Teraz jest 30 kwi 2025, o 09:49

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Polub Mnie na FB;) polecaj i Zarabiaj

Heyo Zbieram Wuchtę na FB!!
Przy 200 like będziemy rozdawać FREE TRANSFER NA CHOMIKUJ:)
ZA POLECANIE PŁACIMY DOŁADOWANIEM OD 10-100ZŁ!! PAYpal!!

Wystarczy Kliknąć Lubię to;)KLIKNIJ TU!!!

KLIKNIJ I POLUB!!
Jeżeli Będziesz Poecał Zarobisz ;) Łatwe No nie:)
Kontakt o Nagrody : KONTAKT KONTAKT KLIK

Przekonaj się ;)
Czytaj więcej : Polub Mnie na FB;) polecaj i Zarabiaj | Wyświetlone : 1635 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

i9300 4" WIFI,2SIM

Witam.Kupiłem w/w telefon.Miał być jęz.polski.ale jak się okazało jest, tylko częściowy.(nie znam angielskiego)
Wiem,że popełniłem duży błąd kupując ten telefon,ale na zwrot jest już za późno.
W telefonie są foldery
My Music
Photos
Received
Telefon ma pojemność 45,KB Wolnego jest 18,5 KB tak,że tu już nic nie wstawię.
Włożyłem kartę SD o pojemności 1GB i na niej mam wszystko,ale nie wiem jak powstawiać swoje dzwonki i fotki.
Czy w ogóle jest to możliwe?
Telefon chciałem ...
Czytaj więcej : i9300 4" WIFI,2SIM | Wyświetlone : 3641 | Odpowiedzi : 14 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Amoi N828

Flagowy telefon Amoi o symbolu N828 z czterordzeniowym Chipem MT6589 ma trafić w marcu do sprzedaży.

Obrazek

Amoi to znana w Chinach marka z niedrogich i dobrej jakości funkcjonalnych telefonów. N828 ma utrzymać tę tradycję.

Obrazek

Mając to na uwadze najnowszy telefon wyposażono w 4,5-calowy wyświetlacz o rozdzielczości 960 x 540, 1 GB pamięci RAM i 4 GB pamięci ROM, w niskiej cenie telefonu producentowi udało się dać baterię o rozmiarze 2050mAh.

Kolejną niespodzianką jest ...
Czytaj więcej : Amoi N828 | Wyświetlone : 2033 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości i warte uwagi telefony z Chin

Koniec umowy i co dalej...?

Napisano dziś, 15:48
Siemanko!

Tak więc kończą mi się umowy (dwie) w tym jedna mix plus, druga play abo, i teraz zastanawiam się co wybrać nowego?

Jedną umowę napewno chciałbym na kartę/mix, z tym iż poluję na jakiś bonus do doładowań regularnych.
Druga umowa jeśli już bardziej nastawiona by była na telefon

Miesięcznie jedna umowa do 30-40zł, druga do 50zł.

Co polecacie? Mile widziany pakiet internetowy w cenie ok 5zł i niedrogie rozmowy z wszystkimi ...
Czytaj więcej : Koniec umowy i co dalej...? | Wyświetlone : 3548 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HydePark

Instalacja tapatalk

Czy możliwa jest instalacja tapatalka na tym forum? Z pewność dla wielu z nas poprawilo by to przegladanie forum.
Z góry dziękuję :)
Czytaj więcej : Instalacja tapatalk | Wyświetlone : 4842 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zopo ZP800 - MT6589 5 cali wyświetlacz 720P (1280x720) 13Mp

Do grona producentów czterordzeniowych telefonów dołączył znany z dobrej jakości wyrobów ZOPO z modelem Zopo ZP800

Obrazek

ZOPO ZP800 będzie wyposażony w 5,7-calowy dotykowy ekran IPS, a rozdzielczość ekranu może osiągnąć 720P . Ekran będzie prezentował doskonałej jakości obraz HD. Aparat z tyłu będzie zapisywał 13 milionów pixeli, czyli na najwyższym możliwym poziome dla tego procesora. W środku zabudowano procesor MediaTek MTK6589. MTK6589 to czterordzeniowy procesor oparty na Cortex-A7 i wykonany w technologi 28nm ...
Czytaj więcej : Zopo ZP800 - MT6589 5 cali wyświetlacz 720P (1280x720) 13Mp | Wyświetlone : 1985 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Smartfon z ekranem ok. 5" - małe wymagania :)

Witam :)

Przychodzę do Was z pytaniem czy znajdę jakiś w miarę dobry smartfon z ekranem w okolicach 5". Szczerze najbardziej mnie interesowałaby firma lenovo lub zte ale czekam na wszystkie propozycje :)

Zaznaczam iż nie zależy mi na jakiejś maszynie niczym ferrari a raczej potrzebuje telefonu z wifi i androidem lub windowsem opcjonalnie jeżeli takowe się znajdą.

Nie zależy mi na :
* Aero2
* 3G - używam 2G. Do internetu mam tablet, opcjonalnie ...
Czytaj więcej : Smartfon z ekranem ok. 5" - małe wymagania :) | Wyświetlone : 1726 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Pomoc S3 clone i9300

Witam wszystkich,
bardzo was proszę o pomoc, czy ten telefon jest warty zakupienia czy może jest jeszcze inny, lepszy model?
http://allegro.pl/01-01-i9300-4-8telefo ... 77207.html
Z góry dzięki za pomoc;)

linki do obcych stron wstawiać w znacznik
Code: Zaznacz cały
[hide].[/hide]

marxxx
Czytaj więcej : Pomoc S3 clone i9300 | Wyświetlone : 1941 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

GS8000 GPS Rejestrator, Czarna skrzynka

Mały Teścik Rejestratora Trasy GS8000 z GPS .
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Function
Sensor 8.0 Megapixels CMOS sensor
Zoom 4 x digital zoom
LCD Display 2.7 inch 16:9 TFT LCD
Lens Angle 170 degree ultra wide angle lens
Lens Aperture 2.5, focal length 2.8mm
Night Vision 4 enhanced infrared night vision lights
Picture JPG,maximum output pixel: 5.0 mega
Video Codec H.264
Video Resolution NTSC/PAL, HDMI output, Max 1920 x 1080/30fps
Audio Built in MIC and ...
Czytaj więcej : GS8000 GPS Rejestrator, Czarna skrzynka | Wyświetlone : 2766 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

[dual Sim] CDS C1000

Witam po raz pierwszy. Szukam telefonu dualsim dla córki, który mógłby pracować z kartą AERO2 i T-mobile . Znalazłem takie cudo : http://www.aliexpress.com/item/CDS-C100 ... 78509.html Czy ktoś miał do czynienia z tym sprzętem? Może nie warto kombinować i kupić Newman'a N1?
Czytaj więcej : [dual Sim] CDS C1000 | Wyświetlone : 3361 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dual SIM

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165499 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570