Teraz jest 5 maja 2025, o 00:09

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Brak usługi "No service"

Witam,

Po wielu próbach wyrwania urządzenia z zawieszonego trybu EDL w końcu udało się uruchomić telefon. Lecz niestety.. żadna karta sim nie jest w stanie połączyć się z siecią, wyświetla się napis "No service".
Początkowo były wymazane numery IMEI jednak uporałem się z ponownym przypisaniem tych numerów (są widoczne po wpisaniu kodu *#06#). Niestety w dalszym ciągu telefon nie potrafi połączyć się z żadną siecią.. Ktoś ma jakieś pomysły co dalej..?
Czytaj więcej : Brak usługi "No service" | Wyświetlone : 2519 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Coolpad

Le Pro 3 (x722) - szalejący ekran, bardzo wysoka temperatura

Hej, pisałem już o tym w temacie poświęconym temu modelowi, ale odzew jest znikomy. Dlatego może w nowym temacie ktoś zajrzy i zechce pomóc ocenić co się zepsuło. Właściwie to chcę tylko podyskutować, czy warto zamawiać nowy ekran, bo nie mam pewności, czy to cokolwiek pomoże, jeśli go wymienię samodzielnie.

Oglądałem YouTube a telefon nagle na chwilę zgasł po czym zaczął wyświetlać kolory jak na filmie. Po chwili nagrzał się tak, że aż parzył przy ...
Czytaj więcej : Le Pro 3 (x722) - szalejący ekran, bardzo wysoka temperatura | Wyświetlone : 1443 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pomoc techniczna

Zwrot pieniędzy czy towaru

Witam.

Zamówiłem kilka drobnych rzeczy na pierwszy raz u różnych sprzedawców (15 złotych max za sztukę ) darmową przesyłką. Dwie nie doszły w terminie. W pierwszej otworzyłem spór - pieniądze zwrócone. Chińczyk nawet się nie odezwał :evil: . Przesyłka doszła właśnie po przeszło miesiącu od zakończenia sporu. Sklepu już nie ma na Aliexpress ....

W drugiej czuję, że będzie podobnie - Chińczyk pisze bym poszedł sprawdzić na ...
Czytaj więcej : Zwrot pieniędzy czy towaru | Wyświetlone : 1929 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Zakupy w Chinach PRZEWODNIKI

LeEco Le2 - serwis w Polsce

Cześć. Uszkodził mi się telefon LeEco kupiony na Banggood. Rozmawiałem z obsługą sklepu i zaoferowali mi oni zwrot kosztow naprawy wykonanej w kraju. Nie wiem jednak czy jakikolwiek serwis podejmie się naprawy tak niszowego sprzętu. Potrzebuję paragonu na te naprawę więc chałupnicze warsztaty raczej odpadają. Jeśli ktoś korzystał proszę o informacje jak to przebiega i czy bez problemu zwracają pieniążki. Pozdrawiam.

Wysłane z mojego X52X przy użyciu Tapatalka
Czytaj więcej : LeEco Le2 - serwis w Polsce | Wyświetlone : 1425 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Pomoc techniczna

Honor Play COR-L29 LTE+

Witam.

Posiada ktoś z Was telefon jak w tytule moze potwierdzić czy dziala mu agregacja pasm?

Sprawdzalem w ustawieniach to jest taka opcja :)

Pozdrawiam
Czytaj więcej : Honor Play COR-L29 LTE+ | Wyświetlone : 2836 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Huawei

Sprzedaż smartfonów 2018r. Xiaomi traci w Chinach

w 2018 roku sprzedano na świecie 1,388 mld smartfonów – szacuje firma Canalys. To o 4,6 proc. mniej niż w 2017 r.

Sprzedaż smartfonów w ubiegłym roku spadła, zwłaszcza w 3 i 4 kwartale. Przez ostatnie trzy miesiące minionego roku producenci sprzedali 362,5 mln smartfonów, o 6,3 proc. mniej niż rok wcześniej.
Obrazek
Obrazek

Czytaj dalej
Rynek smartfonów 2018r.
Czytaj więcej : Sprzedaż smartfonów 2018r. Xiaomi traci w Chinach | Wyświetlone : 3416 | Odpowiedzi : 12 | Dział : Nowości

Ekran lenovo P2 - gdzie kupić

jak w temacie,
na razie kupiłem jeden tutaj https://pl.aliexpress.com/item/AMOLED-o ... 5c0fljBIV8
i okazało się, że nie działał prawidłowo, właśnie zakończył się spór, mam więc kasę na kolejną próbę,
ktoś może coś polecić?
Czytaj więcej : Ekran lenovo P2 - gdzie kupić | Wyświetlone : 2020 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pomoc techniczna

MUJA, rewolucyjny gamepad dla smartfonów

Gamepad MUJA jest kompatybilny zarówno z systemem Android, jak i iOS, co czyni go wieloplatformowym w przeciwieństwie do pierwszej generacji, która była ograniczona do iOS i niektórych modeli iPhone. Zawiera baterię 450 mAh, która pozwala na 36 godzin gry i 56 godzin czuwania. Łączy się ze smartfonem za pośrednictwem połączenia Bluetooh (4.2).

Obrazek

jakiej grze telefonicznej grasz?

Obrazek
Czytaj więcej : MUJA, rewolucyjny gamepad dla smartfonów | Wyświetlone : 2657 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Dozwolone linki identyfikujące (ref)

Od początku lutego każdy użytkownik ma prawo do wstawienie jednego wpisu dziennie z własnym kodem identyfikującym (ref).
Można to stosować zarówno we wpisach z promocjami i okazjami jak i w innych tematach, jednak dozwolony jest łącznie tylko jeden reflink, pozostałe linki muszą być bez identyfikacji wstawiającego .
Czytaj więcej : Dozwolone linki identyfikujące (ref) | Wyświetlone : 11216 | Odpowiedzi : 6 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165500 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39571