Czlowiek sprawdza firum.od kilku dni, za odpowiedzią a jedyne co mu napisza to ze reklamujr gownarke telefonow. Puknij sie w czolo.
Jezeli reklamą nazywasz napisanie że wyżej wymieniony telefon sie przegrzewa to chyba coś ci sie pomyliło.
Kupiłem nomu s30 jeszcze w przedsprzedaży zdaje sie za 184$ Wowczasz nikt jeszcze nie wiedzial co z tej.marki bedzie. I to co moge o tym telefonie powiedziec to ze ma zwartą konstrukcje, przeżył u mnie naprawde wiele i nadal działa. Kiepsko bo kiepsko ale działa. Jak pisałem tel. sie przegrzewa, zdarzaja mu sie restarty i soft nie miał ani jednej aktualizacji od momentu jak go kupiłem. Sam telefon jednak przeżył tyle, że moge powiedzieć,że jest wytrzymały
A tutaj fotka mojego nomu zrobiona żeby było zabawniej za pomocą BV6000s, który też służy właścicielce do dziś, nie bez problemów ale jednak.
https://www.photobox.co.uk/my/photo/ful ... 1972321296To by było na tyle jeśli chodzi o reklame, a teraz bym prosił o wypowiedz posiadaczy tego kubota. Czy warto go kupować, aktualny budżet to 900, chcialbym tel najlepiej z polskiej dystrybucji. Dawno nie sledziłem tego rynku więc proszę o pomoc w wyborze jeśli można. Poza tym narobiło sie mnostwo stron w polskim internecie gdzie mozna kupić te telefony, nie tylko marki cubot, a nie chcial bym wtopić z zakupem.
Tylko tyle i aż tyle.