, przeglądarka cofa do poprzedniej strony czy się wysypuje? No i czy działa autospacja w programie swype w przegladarkach? Zarowno na thl jak i zopo z 4.1 nie działa prawidłowo

http://forum.android.com.pl/f28/swype-p ... ji-287512/
Jak widac na swype mam wytłumaczenie i pewnie to samo jest z przeglądarkami. Po prostu nie działaja ...
Czytaj więcej : do posiadaczy 4.1 jelly bean- błedy | Wyświetlone : 1487 | Odpowiedzi : 0

[android] i9300 z Androidem ?

Witam,
mam pytanie o klony S3 sprzedawane na allegro . Widze, ze wiekszosc ma system operacyjny Java , natomiast znalazlem pare szt z systemem Android .
Jesli znalazlem takie wysylane z PL , sprzedawca napisal , ze na wyswietlaczu jest ikona Android i na naklejce , to moze byc jeszcze jakis haczyk ?
Rozumiem, ze jak jest android to mozna korzystac ze strony Google Play Android ?
Ceny tez chyba mocno spadly, pod koniec 2012 ...
Czytaj więcej : [android] i9300 z Androidem ? | Wyświetlone : 1723 | Odpowiedzi : 6

i9300 mtk 6515

Hey
Czy mógł by mi ktoś pomóc w znalezieniu romu z polskim językiem do I9300 procek mtk 6515???
lub jak dodać język polski

z góry dziekuje
Czytaj więcej : i9300 mtk 6515 | Wyświetlone : 1704 | Odpowiedzi : 2

thl w5

Witam! Szukam pomocy z rootowaniem w/w telefonu

/////////przenoszę do właściwego działu -ryyyiu/////////
Czytaj więcej : thl w5 | Wyświetlone : 1322 | Odpowiedzi : 2

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165494 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570