Teraz jest 29 kwi 2025, o 04:03

Nowości Nowości dla Telchina Centrum chińskich telefonów

Mapa strony Telchina Centrum chińskich telefonów » Dział : Telchina Centrum chińskich telefonów

Forum użytkowników chińskich telefonów DUAL SIM Android pomoc, opinie

[Prośba]Iocean X7 - Pytanko

Mam takie pytanie posiadam telefon iocean X7 i chciałbym wgrać ROM z Miui. znalazłem na stronie producenta na forum taki temat : http://bbs.iocean.cc/forum.php?mod=view ... a=page%3D2
Po przetłumaczeniu na Polski to nic zrozumieć nie można, a po Angielsku w miare rozumiem ale może ktoś tu ma ten telefon i to nagrywał albo może ktoś rozumie czy to jest w pełni działający ROM ? Aparat nie działa tylko jak dobrze rozumiem?
Czytaj więcej : [Prośba]Iocean X7 - Pytanko | Wyświetlone : 2034 | Odpowiedzi : 3 | Dział : ROMy i Modyfikacje

[konfiguracja] Ranking procesorów

Witam

Czy jest gdzieś ranking wydajności poszczególnych procesorów używanych w komórkach i tabletach?
Czytaj więcej : [konfiguracja] Ranking procesorów | Wyświetlone : 2020 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Dyskusje ogólne o telefonach

Huawei P6-U06 tylko 6,18 mm grubości !

Wyciekły zdjęcia najnowszego projektu Huawei o symbolu P6-U06, z tych samych źródeł wiadomo że telefon będzie mierzył zaledwie 6.18mm grubości i będzie najcieńszym na świecie telefonem z systemem Android.

Obrazek

Prawdopodobnie Huawei P6-U06 będzie miał wymiary 132,6 x 56,5 x 6.18mm, pracował bedzie pod kontrolą Androida 4.1.2 Jelly Bean i oferuje użytkownikom procesor quad-core z zegarem 1.5Ghz, 2GB RAM, 5-megapikselowy aparat fotograficzny i 32GB ROM.Obrazek

źródło;gizchina
Czytaj więcej : Huawei P6-U06 tylko 6,18 mm grubości ! | Wyświetlone : 1606 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Nowości

Mediatek MTK 6589, MTK6589T i MTK6589M nowe procesory

Chiński rynek telefonów komórkowych przeżywa prawdziwy rozkwit dzięki Google Android OS i tanim procesorom Mediatek o wysokiej mocy obliczeniowej. Mediatek to tajwański producent procesorów , który słynie z produkcji tanich układów SoC zwłaszcza na rynek chiński i azjatycki.

W tym roku Mediatek uruchomił swój pierwszy czterordzeniowy SoC o nazwie MT6589 (MTK6589). MT6589 i jego warianty Cortex A7 w technologi 28nm mogą pracować na częstotliwości 1.2GHz. MT6589 zapewnia również wsparcie dla maksymalnie 13 megapikselowych kamer, przechwytywania ...
Czytaj więcej : Mediatek MTK 6589, MTK6589T i MTK6589M nowe procesory | Wyświetlone : 2927 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Nowości

gt-a7100

witam
mam telefon gt-a7100 i problem w 2 kwestiach
- nie słychać mnie dobrze podczas rozmowy telefonicznej jakby jakies zakłócenia były
- nie odtwarza filmików na youtube

prosze o pomoc
Czytaj więcej : gt-a7100 | Wyświetlone : 1912 | Odpowiedzi : 1 | Dział : Pytania, problemy

gt-a7100 problem z rozmową i filmikami

witam
mam telefon gt-a7100 i problem w 2 kwestiach
- nie słychać mnie dobrze podczas rozmowy telefonicznej jakby jakies zakłócenia były
- nie odtwarza filmików na youtube

prosze o pomoc

------------------------
edit by ryyyiu

PRZENIESIONE - nieprawidłowy dział!
Czytaj więcej : gt-a7100 problem z rozmową i filmikami | Wyświetlone : 1896 | Odpowiedzi : 9 | Dział : Pytania, problemy

prośba o wypełnienie ankiety - praca dyplomowa

Dzień dobry, jestem studentem Politechniki Warszawskiej, do pisania pracy dyplomowej, potrzebuję badań. Bardzo proszę o wypełnienie podlinkowanej ankiety - dotyczy rozpoznawalności polskich organizacji technicznych .
Za odpowiedzi Serdecznie Dziekuje!

LINK do ankiety
Czytaj więcej : prośba o wypełnienie ankiety - praca dyplomowa | Wyświetlone : 1343 | Odpowiedzi : 0 | Dział : HydePark

[Rom] Jak zgrać ROM i Recovery Lenovo A820

Panie i Panowie.

Przed wgraniem nowego ROMU chciałbym zrobić backup orginalnego chińskiego ROMu wraz z oryginalnym Recovery (Android System Recovery <3e>) - gwarancja.
Jako, że największe PL forum o androidzie padło nie mam skąd zaczerpnąć wiedzy.

Oczywiście nie mam dostępu do Google Play więc nic nie dam rady ściągnąć.
Czy można wgrać ten
Code: Zaznacz cały
http://www.needrom.com/mobile/lenovo-a820-12/
rom bez instalacji CWM? Jak miałoby to wyglądać?

Dodam, że nigdy nie bawiłem się w rootowanie, zmiany romów itd.

Pozdrawiam
Czytaj więcej : [Rom] Jak zgrać ROM i Recovery Lenovo A820 | Wyświetlone : 1839 | Odpowiedzi : 0 | Dział : Pytania, problemy

Ginące posty i tematy

Zauważyłem, że często giną posty oraz tematy. Na początku myślałem, że tylko moje, ale też innych. Czy to coś nie tak z forum czy admini tak gorliwie kasują?
Czytaj więcej : Ginące posty i tematy | Wyświetlone : 28076 | Odpowiedzi : 38 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Wysyłanie PW

Nie mogę wysyłać PW, wszystkie lądują w wiadomościach do wysłania, a tam nie ma opcji wyślij.
Poza tym moje dwa posty o płatnościach zniknęły, może dlatego że dodadłem je dział przewodniki jak kupować. Gdzie dodawać posty o płatnościach jeżeli jest to dozwolone, bo może promujecie konta bankowe i karty z mbanku i alior (rozumiem jak tak).
Czytaj więcej : Wysyłanie PW | Wyświetlone : 2542 | Odpowiedzi : 2 | Dział : Sprawy organizacyjne forum

Zaloguj  •  Zarejestruj

Statystyki

Liczba postów: 165495 • Liczba wątków: 5485 • Liczba użytkowników: 39570