Teraz jest 21 gru 2025, o 10:07

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Gimbal do Yi 4k+

Witam, Panowie posiadam kamerkę YI 4k+ oraz gimbal FeiyuTech SPG. WIadomo, średnio ze sobą współpracują bo to inne firmy, chciałbym jakiś gimbal który będzie współpracował z yi 4k+ czyli żeby przerywanie nagrywania, zoom itp działały z przycisków na gimbalu a nie z tego co jest na kamerce, tak jak ma to miejsce teraz. Widziałem gimbal od Xiaomi ale było napisane obsluguje tylko tą mija 4k kamerkę... CO polecacie ?
Czytaj więcej : Gimbal do Yi 4k+ | Wyświetlone : 3190 | Odpowiedzi : 0 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

LE ECO S3 nie chce sie uruchomić

Witam dzisiaj telefon rozładował mi się i nie chce się ładować, świeci się tylko czerwona dioda. Czy da się go uratować?
Czytaj więcej : LE ECO S3 nie chce sie uruchomić | Wyświetlone : 1768 | Odpowiedzi : 8 | Dział : Pomoc techniczna

LeRee - root, twrp, itd

Witam wszyskich. Być może niektórzy uznają temat za niepotrzebny , ale mysle zę jest sporo użytkowników LeRee których ten temat interesuje. Niby to Cool1 ale nie do konca. Więc jak w temacie... jak np zrootować? Ja wgrałem twrp ale gdy wchodze to cały czas mnie prosi o ...hasło. Chciałem powywalac wiekszosc aplikacji z google play no ale nie moge zainstalowac Superusera
Czytaj więcej : LeRee - root, twrp, itd | Wyświetlone : 2552 | Odpowiedzi : 5 | Dział : LeTV LeEco

Oukitel k6000 pro przestał działać

Witajcie mam następujący problem, proszę o pomoc, może ktoś borykał się z podobnym.

Telefon zaciął się, uruchomił ponownie i zapętlił w intro. Pokazywał się napis oukitel znikał i znowu pojawiał i nie mogłem nic z tym zrobić. Po godzinie przestał i gdy próbowałem włączyć sytuacja się powtarzała.
Obecnie nie reaguję na włączenie, ale reaguję na volume on+ power. Tam czegokolwiek nie wybiorę telefon się wyłącza...

Uprzejmie proszę o pomoc.

Pozdrawiam!
Czytaj więcej : Oukitel k6000 pro przestał działać | Wyświetlone : 1742 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Oukitel

Vivo X23 z 10GB pamieci RAM już 23 sierpnia [Zdjęcia]

Vivo X23 może być pierwszym telefonem z 10GB pamięci RAM. Pozostała specyfikacja również na najwyższym poziomie.

Vivo X23 , pierwszy telefon z 10 GB pamięcią RAM może zadebiutować już 23 sierpnia. Telefon został dostrzeżony na żywo, wiemy jak będzie wyglądał.

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej:
Vivo X23 z 10GB RAM ?
Czytaj więcej : Vivo X23 z 10GB pamieci RAM już 23 sierpnia [Zdjęcia] | Wyświetlone : 1889 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Kamerka wodoszczelna bez dod. obudowy jak w GoPro Hero 6

Cześć

Czy jest jakaś tania alternatywa dla GoPro Hero 6 czyli wodoszczelnej kamerki bez dodatkowej obudowy i z tylnym wyświetlaczem?

Przyznam się, że szukam na ali i nie mogę znaleźć.

Z góry dziękuje za podpowiedz.
Czytaj więcej : Kamerka wodoszczelna bez dod. obudowy jak w GoPro Hero 6 | Wyświetlone : 3396 | Odpowiedzi : 1 | Dział : kamery sportowe, rejestratory jazdy, monitoring

Tablet ok 7" z GPS, WIFI, Bluetooth - szukam

Witam
Szukam dobrego tabletu ok 7" musi mieć GPS, WIFI, Bluetooth mile widziany modem 3G lub LTE. Chodzi mi nie zawodną pracę, dość pamięci i możliwość wgrywania innych romów i bez problemowe rootowanie.
Czytaj więcej : Tablet ok 7" z GPS, WIFI, Bluetooth - szukam | Wyświetlone : 4115 | Odpowiedzi : 6 | Dział : TABLETY

AliExpress - Status zamówienia: CLOSED

Mam problem z dwoma zamówieniami. Chciałem skorzystać z kuponu 4$ dla nowego użytkowania i na samym początku były problemy z płatnościami (już wiem że z tymi kuponami mają ludzie duże problemy), gdyż z 3-4 razy wyskoczył komunikat, że serwery przeciążone i proszę spróbować ponownie. Za kolejnym razem poszła transakcja, ale od razu pokazał się komunikat:
Status: Closed
Reminder:
We can't process your order at this time due to potential security reasons. All payments made (except ...

LeRee / Cool1 wymiana baterii

Witam.
Drodzy użytkownicy mam problem z cool1 a dokładnie LeRee
Zlecę wymianę baterii w tym telefonie
Od kilku dni telefon grzeje się a bateria trzyma maksymalnie pól dnia.
Czy jest ktoś kto podejmie się tematu?
PS chyba że to jakaś inna przyczyna lub wada telefonu jeśli ktoś coś wie w temacie będę wdzięczy za informację.
Czytaj więcej : LeRee / Cool1 wymiana baterii | Wyświetlone : 2080 | Odpowiedzi : 2 | Dział : LeTV LeEco

Nubia Z17 life. Czy są jakieś promocje?

Czy wiecie coś o zniżkach na zakup ZTE Nubia Z17 life z wysyłką z Europy?

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 157705 • Liczba wątków: 5381 • Liczba użytkowników: 39591