Teraz jest 10 sie 2025, o 03:20

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

Koniec umowy i co dalej...?

Napisano dziś, 15:48
Siemanko!

Tak więc kończą mi się umowy (dwie) w tym jedna mix plus, druga play abo, i teraz zastanawiam się co wybrać nowego?

Jedną umowę napewno chciałbym na kartę/mix, z tym iż poluję na jakiś bonus do doładowań regularnych.
Druga umowa jeśli już bardziej nastawiona by była na telefon

Miesięcznie jedna umowa do 30-40zł, druga do 50zł.

Co polecacie? Mile widziany pakiet internetowy w cenie ok 5zł i niedrogie rozmowy z wszystkimi ...
Czytaj więcej : Koniec umowy i co dalej...? | Wyświetlone : 3680 | Odpowiedzi : 16 | Dział : HydePark

Instalacja tapatalk

Czy możliwa jest instalacja tapatalka na tym forum? Z pewność dla wielu z nas poprawilo by to przegladanie forum.
Z góry dziękuję :)
Czytaj więcej : Instalacja tapatalk | Wyświetlone : 4997 | Odpowiedzi : 13 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zopo ZP800 - MT6589 5 cali wyświetlacz 720P (1280x720) 13Mp

Do grona producentów czterordzeniowych telefonów dołączył znany z dobrej jakości wyrobów ZOPO z modelem Zopo ZP800

Obrazek

ZOPO ZP800 będzie wyposażony w 5,7-calowy dotykowy ekran IPS, a rozdzielczość ekranu może osiągnąć 720P . Ekran będzie prezentował doskonałej jakości obraz HD. Aparat z tyłu będzie zapisywał 13 milionów pixeli, czyli na najwyższym możliwym poziome dla tego procesora. W środku zabudowano procesor MediaTek MTK6589. MTK6589 to czterordzeniowy procesor oparty na Cortex-A7 i wykonany w technologi 28nm ...
Czytaj więcej : Zopo ZP800 - MT6589 5 cali wyświetlacz 720P (1280x720) 13Mp | Wyświetlone : 2025 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Smartfon z ekranem ok. 5" - małe wymagania :)

Witam :)

Przychodzę do Was z pytaniem czy znajdę jakiś w miarę dobry smartfon z ekranem w okolicach 5". Szczerze najbardziej mnie interesowałaby firma lenovo lub zte ale czekam na wszystkie propozycje :)

Zaznaczam iż nie zależy mi na jakiejś maszynie niczym ferrari a raczej potrzebuje telefonu z wifi i androidem lub windowsem opcjonalnie jeżeli takowe się znajdą.

Nie zależy mi na :
* Aero2
* 3G - używam 2G. Do internetu mam tablet, opcjonalnie ...
Czytaj więcej : Smartfon z ekranem ok. 5" - małe wymagania :) | Wyświetlone : 1773 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Pomoc S3 clone i9300

Witam wszystkich,
bardzo was proszę o pomoc, czy ten telefon jest warty zakupienia czy może jest jeszcze inny, lepszy model?
http://allegro.pl/01-01-i9300-4-8telefo ... 77207.html
Z góry dzięki za pomoc;)

linki do obcych stron wstawiać w znacznik
Code: Zaznacz cały
[hide].[/hide]

marxxx
Czytaj więcej : Pomoc S3 clone i9300 | Wyświetlone : 1997 | Odpowiedzi : 4 | Dział : Pytania, problemy

GS8000 GPS Rejestrator, Czarna skrzynka

Mały Teścik Rejestratora Trasy GS8000 z GPS .
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Function
Sensor 8.0 Megapixels CMOS sensor
Zoom 4 x digital zoom
LCD Display 2.7 inch 16:9 TFT LCD
Lens Angle 170 degree ultra wide angle lens
Lens Aperture 2.5, focal length 2.8mm
Night Vision 4 enhanced infrared night vision lights
Picture JPG,maximum output pixel: 5.0 mega
Video Codec H.264
Video Resolution NTSC/PAL, HDMI output, Max 1920 x 1080/30fps
Audio Built in MIC and ...
Czytaj więcej : GS8000 GPS Rejestrator, Czarna skrzynka | Wyświetlone : 2823 | Odpowiedzi : 5 | Dział : HydePark

[dual Sim] CDS C1000

Witam po raz pierwszy. Szukam telefonu dualsim dla córki, który mógłby pracować z kartą AERO2 i T-mobile . Znalazłem takie cudo : http://www.aliexpress.com/item/CDS-C100 ... 78509.html Czy ktoś miał do czynienia z tym sprzętem? Może nie warto kombinować i kupić Newman'a N1?
Czytaj więcej : [dual Sim] CDS C1000 | Wyświetlone : 3472 | Odpowiedzi : 5 | Dział : Dual SIM

Ranking chińskich smartfonów LUTY

Ranking chińskich telefonów MARZEC 13

Proszę użytkowników aby oddawać głosy na najlepszy chiński telefon.
Proszę też wpisywać propozycję telefonów do dodania do listy.
Głosujemy na 3 propozycje
Czytaj więcej : Ranking chińskich smartfonów LUTY | Wyświetlone : 8408 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Sondy

MOGU S1 najtańszy 5 calowy smartfon z androidem za 48$

Chiński producent telefonów Mogu ogłosił, że planuje wyprodukować najtańszy na świecie 5-calowy smartfon z androidem za 48 dolarów.

W chinach wielu producentów oferuje tanie 5 calowe telefony, ale Mogu dzięki S1 wyznaczył nowe standardy cenowe.

Obrazek

Oparty na projekcie Samsunga Galaxy, S1 będzie miał 5-calowy wyświetlacz WVGA 800 x 480 , jednordzeniowy procesor 1 GHz prawdopodobnie MTK6573 z 256 MB pamięci RAM, aparat z tyłu ma mieć 2 miliony pikseli ,a z przodu VGA, ...
Czytaj więcej : MOGU S1 najtańszy 5 calowy smartfon z androidem za 48$ | Wyświetlone : 2292 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

[chin] Telefon - dokładna kopia Note I

Witam. Czy istnieje chińska dokładna kopia Samsunga Note I? Chodzi mi tu o pełen design, jak najlepsze wykonanie i głównie o bebechy. Chciał bym, aby telefon odpalał romy pod Note'a i nie było żadnych problemów z niezgodnością sprzętu. Jakieś pomysły Koledzy?
Czytaj więcej : [chin] Telefon - dokładna kopia Note I | Wyświetlone : 1913 | Odpowiedzi : 3 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 164960 • Liczba wątków: 5375 • Liczba użytkowników: 39580